eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.9هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا هر لحظه در حالِ کامل کردن ماست؛ چه از درون و چه از بیرون هر کدامِ ما اثر هنری ناتمامی هستیم هر حادثه ای که تجربه میکنیم، هر مخاطره‌ای که پشت سر میگذاریم، برای رفع نواقصمان طرح ریزی شده است پروردگار به کمبودهایمان جداگانه میپردازد، زیرا اثری که انسان نام دارد در پیِ کمال است... شاد باشید ♥️
به نام خالق سبز بهاران خداوند طراوت ، جویباران، آغاز میکنیم سه شنبه شانزدهم مردادماه را... " سه شنبه تابستانی تون در پناه خدا " ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روکر موز🍌 مواد لازم : ۲ بسته ژله موز ۱ بسته خامه صبحانه ۳ عدد موز ۱ بسته بیسکوییت پور ۲.۵ لیوان آب جوش فروارد یادت نره❤️ . 🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب‌زمینی مخصوص مواد لازم: سیب‌زمینی🥔: ۳ عدد فلفل‌دلمه‌ای🫑: ۱ عدد ژامبون🥓: ۳ عدد قارچ🍄: ۱ بسته ذرت🌽: ۱۰۰ گرم شیر🥛: ۱ لیوان پنیر پیتزا🧀: ۱ لیوان آرد: ۳ق‌غ روغن ادویه سیب‌زمینی: نمک،فلفل‌سیاه،فلفل‌قرمز‌،پاپریکا،کاری،پودرسیر،آویشن ادویه سس‌قارچ: نمک،فلفل‌سیاه،آویشن 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس خونگی بخش اول مواد لازم 👇👇 ♦️ترکیب ران و سینه مرغ بدون استخوان نیم کیلو ♦️سیر ۴ حبه ♦️آرد ۲ قاشق غذا خوری ♦️نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری ♦️شیر خشک نمکی ۲ قاشق غذا خوری ♦️تخم مرغ یک عدد ♦️روغن مایع یک چهارم لیوان ♦️یخ خرد شده نصف لیوان ♦️نمک یک قاشق مربا خوری پر ♦️فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری ♦️فلفل سیاه یک قاشق چای خوری ♦️پودر پاپریکا یک قاشق مربا خوری ♦️پودر سیر یک قاشق مربا خوری ♦️پودر پیاز یک قاشق مربا خوری ♦️پودر پاپریکا یک قاشق مربا خوری ♦️پودر زنجبیل یک قاشق مربا خوری ♦️تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ♦️جوز هندی یک قاشق چای خوری ♦️پودر زنجبیل یک قاشق چای خوری ♦️آویشن یک قاشق مربا خوری ♦️پولبیبر یک قاشق مربا خوری طرز تهیه👇 سینه و ران مرغ حسابی میکس میکنیم نمک ،سیر ،تخم مرغ ، آرد ،نشاسته ذرت، شیر خشک نمکی و ادویه ها رو اضافه کرده باهم میکس میکنیم روغن مایه و یخ پودر شده رواضافه و میکس میکنیم مواد میزیزم داخل قیف و توی کاور سوسیس پر میکنیم فشرده کرده سر و تهشو با نخ می‌بندیم به اندازه های مساوی تقسیم کرده میپیچیم و با نخ می‌بندیم میذاریم داخل قابلمه که توش آبکش قرار دادیم درشو میزاریم یک و نیم ساعت بعد برمی‌داریم توی آب و یخ میریزیم تا یه شوک بهش وارد بشه بعداز ده دقیقه درمیاریم حدود ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار میدیم بعد آماده خوردنه😋 ادامه کپشن در پست بعد 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس خونگی بخش دوم طرز تهیه👇 سینه و ران مرغ حسابی میکس میکنیم نمک ،سیر ،تخم مرغ ، آرد ،نشاسته ذرت، شیر خشک نمکی و ادویه ها رو اضافه کرده باهم میکس میکنیم روغن مایه و یخ پودر شده رواضافه و میکس میکنیم مواد میزیزم داخل قیف و توی کاور سوسیس پر میکنیم فشرده کرده سر و تهشو با نخ می‌بندیم به اندازه های مساوی تقسیم کرده میپیچیم و با نخ می‌بندیم میذاریم داخل قابلمه که توش آبکش قرار دادیم درشو میزاریم یک و نیم ساعت بعد برمی‌داریم توی آب و یخ میریزیم تا یه شوک بهش وارد بشه بعداز ده دقیقه درمیاریم حدود ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار میدیم بعد آماده خوردنه😋 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریزکردن بامیه💚 آب نصف لیموراداخل ظرف آبجوش میریزیم بامیه هارابهش اضافه میکنیم میزاریم چندجوش بزنه کمی که بامیه نرم شد روی صافی میریزیم زیرآب سردمیگیریم آبش که رفت بسته بندی میکنیم وفریزمیکنیم 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پختن اصولی برنج کته برنج رو با هر چی پیمونه کردید آب رو هم با همون پیمونه کنید برنج رو حتما سرصاف پیمونه کنید دقیقا به تعداد پیمانه‌های برنج آب داخل قابلمه بریزید نه کمتر نه بيشتر آب حتما به جوش اومده باشه بعد برنج رو داخل قابلمه بریزید حواستون باشه که همراه برنج آب اضافه وارد قابلمه نشه بهتره برنج رو از آبکش رد کنید شعله گاز خیلی مهمه از وقتی که برنج رو داخل قابلمه ریختید شعله باشد خیلی ملایم باشه وقتی هم آبش کشیده شد دمکنی بزارید و شعله رو کم کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا