12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ناگت_مرغ 🍗🍖🍗🍖🍗
🍗 مواد لازم:
- سینه مرغ (میتونید از ترکیب سینه و ران مرغ استفاده کنید ) : ۵۰۰ گرم
- نان تست دورگیری : ۳ عدد
- پنیر پیتزا: ۵۰ گرم
- کره : ۱۵ گرم
- آب ولرم : ۲ قاشق غ
- سیر : ۳ حبه
- ادویه ها : نمک ،فلفل سیاه، زردچوبه کم، پودرپیاز ،پاپریکا
🍗داخل تخم مرغ و آرد سفید کمی نمک،فلفل سیاه بزنید حتما.
🍗اگر خواستید به مواد با دست شکل بدید لازم نیست ۲۰ دقیقه داخل فریزر بذارید قبلش اول شکل بدید بعد ۲۰ دقیقه بذارین فریزر هم بعد هم داخل آرد و تخم مرغ.
🍗ولی برای کاتر زدن بعد از پهن کردن داخل نایلون ۲۰ دقیقه داخل فریزر بعد کاتر بزنید و داخل آرد و تخم مرغ بزنید و برای ماها فریز کنید😍
🍗 ناگت هارو با حرارت ملایم حدود ۱۰ دقیقه سُرخ کنید😍
🌟
ایده #کاربردی ✂️
اگه فضای کابینت تون کمه میتونید از این ترفند برای نظم دادن به خورده ریز هاتون استفاده کنید به این ترتیب که برای هر درب شیشه با مته کابینت رو سوراخ کنید و با پیچ درب شیشه رو به کابینت وصل کنید 👌😊
🎀 🌸 🎀
🌻🌻🌷🌻🌻
#ایده_ترفند ....
برای این که زیتونتون کپک نزنه اب و سرکه و نمک رو داخل ظرف بریزید و به اون روغن زیتون اضافه کنید اینجوری هیچ وقت کپک نخواهد زد😇🍈
🎀 🌸 🎀
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_آبادانی😋
هیچ سمبوسه پیتزایی نمی تونه جاشو بگیره🤌🏼
.🍕🌭
16.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• سالاد سزار رستورانی 😍😋
نان های تست مکعبی برش بزنید
۲ حبه سیر رنده کنید
چند ق روغن زیتون اضافه کنید
رو نان های تست بزنید
بزارید داخل فر یا تستر تا زمانی که نان هاتون برشته بشه.
۱ عدد سینه مرغ از وسط نصف کنید
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن،پودر سیر، روغن زیتون بزنید.
برای سس:
۲ ق مایونز، ۱ ق سس خردل، ۲ ق پنیر پارمسان، نمک، فلفل، لیمو ترش تازه، سرکه بالزامیک یا سفید ( بهتره بجای سرکه از سس ورچستر استفاده کنید)
۱ حبه سیر رنده کنید، مخلوط کنید.
مرغ داخل تابه گریل کنید.
برش بزنید.
کاهو را برش بزنید و داخل ظرف بریزید
نان های تست شده، کمی پنیر پارمسان، مرغ ها، در آخر سس اضافه کنید و سالاد خوشمزمون حاضره.🤤
تو خونه هم میتونید سالاد سزار رستورانی درست کنی
┏━━━🍃🌟🍃━━━┓