eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.9هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
به نام قادر پاک توانا به نام آنکه جان بخشید مارا... آغاز میکنیم سه شنبه سیزدهم شهریور ماهِ زیبا را... " روز تابستانی تون دلنشین " ♥️
اعتماد داشته باش به لطفش، به برکتش و مهربونیش... روزتون خوش♥️ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکی_شکلاتی 🔴مواد لازم: شکلات بالای 70 درصد 200 گرم کره 125 گرم پودر شکر 150 گرم شکر قهوه ای 100 گرم تخم مرغ درشت 2 عدد آرد سفید 130 گرم پودر کاکائو 20 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری نمک یک پنسه در صورت تمایل نمک دانه درشت برای تزئین 🔴طرز تهیه: اول همه مواد را دقیق اندازه گیری کنید و به دمای محیط برسونید. کف سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. شکلات و کره را داخل ظرفی بریزید و روی کتری یا به روش بن ماری یا داخل مایکروفر ذوب کنید . مراقب باشید شکلات زیاد حرارت نبیند و نسوزد. تخم مرغ ها و شکر قهوه ای و پودر شکر را حدود 5 دقیقه با همزن برقی بزنید بعد سرعت همزن را کم کنید و شکلات ذوب شده سرد شده را کم کم اضافه کنید.آرد را همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر و نمک الک کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. بعد از اضافه کردن مواد خشک خمیر را در حد مخلوط شدن هم بزنید و از زیاد هم زدن مواد کوکی خود داری کنید. به کمک یک عدد اسکوپ بستنی از مواد کوکی با فاصله روی سینی فر قرار دهید. چون بعد از پخت کوکی ها داخل سینی پهن میشوند حتما بین آنها فاصله بزارید. در صورت تمایل کمی نمک دانه درشت برای تزئین روی کوکی ها بریزید و سینی فر را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده قرار دهید. کوکی ها باید بعد از پخت کمی پهن شده و روی آنها ترک بخورد. این کوکی ها بافتی خیلی نرم دارند پس صبر کنید کاملا خنک شوند بعد از سینی خارج کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی بدون جوش شیرین بیکینگ پودر ۱.۵ ق چ روغن مایع ۱۱۰ گرم پودر هل ۱/۲ ق چ تخم مرغ ۳ عدد ماست ۱۵۰ گرم شکر ۳/۴ پ عسل ۱ ق غ گلاب ۲ ق غ آرد ۱.۵ پ کنجد 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از آموزش صبحانه کره‌ای🇰🇷 اگر از صبحونه های تکراری خسته شدی انتخابش کن، زود آماده میشه😋 ‌ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون سنتی کماج شیرینی ملایمی که داره کلی هم طرفدار داره😍 برای درست کردنش دو عدد تخم مرغ کامل و یک سفیده یک دوم پیمانه روغن مایع دو قاشق غذاخوری ماست پنج قاشق غذاخوری شکر هم بزنین یک دوم پیمانه شیر ولرم یک قاشق غذاخوری خمیر مایه اضافه و یکدست کنین مواد باید به دمای محیط رسیده باشن چهار و نیم پیمانه آرد رو به تدریج اضافه کمی نمک و یکدست کنین خمیر رو روی سطح کار بیارین و با پنجاه گرم کره خوب ورز بدین داخل ظرف بزارین و یک و نیم ساعت استراحت بدین بافت خمیر شل هست و به خاطر شکرش دیرتر عمل میاد پفش رو بگیرین و یک سوم خمیر رو بزارین کنار خمیر رو باز کنین داخل سینی فر بزارین روشو با؛ باقی مونده خمیر هر مدلی خواستین تزیین کنین من چندتا نوار بصورت اریب در دو جهت گذاشتم و چندتا هم به این شکل دوباره روی خمیر سلفون بکشین و نیم ساعت استراحت بدین با زرده و شیره انگور رومال کنین داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه و چهل دقیقه زمان بدین تا برشته بشه با پودر نارگیل و پسته تزیین کنین بافتش خیلی نرم و پنبه ای هست و خیلی هم شیرین نیست درست کنید و ازش لذت ببرید نوش جان❤️❤️ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا