eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم یک لیوان اب ولرم یک سوم لیوان شکر یک ق غ مایع خمیر فوری همه را با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه کنار بزارین تا عمل اید شیر خشک ۳ ق غ بگین پودر نصف ق غ روغن یک چهارم پیمانه همه را به مایع اولیه اضافه میکنیم و ام میزنیم میبینید که چون مایع خمیر و بگین پودر تازه بوده خیلی سریع داره پف میکنه دو و نیم پیمانه ارد هم داریم که کم کم اضافه میکنیم به همراه کمی نمک و خمیر را به دست میاریم خمیر بسیار لطیفی به دست میاد اگر دیدید ارد هنوز نیاز داره میتونید کمی دیگر ارد بریزید فقط مراقب باشید ارد زیاد نریزید که خمیر صفت میشود و دیگر لطیف نیست روش سلفون میکشیم و کنار میگذاریم و روی اون رو یک پارچه هم میکشیم بین یک تا یک ساعت و نیم استراحت نیاز داره وقتی خمیر کاملا پف کرد سلفون رو برمیداریم از خمیر گلوله هایی برداشته و وسطش کمی پنیر خامه ای میگذاریم و گلوله میکنیم و کنار هم میچینیم هر چه گلوله ها کوچکتر باشه زیباتر هست البته اول کف قالب را چرب کرده کاغذ روغنی میندازیم و در آخر روش رو زرده تخم مرغ و زعفران میکشیم وکنجد و تخم افتاب گردان می ریزیم و در فر میزاریم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان بستگی به گرمای فرتون داره درجه حرارت ۱۸۰ درجه بعد از دراوردن از فر ۳الی ۴ق عسل رو با نصف استکان کوچک اب مخلوط کرده و هم میزنیم سپس روی نان داغ میریزیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حلوای کفگیری آرد سفید قنادی 2 لیوان آرد نخودچی 1 لیوان پودر قند (نثار) 2 لیوان روغن جامد یا نیمه جامد 2/3 لیوان کره 50 گرم پودر هل 2 قاشق سوپخوری بادام یا گردوی خرد شده نصف لیوان طرز تهیه: آرد سفید رو با حرارت خیلی ملایم حدود 45 دقیقه تفت بدید، حرارت باید خیلی کم باشه تا آرد کاملا خامیش گرفته بشه و در ضمن رنگش هم زیاد تغییر نکنه. تابه رو کنار بگذارید و آرد نخود چی رو داخل آرد سفید الک کنید. دوباره روی شعله بگذاریدو 10 دقیقه هم با این آرد تفت بدید. آرد ها رو الک کنید. روغن و کره رو اضافه کنید. باز 5 دقیقه تفت بدید. تابه رو از رو شعله بردارید و بگذارید تا خنک بشه. در این حین هل رو آسیاب کنید. بهتره هل رو همون لحظه آسیاب کنید تا عطرش از بین نره. گردو و یا بادام رو هم بریزید تو آسیاب و فقط در حد اینکه کمی خرد بشن آسیاب کنید، نمیخوایم پودر بشه چون میخوایم زیر دندون بیاد. آرد که خنک شده نثار رو داخل مواد الک کنید. اگه نثار رو الک نکنیم توی حلوا گلوله میشه. بعد پودر هل رو توش الک کنید.و حسابی با پشت قاشق نثار رو به خورد آرد میدیم. بادام یا گردو رو اضافه میکنیم. با دست حلوا رو فشار میدیم تا منسجم بشه. حلوا رو کنار تابه جمع میکنیم.کفگیر داخل حلوا فرو میکنیم. توضیحش سخته ولی فکر کنم با عکس متوجه بشید. حلوا رو با کفگیر بلند کنید. بشقاب سروتون رو روی حلوا برگردونید. و حلوا رو توش برگردونید. روی حلوا رو با پسته تزیین کنید. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک بار برای همیشه نارنجی:گرمک نارنجی خط دار:سمسوری سبز:ملون سبز خط دار:طالبی به همشون نگین طالبی😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ( بدون فر و همزن) مواد لازم : آرد ۱۴۰ گرم ( یک پیمانه و ۲ ق غ) ماست ۱۵۰ گرم ( نصف لیوان دسته دار فرانسوی + دو ق غ سیب یک عدد شکر ۴۰ گرم( تقریبا کم شیرینه این کیک) تخم مرغ یک عدد وانیل۱/۲ ق چ روغن مایع ۳۰ گرم ( ۶ ق غ) دارچین نصف ق چ بکینگ پودر ۲/۵ ق چ برای کارامل: ۳۰ گرم کره ۳۰ گرم شکر ابتدا پوست و هسته سیب هارو بگیرید حلقه حلقه برش بدید و بذارید کنار. شکر رو داخل تابه بریزید روی حرارت کم بذارید تا آب بشه بهش کره رو اضافه کنید. دو ق غ آب بریزید و سیب ها رو روش بچینید بذارید سس بجوشه کمی تا غلیظ شه و جا بیفته. تو یه ظرف تخم مرغ + وانیل + شکر رو هم بزنید که کرم رنگ و کش دار بشه. بعد روغن مایع و ماست و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید. حالا آرد و بکینگ پودر رو با الک اضافه کنید و هم بزنید. مایع کیک رو روی سیب ها بریزید در ماهیتابه رو ببندید تا ۱۵ دقیقه بپزه . دم کنی هم بذارید بهتره . طرف دیگه هم ۵ دقیقه بپزه و حاضره 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(باسلق) نشاسته گل نصف لیوان شکر نصف لیوان اب یک لیوان و نیم اینهارو باهم مخلوط میکنیم و هم میزنیم تاگلوله نشه بعد حرارت و روشن میکنیم. یک بسته پودر ژله به طعم ورنگ دلخواه میریزیم داخلش من ژله انار ریختم. و مرتبا هم میزنیم تا غلیظ بشه . بعد دو ق روغن داریم اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه باز هم میزنیم تا روغن جذبش بشه. حالا دو ق گلاب اضافه کرده و هم میزنیم. حرارت و خاموش میکنیم. یه ظرف و چرب کرده موادو داخلش ریخته و میتونید تا داغه روش مغز بزارید میره یخچال برا سه ساعت . بعد برش بزنید و به دلخواه داخل پودر نارگیل یا نشاسته ذرت بغلتونید😊😊 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ساخت یه پاپیون خوشگل با تیکه های حریر برای تزیین تل یا لباس دختر نازتون ‌ .
ی پشت دری زیبا با گل های کاغذ کشی ‌ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاپیون با ربان 🎀 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌
پاپیون با ربان 🎀 👆👆 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک و سس پرتقال آرد 2 پیمانه تخم مرغ 4 عددشکر یک و یک دوم پیمانه روغن یک دوم پیمانه بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری آب پرتقال یک دوم پیمانه وانیل به میزان لازم نمک به میزان لازم پرتقال 1 عددطرز تهیه: 1. ابتدا تمام مواد را در دمای محیط قرار دهید، سپس فر را گرم کنید. یک عدد پرتقال درشت را خوب بشورید. سپس پوسته آن‌را را رنده کنید. دقت کنید که قسمت سفید پرتقال رنده نشود چون باعث تلخ شدن کیک می‌شود. در آخر آب پرتقال را نیز بگیرید. 2. در مرحله‌ی بعد تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با هم‌زن خوب بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود. سپس روغن را اضافه کرده و باز مخلوط را بزنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک (که سه بار از قبل الک کرده‌اید) را به آن اضافه کرده و با قاشق و به‌صورت دورانی هم بزنید. در آخر آب پرتقال را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد را داخل قالب بریزید ( که از قبل چرب کرده‌اید) و بگذارید داخل فر روی درجه‌ی 180 سانتی‌گراد به مدت 40 دقیقه بپزد؛ البته این زمان بستگی به فر هم دارد. 3. وقتی کیک رو خارج می‌کنید چند دقیقه صبر کنید بعد آن‌را از قالب خارج کرده و بگذارید تا کاملا سرد شود. 4. برای درست کردن سس پرتقال از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید چون باعث می‌شود که سس کیک‌تان مزه ترشی پیدا کند گه با طعم شیرین کیک تناسب خوبی ایجاد می‌کند. اگر دوست ندارید می‌توانید از آب‌میوه پرتقالی استفاده کنید. 5. یک لیوان آب پرتقال را با یک قاشق نشاسته ذرت و دو قاشق شکر روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا جوش بی‌آید و غلیظ شود. نصف بسته ژله‌ی پرتقالی را را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. در این مرحله می‌توانید خامه هم به مواد اضافه کنید. اگر خامه بریزید باعپ می‌شود که رنگ سس پرتقالی‌تون کم‌رنگ شود. 6. زمان بدهید تا سس حسابی سرد و نیم‌بند شود. سپس روی کیک سرد بریزید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا