9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی دلبری کرده بود این شربت 😍
باید بگم که واقعا خوشمزه و خنکه🍃
و یه شربت متفاوت برای روزهای گرم بهار و تابستون
خیلی هم درست کردنش راحته✋
مواد لازم:
۱ کیلو نعنا
۱و نیم کیلو شکر (تا ۲ کیلو هم میتونید بریزید)
۴ لیوان آب
آبلیمو به مقدار دلخواه خودتون (من ۴ ق غ زدم)
رنگ خوراکی سبز (قابل حذف)
بعضی ها کمی عرق نعنا هم میریزن که من پیشنهاد نمیکنم چون طعمش و عوض میکنه .
۴ لیوان آب و شکر و میزاریم روی حرارت تا به جوش بیاد و شکر حل بشه حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان میبره ،
بلافاصله نعنا های پاک شده رو اضافه میکنیم ( ساقه های نعنا رو نیاز نیست کامل بگیرید ).
و زیر قابلمه رو خاموش میکنیم و درش رو میزاریم .
۲۴ تا ۴۸ ساعت میزاریم نعنا داخل شربت بمونه تا طعم دار بشه.
بعد از این تایم شربت رو از صافی رد میکنیم ابلیمو و رنگ خوراکی میزنیم و تمام .
این شربت به مدت طولانی داخل یخچال قابل نگه داریه و شکرک نمیزنه .
موقع استفاده به مقدار لازم داخل لیوان میریزم و روش آب و یخ میریزم و اگر دوست داشتید کمی ترش تر بشه کمی آبلیمو همون موقع اضافه کنید
.💓
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش های آسان مراقبت از گیاهان و رشد آنها
💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده بسته بندی گوشت چرخکرده🥩
.💓
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش « #پادری »
وسایل:کاموا،قلاب،ترمزگیرفرش.
نوع کاموا: الیز پافی
ترمزگیر وبه هراندازه که میخواین پادری باشه میبرین طرح موردنظرتون رامیکشین وباقلاب کاموا روازسوراخ های ترمزگیر رد میکنیم .
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_گلدار
فیلم واضح و گویا هست .
فقط چند تا نکته:
1. ژله الوءه ورا یا ژلاتین بدون مزه برای فیکس کردن گل ها در ظرف استفاده شده.
2. وقتی ظرف دایره ای رو در وسط میزاریم ابتدا آب سرد و بعد برای جدا کردن ظرف از ژله ای داغ داخلش میریزیم و بعد چند ثانیه ظرف از ژله ها جدا میشه.
3.ماده وسط هم ژله بستنی هست در رنگ های مختلف
🌟