فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 #ترفند
هر خانمی باید اینارو بلد باشه
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید باشلوار میشه چکارا کرد😉
.💓
42.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_پرتقالی
سلام آموزش کیک پرتقالی فوق العاده خوش بافت و خوشمزه به همراه سس پرتقالی 😋 این کیک خیلی خیلی خوشمزه و لذیذه ازش غافل نشید🥰
تخم مرغ درشت ۴ عدد
آرد قنادی ۲۰۰ گرم (۱و۱/۳پیمانه)
شکر دانه ۱۸۰گرم (۱پیمانه سرخالی)
رنده ی پوست پرتقال ۶گرم (۱ق س)
نشاسته ذرت ۲۵ گرم (۱/۴پیمانه سرخالی)
روغن مایع ۱۰۰گرم (۱/۲پیمانه)
بکینگ پودر ۵گرم ( یک قاشق چ)
آب پرتقال طبیعی ۱۱۰گرم (۱/۲پیمانه سرپر)
آب جوش ۲۰ گرم ( ۲ قاشق س)
👈سفیده وزرده تخم مرغها راازهم جداکنید سفیده را باهمزن شروع به زدن کنید به محض کف کردن نصف میزان شکر را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا سفیده کاملا فرم بگیره
مابقی شکر +زرده ها +رنده قسمت نارنجی پوست پرتقال را با همزن بزنید تا وقتی کمی حجیم شد سپس همین طور که همزن روشن ِآبجوش را کم کم اضافه ومخلوط کنید و خوب بزنید تا زرده هم کاملا حجیم وکشدار شود
سپس آب پرتقال وچند قطره اسانس به دلخواه اضافه وکمی مخلوط کنید
روغن مایع را اضافه وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید
ودرنهایت مخلوط الک شده آرد نشاسته ذرت وبکینگ پودر طی دو سه مرحله به تناوب همراه با سفیده اضافه ومایه کیک را یکدست کنید
سایز قالب ۲۳ الی ۲۵
قالب را کامل با کره ی سرد چرب و بعد آرد پاشی کنید و مایه را درون قالب بریزید
ودر فر ۱۷۵ درجه به مدت حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید
❌مواد لازم برای سس پرتقالی:
آب پرتقال طبیعی ۱۲۰ گرم (۱/۲پیمانه سرپر)
شکر ۶۰ گرم(۱/۴پیمانه سرپر)
نشاسته ذرت ۳۰ گرم (۱/۴پیمانه)
ژله پرتقال ۲۰ گرم (۱/۸پیمانه)
همه مواد را با هم مخلوط کنید وروی حرارت ملایم هم بزنید
تا به غلظت برسه
🌟
دستور شیر عسلی خوشمزه😋
کاربرد زیادی داره در بسیاری ازشیرینی ها کیکها ،دسرها،نوشیدنیها و..... وقتی در دستوری شیرعسلی نیازه منظور این مدله که یاخودتون به این روش درست می کنید آسونِ ِ مواد کمی نیاز داره فقط کمی زمانبره 😜وچندتا نکته داره که با رعایت کردنشون شیرعسلیِ کاملا یکدست وعاالی ای اماده میشه که کاملا مشابه شیرعسلی های بازاریِ
یااینکه ازسوپریها یالوازم قنادی اماده اون را میخرید که شیرعسلی الفجر یا البحر شناخته ترین نوع اونه واخیرا گرون شده
❗️این میزان موادتقریبا ۳۰۰ گرم شیرعسلی میشه می تونید مواد رو هم نصف کنید
۱ پیمانه (۲۲۵گرم) شکر
را به همراه
۴لیوان (۹۰۰ گرم ) شیر
(شیر پرچرب بهتره) داخل ظرف نچسبی بریزید ظرف هرچقدر پهن ترباشه بهتره
روی حرارت کم شروع کنید به هم زدن،حرارت باید کم باشه چون شیر اصلا نبایدبجوشه ومدام باید هم بزنید چون نباید ته بگیره،اگربجوشه بعداز کمی ماندن شکرک میبنده وسفت میشه،اگرم ته ببنده حالت یکدست ولطیف پیدانمیکنه ودون دون میشه،پس خیلی باحوصله هم بزنید تاشیرکم کم تبخیروغلیظ بشه و تقریبا نصف وقتی غلظت پیداکرد حدود
۳۰گرم کره
به آن اضافه کنید و خوب هم بزنیدتاشیرعسلی یکدست بشه وقتی به غلظتی که در فیلم رسید شعله را خاموش کنید چون پس ازسردشدن غلیظ تر هم میشه
❗️اگردیدین شیرجوش میزنه حتما حرارت را کم کنید
❗️اگردیدین ته گرفته سعی نکنید اونارابابقیه شیرعسلی مخلوط کنید ظرفتون راعوض کنید وشیرعسلی راداخل ظرف دیگه هم بزنید
❗️اگر اطراف شیرعسلی شکرک بست اونها راهم واردشیرعسلی نکنید
❗️پس حرارت کم باشه وهم زدن مداوم
هر چقدر ظرفتون هم پهنتر باشه شیرعسلی زودتر اماده میشه، برای من تقریبا حدود یک ساعت یک ساعت ونیم طول کشید
❗️درضمن اگر شیرعسلی حالت دون دون داشت ویکدست نبود میتونین ازصافی ردکنید برای من هیچ کدوم از این موارد پیش نیومد
#شیر_عسلی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_برگر
ایده صبحانه
.💓
❗️ترفند پاک کردن لکه دوده از روی فرش و موکت👌
▫️ابتدا لکه را با استفاده از یک پارچه مناسب تمیز کنید. سعی کنید در هنگام تمیز کردن لکه از پخش کردن آن جلوگیری کنید. اینکار باعث گسترش لکه شده و می تواند کار را خراب تر از آن چیزی که هست کند.
▫️حال می توانید مقداری نمک را روی لکه بریزید. مقدار نمک باید به اندازه ای باشد که تمام لکه را بپوشاند و شما نتوانید لکه ببینید. حال اجازه دهید که نمک دوده را به خود جذب کند، اکنون با استفاده از یک جارو برقی تمام لکه را جذب کنید.
#خانه_داری
🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیک_پذیرایی_کنید 🌸🍃
ایده های تزیین با شکلات 🍫🍬
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تا کردن 9 مدل دستمال سفره - شیک و مجلسی
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای سیب به روش قنادی😍
مواد لازم :
آرد ۱ پیمانه
شکر ½ پیمانه
روغن ⅓ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق چ
دارچین ۱ ق غ
وانیل ⅓ ق چ
سیب ۱-۲ عدد
شکر ۱ ق غ
پودر پسته
پودر قند
#پای_سیب
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش قرمه سبزی گیاهی
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روشهای استفاده از فویل آلومینیومی😍
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاقیت با لباسای قدیمی🐾🐼
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_انار
یک ژله با آب انار طبیعی 😍 .
درست کردنش خیلی راحته و خیلی هم خوشمزه است .
مزه اش هم همین طور با پودر ژله کاملا فرق می کنه و خیلی برای آدم این طعم طبیعی بودنش خوشاینده 🙂.
جای انار هم از هر نوع میوه و اب میوه می تونین استفاده کنین .
آب انار ۱.۵ لیوان
پودر ژلاتین ۲۰ گرم ( ۲ ق غ)
شکر ۱ تا ۲ ق غ
آب سرد نصف لیوان
بستنی ۲ تا ۳ ق غ
برای تهیه آب انار می تونین از آب میوه گیری و یا هر ابزاری استفاده کنین .
من دونه های انار رو داخل غذاساز می اندازم و بعد از صافی رد می کنم . طوری که هیچ ذره ای داخلش نبلشه و صاف و یکدست بشه .
این که انارتون ترش یا شیرین باشه بستگی به خودتون داره و میزان شکر هم کاملا مربوط به همین قضیه است.
روی آب سرد پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه و بعد گذاشتم که از دما بیفته .
آب انار رو با یکی دو قاشق شکر مخلوط کردم و ژلاتین حل شده خنک رو اضافه کردم .
از هر ظرف و جام و لیوانی می تونین استفاده کنین .
من برای اینکه کج بزارم از قالب مافین کمک گرفتم و کج قرار دادم و از ژله داخلش ریختم و به همین شکل کج توی یخچال گذاشتم تا بسته بشه حواستون باشه خیلی زمان نمونه همین که از نیم بند یه کم سفت شد کافیه که لایه بعدی رو بریزین و الا دو لایه به هم نمی چسبه .
مابقی رو هم دو سه قاشق بستنی نرم داخلش ریختم و اضافه کردم .
به دلخواه هم روش دونه انار ریختم و گذاشتم یخچال تا بسته بشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_اسلایس_چیزکیک
مواد لازم کیک
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک لیوان
شیر یک لیوان
روغن مایع ۳/۴ لیوان
وانیل کمی
رنگ خوراکی سبز چند قطره
آرد دو لیوان ونیم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
دما فر ۱۸۰ مدت ۳۰ دقیقه قالب ۲۰*۳۰بود
داخل قالب گرد سایز ۲۰ هم میتونی درست کنی
داخل قابلمه روکاز هم میشه شعله کم مدت یکساعت
مواد چیزکیک:
دو قاشق چایخوری پودر ژلاتین
نصف لیوان آب سرد
خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی
پنیر ماسکارپونه با کم نمک ۲۰۰ گرم
شکر یا پودر قند نصف لیوان
کمی وانیل
برای تزیین روش یک بسته ژله توت فرنگی یا آلبالو
همه موارد داخل فیلم توضیح دادم
امیدوارم درست کنید
میتونین بجای کیک از کجاست بیسکوییت استفاده کنین
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰