eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.6هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
38.8هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نارنگی به تعداد لازم پودر ژلاتین یا آگارآگار ۲۰ گرم(۲ونیم الی ۳ قاشق غذاخوری) خامه ترش یا خامه ۳۵۰ گرم(حدود دو بسته) شیرعسلی ۱۰۰ گرم(بجاش شکر میتونید استفاده نمایید) آب یا آب میوه یک لیوان برای حل شدن ژلاتین خامه و شیر عسلی(یا شکر به مقدار شیرین شدن) رو داخل ظرفی ریخته و با هم ترکیب میکنیم.سپس وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. (آب لیمو تازه چند قطره لخواه میتونید اضافه نمایید)اکنون پودر ژلاتین رو داخل آب یا آب میوه ریختیم و روی بخار کتری گذاشتیم تا پودر ژلاتین در آن شود. پس از خنک شدن ژلاتین رو به موادمون اضافه نموده و ترکیب میکنیم.(بهتره ابتدای کار ژلاتین رو در آب حل نماییم تا فرصت خنک شدن داشته باشه)اکنون مطابق ویدئو یک سیخ چوبی رو داخل نارنگی ها گذاشته و اونهارو داخل یک بطری(نوشابه یا آب) قرار داده و ترکیب ژله ای رو اطراف نارنگی داخل بطری میریزیم. بهتره ۵یا ۶ ساعت داخل یخچال بزاریم تا خوب ببنده.اکنون بطری رو قیچی زده و دسر مون رو به آرامی برش میزنیم. 🎭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش و ایده💞
#نان_خرمایی 👆👇
مواد لازم خمیر::: آرد ۲۰۰گرم جوش شیرین ۴گرم آب ۱۵گرم روغن جامد خونگی ۸۰گرم روغن صاف قنادی ۲۵گرم شهد ۸۰گرم زعفران دم کرده غلیظ ۱قاشق چ خرما. ۲۵۰گرم دارچین ۱قاشق چایخوری هل دلخواه مواد لازم شربت بار::: شکر ۵۰گرم آب ۳۰گرم جوهر لیمو ۱/۳ ق چایخوری سرخالی ۱.درست کردن شهد،،، شکر و آب را مخلوط و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. جوهر لیمو اضافه وبگذارید ۲ دقیقه بجوشد. کنار بگذارید کامل خنک شود. ۲.آماده سازی مغزی،،، هسته خرما را گرفته و له کنید یا از چرخ گوشت را کنید. دارچین و هل اضافه کنید از آن به اندازه ۱۰ گرم بردارید با دست شکل دهید کنار بگذارید. ۳. تهیه خمیر ،،،، جوش شیرین را در آب بریزید . به شربت اضافه وهم بزنید. روغن را اضافه کنید خوب هم بزنید. آرد را اضافه و با دست یا همزن مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیف شود. از خمیر به وزن ۱۵ تا ۲۰ گرم برداشته در دست باز کنید. خرما را بین آن گذاشته و جمع کنید. داخل سینی با کمی فاصله قرار دهید و در فری که از قبل با حرارت ۲۵۰درجه داغ کردید در طبقه بالای فر قرار دهید. تایم پخت۸تا۱۰دقیقه. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزای دلم ویدیو رو تا آخر ببینید امیدوارم خوشتون بیاد😉 این باکس با کمترین هزینه بساز💥 .💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های ناب خیاطی و گلدوزی که هر خانم با سلیقه ای باید بلد باشه 🌹💈🎊 .💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: -2 برابر خمیر پف دار - 6 برابر مارشمالو - نوتلا - 1 عدد تخم مرغ -فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. -از کاتر کوکی قلب (یا هر شکلی که دوست دارید) 12 قلب را در ورقه های شیرینی برش دهید. - تقریباً 1 قاشق چایخوری نوتلا را روی 6 قلب بمالید. -مارشملو را از وسط نصف کنید. -دو نیمه گل ختمی را روی نوتلا قرار دهید. - روی شیرینی را با نوتلا و مارشمالو را با بقیه شیرینی های قلبی بپوشانید. -از چنگال برای بستن لبه ها استفاده کنید 🌟
چندترفند خانه داری😃😃 💥برای ته دیگ نون لواش روغن رو با زردچوبه بریزید خیلی خوشرنگ میشه 💥توی قرمه سبزی زنجبیل بریزید خوش طعم میکنه 💥اگه غذا شور شد یک قاشق نوشابه بهش اضافه کنید به همین سادگی 💥اگه غذا تند شد یک قاشق آبلیمو بهش اضافه کنید 💥اگر دستتون بوی سیر گرفت با خمیر دندون اثری از اون بو باقی نمیمونه 💥پیاز را برای خورشت رنده ریز کنید لعاب خوبی میده 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش# میزحصیری راحت و کاربردی👌🤩 خانوما پایه های میز هم چوبی هم فلزی میتونید از دیجی کالا تهیه کنید سرچ کتید توی سایتش براتون میاد بالا. کامل براتون ارسال میکنن پایه همراه با مخلفاتش😁‌ ‌از چوب نئوپان یا هر تخته گرد دیگه ای ک خیلی ضخامتش زیاد نباشه و هم سایز سبد حصیریتون باشه برای بیس کار میتونید استفاده کنید (از نجاری تهیه کنید)‌‌ 💓