فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_پیاز
.
مواد لازم:
پیاز بنفش 4 عدد
آب به مقدار لازم(به اندازه ی پُر کردنِ یک سوم هر ظرفِ ترشی)
سرکه به مقدار لازم(به اندازه ی پُر کردن دو سوم هر ظرفِ ترشی)
نمک 1 قاشق چای خوری(برای هر ظرف ترشی)
آب لیموترش آبِ نصفِ یک لیموترشِ تازه(برای هر ظرف ترشی)
طرز تهیه:
ابتدا ظرف های شیشه ای مورد نظر برای ترشی را به خوبی شسته و خشک می کنیم. پیازهای بنفش را پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم طوری که حلقه ها خیلی نازک نَباشد. حلقه های پیاز-بنفش را درون ظرف ها روی هم می چینیم. روی حلقه های پیاز، نمک می ریزیم سپس آب لیموترش تازه ، آب و سرکه را به هر ظرف اضافه کرده سپس درِ ظرف ها را بسته و به مدت 2 روز درون یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت می توانیم استفاده کنیم
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️خاصترین نیمرویی که تاحالا دیدی!
#نیمرو
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند تمیز کردن فر👌
🌟
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینی های استیل تون رو اینجوری برق بندازین
یه خمیر دندونه و هزارو یک کارایی ک داره
حتما امتحان کنید از بس برق میفته قیافه خودتونو
راحت ببینید توش😀
🌈☔️
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلوووووم عشقای من
طرز تهیه املت پفکی🎥🔝😍
🌟