فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیره ی انگور خونگی😍😋
مواد لازم:
انگور 🍇
خاک سفید یا همون خاک شیره
نکات اصلی درست کردن شیره انگور
وقتی خاک سفید رو با اب انگور مخلوط کردین مثل ویدیو باید کف روش باشه و چند ساعت استراحت بدین تا کاملا ضلال بشه .
کف روش بردارین تو یک ظرف بریزید آب زلال رو حتما اگه مقدار زیاد بود دو سطل دو سطل بپزید و این راز خوش رنگ بودن شیره هست .
اگه مثل رب یک جا بپزید شیره شما سیاه میشه پس حتما کم کم تو دیگ کوچیک تر بپزید .
وقتی کف روی آب انگور برداشتیم تو ظرفی با مواد ته نشین آب انگور مخلوط میکنیم و تو گونی کوچیک میریزیم و آویزون میکنیم از جایی تا آبش باز جدا بشه و شفاف و تبدیل به شیره بشه .
وقتی غلیظ شد تو یک ظرفی حتما امتحان کنید بذارید خنک بشه اگه غلیظ شد از حرارت بردارید .
وقتی خواست غلیظ بشه حتما حرارت کم کنید .
توضیح مختصر در مورد خاک شیره :
خاک شیره موجب ته نشینی سریع املاح جامد مانند تفاله انگور شده و به آب انگور شفافیت میدهد، وجود کربنات کلسیم (آهک) که یک ماده ضد عفونی کننده است، موجب حذف باکتریها و آنزیمهای مضر شده و در حین حرارت باکتریها و کپکهای مضر را از بین میبرد
#شیره_انگور
🌟
25.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۵مدل بوک مارکک
(نشانه گزار کتاب)🔖
👉😍خوشت اومدفرواردکن❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه نگو چی درست کنم🙃
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_دیوار
یک ایده راحت و شیک برای #دیوار
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
17.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پای سیب😍😋
موادلازم:
آرد قنادی🥡 ۱۴۵ گرم ( ۱ پ + ۱ ق چ )
تخم مرغ🥚۲ عدد متوسط
شکر🍚 ۱۰۰گرم (۱/۲ پ)
بکینگ پودر🥄 ۴ گرم(۱ ق چ )
شیر🥛۴۵ گرم ( ۴ و نیم ق غ )
روغن مایع🥃۸۵ گرم (۱/۳ پ + ۱ ق غ )
پودر نارگیل چرب🥥 ۱۵ گرم( یک و نیم ق غ )
وانیل🌸۱/۳ ق چ
سیب 🍎۱ عدد
پودر دارچین🪵 (۱ ق غ ) با ۱ ق غ شکر مخلوط بشه و بعد حلقه های سیب رو
داخل این ترکیب میغلطونیم .
تمام مواد هم دمای محیط و فر حتما بیست دقیقه قبل از پخت روشن بشه.
این مقدار مواد ۸ تا پای میشه .
سایز قالب پای : ارتفاع ۲ و نیم سانت و قطر ۹ سانت
دمای فر برقی : ۱۷۰ درجه
دمای فر گازی. : ۱۸۰ درجه
مدت پخت : ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
بعد از پخت روی کیک ها رو پودر قند الک کنید.
🌟