فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پفیلارنگی🐾🐼
ذرت
نمک
روغن
پودر پاپریکا
زردچوبه
🎭
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پفیلارنگی🐾🐼
ذرت
نمک
روغن
پودر پاپریکا
زردچوبه
🔆
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی لطیفه😋
مواد لازم :
آرد ۹۴ گرم
شکر ۹۴ گرم
وانیل ½ ق چ
تخم مرغ ۳ عدد
آبلیمو ½ ق چ
خامه قنادی
پودر پسته
#شیرینی_لطیفه
🌟
33.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_توت_سفید
که هر چی از خوشمزگی و نرمی این کیک بگم ، بازم کم گفتم😍😋
آرد الک شده ۲ لیوان، بکینگ پودر ۲ ق . چ، تخم مرغ ۴ عدد، شکر ۱ لیوان سر خالی، روغن مایع نصف لیوان، توت سفید ۱ لیوان سرخالی (۳/۴ لیوان)، شیر ۱/۴ لیوان، وانیل نوک ق . چ
📌وسط کار یادتون باشه که فر رو روشن کنین چون قبل از گذاشتن قالب داخل فر ، فر باید گرم باشه
📌شکلات سفید رو همراه ۲ قاشق روغن بنماری کنین یا مثل من تو ماکروفر آب کنین
📌دمای فر ۱۸۰ و مدت زمان ۴۰ الی ۴۵ درجه
📌مدت زمانی که نوشتم حدودیه چون فر ها با هم فرق دارن واسه همین ، میتونین یه خلال دندون داخل کیک فرو ببرین ، اگر مایع بهش نچسبید ، کیک آماده ست
🌟
#روش تهیه دمنوش عناب
🔹۲۰ عدد عناب
🔹 ۳۰ گرم ریشه زنجبیل تازه
🔹 ۱۰ گرم چوب دارچین
🔹و ۱.۵ لیتر آب
🔷 را داخل قوری ریخته و آنرا روی حرارت قرار دهید و پس از جوش آمدن زیر حرارت را کم کرده تا دمنوش به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد و
🔷در پایان به مدت ۱۵ دقیقه زیر آن را خاموش کرده تا دمنوش به خوبی دم بکشد و سپس آنرا پس از رد کردن از صافی، مصرف کنید. متخصصان طب سنتی میگویند این دمنوش حداکثر به مدت ۷ روز در یخچال میتواند نگهداری شود و سپس آنرا به صورت سرد و گرم نوشید.
➣
🦋🦋