8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چای پرتقالی🍊
سریع، راحت، خوشمزه
#چای_پرتقالی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥آموزش دوخت پاپوش
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با چارپایه کهنه #پاف بساز
💓
25.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاپ_کیک_موز_و_نسکافه
یکی از کاپ کیک های نرم و لطیف که عطر و طعم بی نظیر و دلنشین داره 😍☺️😋
این بار به صورت تک نفره و کاپ کیک درست کردم . قبلا کیکش رو که در یک قالب رو براتون گذاشتم ، همین دستور رو می تونید در یک قالب به سایز ۱۸ سانت بریزید و کیک درست کنید .☺️
#کاپ_کیک_موز_و_نسکافه_
خوبی کننده بهتر از خود خوبی و بدی کننده بدتر از خود بدی است . امام علی (ع)
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۱۰ گرم (حدود نصف لیوان)
روغن مایع ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
موز متوسط ۱ عدد
نسکافه ۱ ق غ
آرد سفید ۱۱۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
وانیل ۱/۸ ق چ
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ)
گردوی خرد شده ۳ تا ۴ ق غ
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . دورگیری کردم و وانیل ریختم . روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم . موز رو له کردم و اضافه کردم . نسکافه رو با مقدار کمی آب گرم حل کردم (من از نسکافه گلد استفاده کردم ، از کافی میکس و پودر قهوه هم می تونید استفاده کنید ) داخل موادم ریختم و ترکیب کردم .
آرد و بیکینگ پودر رو ترکیب کردم و ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم . به گردوی خرد شده هم خیلی کم ارد اضافه کردم بابت ته نشین نشدن هست و بعد داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
داخل قالب کاپ کیک یا مافین از مواد ریختم تا دو سوم قالب و جا برای پف کردن گذاشتم . در فر از یک ربع قبل گرم شده ( فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه ) حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بدون فر در فر دست ساز که روشش هایلایت استوری هست می تونید درست کنید .
برای من حدود ۱۵ عدد کاپ کیک به این سایز شد .
🌟
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_پیتزایی
مواد این سمبوسه شامل👇
سوسیس و یا ژامبون و یا ترکیب هردو
قارچ
فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا
نمک و فلفل
ابتدا سوسیس و قارچ رو اسلایس میکنیم و هر کدوم رو جداگونه تفت میدیم بعد ب همراه فلفل دلمه ای خام و نمک و فلفل و پنیر ترکیب میکنیم و میپیچیم.
واسه نون سمبوسه من از خمیر یوفکا استفاده کردم. خیلی گزینه خوبی واسه سمبوسه هست و موقع سرخ کردن کاملا ترد و کرانچی میشه. میتونید از نون لواش هم استفاده کنید
🌟
#کیک_گلابی
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق غ
کره آب شده ۵۰ گرم
ماست خامه ای۳/۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
وانیل ۱ ق چ
دارچین و گلابی
اول شکر و ماست و روغن و کره رو خوب مخلوط میکنیم با همزن
بعد دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم به همرا وانیل و حسابی هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده الک میکنیم روی مواد و بصورت دورانی هم میزنیم.
گلابی ها رو میتونین درسته یا نصفه استفاده کنید که در این صورت باید بخارپزشون کنید، البته به مدت کوتاه که له نشن.
اگر مثل من ورقه میکنین نیازی به پخت جدا نداره.
مایه #کیک رو کف قالب چرب شده میریزیم و گلابی ها رو به هرصورت که دوست داریم روش میچینیم. دارچین میپاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ ، حرارت پایین، حدود ۴۰-۴۵ دقیقه میذاریم بپزه.
🌟
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_مگنولیا
عزیزان این دسر فوقالعاده خوشمزس 😉 خودتون میتونید مواد رو نصف یا دوبرابر کنید
شیر یک لیتر(4 لیوان دسته دار فرانسه)
آرد شیرینی پزی سه قاشق (آرد سفید)
نشاسته ذرت دو قاشق (ترد وسفید رنگه)
شکر یک لیوان کمی کمتر(دوست دارید شیرین باشه لیوان پر باشه)
خامه صبحانه دو الی سه قاشق (میتونید حذف کنید)
تمام مواد آماده کنید.
توی ظرف مورد نظر ویا پیرکس یک ردیف شیریتی لیدی فینگر که پست قبلی دستورشو گذاشتم بچینید.
شیر، نشاسته ذرت، آرد، شکر، رو با هم مخلوط کنید و خوب بزنید بزارید رو شعله متوسط مدام با هم زن دستی بزنید گلوله گلوله نشه وقتی غلیظ شد خامه اضافه کنید بزنید تا یکدست بشه چند جوش زد گاز رو خاموش کنید. باید سرعت عمل داشته باشید.
روی شیرینی لیدی فینگر مقداری شیر بپاشید با قاشق هم میتونید روش بریزید اما زیاد نریزید که خیس بشه فقط میخوایم کمی نرم بشه تا کرم داغه بریزید روش دوباره شیرینی بچینید رو کرم شیر بپاشید باز کرم بزارید یخچال حدود یکساعت تا کرم خودشو بگیره
ادامه کار طبق فیلم به سلیقه خودتون تزیین کنید من برای تزیین از گاناش و گردوی خرد شده استفاده کردم
🌟