فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل مو زیر کلاه مخصوص باشگاه••💫
♥️
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونات_بدون_روغن
مواد لازم:
آب گرم 2 لیوان معادل 400 میلی لیتر
نمک 1 ق چ خ
شکر 1 ق غ خ
ارد 4.5 لیوان معادل 505 گرم
1 بسته مخمر فوری
طرز تهیه:
ابتدا ارد نمک شکر و مخمر فوری را باهم مخلوط می کنیم. سپس اب را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر جمع بشه و بدست نچسبه اب را اضافه می کنیم. وقتی خمیر کامل جمع شد روی ظرف را سلفون و پارچه کشیده و در جای گرم 1 ساعت استراحت میدیم تا حجم خمیر 2 برابر بشه. بعد به ارومی پف خمیر را گرفته و خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید و گرد کنید و روی کاغذ روغنی هر قسمت را قرار داده و یکم با دست باز کنید.(خیلی نباید پهن کنید خمیر رو) و وسط خمیر را یه دایره کوچک برش بدین با درب نوشابه مثلا. مجددا روی خمیر پارچه انداخته و 15-20 دقیقه بهش استراحت مجدد میدیم تا دوباره خمیر پف کنه. بعد از استراحت دوم خمیرها را داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم تا مغز خمیر هم پخته بشه و بعد روی دستمال اشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی جذب کاغذ بشه. این نان یا دونات را میتونین با کره مربا پنیر نوتلا و ... به عناون صبحانه و عصرانه نوش جان کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ارده_و_کنجد
.
شبتون شیرین عزیزای دلم
امشب یه شیرینی مقوی و خوشمزه مخصوص فصل سرما براتون آوردم...
پایه ی اصلی این شیرین ارده هست که از خواصش همه اطلاع دارین
خاصیت اصلی انواع ارده، انرژی زا بودن آنهاست و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می شوند😍
خب بریم سراغ دستور
شیرینی اَرده
ارده 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
بیکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری
وانیل یا دارچین در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری
آرد سفید حدود 3/5 تا 4 پیمانه ولی اندازه آرد تقریبی است
به حدی که مواد خمیر به دست نچسبد آرد اضافه میکنیم ولی بافت خمیر نرمه و نباید بیش از حد آرد بزنین
حالا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنین تا خوب گرم شه
پودر قند، روغن ، زرده ، بیکینگ پودر و ارده را با هم مخلوط میکنیم با همزن دستی حسابی میزنیم
وقتی مخلوط شد کم کم آرد را اضافه میکنیم و خوب خمیر را ورز میدهیم
تا حدی آرد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه در عین حال بافت نرمی داشته باشه
حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشه و برای 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید
سپس خمیر را خارج کرده
کف سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم
گلوله های کوچک درست میکنیم و روی سینی میچینیم کمی با پشت قاشق فشار میدیم تا یکم پهن شه
روشو هرجور دوست داشتین میتونین شکل بدین
میزاریمش تو فر برای 15 تا 20 دقیقه
نکته : تایم موندن شیرینیها تو فر تقریبی است چون حرارت همه فر ها باهم تنظیم نیست
نکته: استفاده از وانیل یا دارچین اجباری نیست
🌟
20.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باکس توت فرنگی برای ولنتاین ❤️
مواد لازم:
یه باکس در ابعاد متوسط🎁 ( انتخاب ابعاد ، رنگ و مدل جعبه کاملا سلیقه ایه )
توت فرنگی درشت🍓 ( من برای چنین باکسی ۱۴ تا توت فرنگی استفاده کردم )
فوم مخصوص گل🧽 ( همه ی گلفروشی ها و اکثرا خرازی تا دارن )
گل های ریز و شکوفه ای💐 ( دلبخواهی )
شکلات چیپسی یا تخته ای آب شده🍫( به روش بن ماری ( روی بخار آب )
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده صبحانه خوشمزه😋
دستور پخت آسان🌽🍅
🌟