eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.5هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
38.8هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرشیر یک صبحانه مفید ومقوی😉اونم از نوع خونگی باشه که هیچی 😍 سر شیر نوعی خامه است که از سطح شیر گرفته میشود. سرشیر که از شیر گوسفند وگاومیش بدست بیاد که خیلی عااالیه من از مخلوط شیر گاو وگوسفند استفاده کردم با شیر گاو هم درست میکنم عالی میشه شیر پاستوریزه استفاده نکنید. چون اصلا سرشیر نداره قبل از اینکه بریزن تو قوطی سرشیرشو گرفتن. شیر رو بزارید رو گاز با حرارت متوسط تا بجوش بیاد مواظب باشید سر نره. با حرارت متوسط رو به بالا ،حدود پانزده تا بیست دقیقه جوش بزنه سپس گاز رو خاموش کنید. به همون حالت بزارید تا سرد بشه وقتی که سرد شد بزارید یخچال به مدت بیست وچهار ساعت تا سرشیر کاملا منسجم بشه تو این مدت شیر رو تکون ویا هم نزنید. سپس بوسیله خلال دندان ویا کارد لبه های سرشیر رو از کنار قابلمه جدا کنید . سرشیر رو به آرومی در بیارید وبریزد تو کاسه سرشیر رو که جدا کردید.شیر میشه شیر کم چرب .با این شیر هم انواع دسر وکیک میتونید درست کنید .من باهاش ماست کم چرب درست کردم نمیدونم خوب درمیاد یا نه فعلا بهش مایه زدم سرشیر با عسل ونون تنوری داغ چه شود😉 ✨ @n_arosakk
❣ آموزش ساخت 😍 👆👆👆👆👆👆👆 @n_arosakk
طرز تهیه: تو یه قابلمه آبجوش، مقداری برگ بو و کمی زردچوبه ریختم و مرغهارو به مدت چهار تا پنج دقیقه توش جوشوندم تا بوی زهمش گرفته‌شه بعد با آب سرد آبکشی کردم.یه دونه پیاز رو خلالی کردم و با یک ق روغن تفت دادم (فقط یک قاشق روغن بریزید اونم برای اینکه پیازها به تابه نچسبه). کمی زردچوبه اضافه کردم و نصف لیوان آب ریختم و مرغ رو توش گذاشتم و با حرارت خییییلی کم حدود یک ساعت و ربع گذاشتم تا کاملا بپزه و مغزپخت‌شه. یک ربع آخر پخت کمی نمک اضافه کردم.همه سبزیجات اطراف مرغ رو هم میتونید یا آبپز یا بخارپز کنید و در آخر کمی نمک روش بریزید. ✨ @n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دراورهای کهنه رو نو کنیم بچه ها همیشه وسایل قدیمی توی خونه پتانسیل زیادی برای نو شدن دارن و خیلی حس متفاوتی به فضا میدن پس قبل از اینکه بخواین بدین بره و بفروشین ،به نو کردنشون فک کنید! @n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه ظرفای قدیمی دارید که ازشون خسته شدید و میخواید دور بندازید ،حتما این ویدئو رو تا آخر ببینید👌🏻👌🏻 برای رنگ کردن میتونید از رنگ های مولتی سورفیس و یا اکرلیک استفاده کنید و در پایان برای ثابت موندن رنگ و قابل شستشو بودن می تونید وارنیش روی کار بزنید😊 @n_arosakk
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکوپاژ گل های طبیعی با چسب چوب روی شیشه. گل ها رو خشک کنین بعد با چسب چوب یه کم رقیق شده مثل تصویر روی شیشه دکوپاژ کنین. اول گل ها رو با چسب چوب بچسبونید ردی شیشه.بعد که کامل خشک شد بعد یک روز دو باره یک لایه چسب چوب برنید روش.دوباره بذارید خشک بشه . اخر سر میتونید روش اسپری بزنید. @n_arosakk
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش ‌حلقه زیبا به عنوان اکسسوری جذاب @n_arosakk
🍧 😋 ▫️کرم شانتی، 2 پاکت (هر بسته 75 گرم است) ▫️شیر سرد، 2 لیوان ▫️ژله آلبالو، 1 بسته ▫️آب داغ، 1 لیوان ▫️آلبالو، 1 لیوان ▫️بیسکوئیت بورچاک، 1 بسته (130 گرمی) ▫️شکلات چیپسی، 1 استکان 🔸ابتدا ژله را آماده کنید. پودر ژله را با آب داغ مخلوط کنید تا حل شود، سپس کنار بگذارید تا خنک شود. هسته آلبالو ها را گفته و داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید. شیر سرد را با پودر کرم شانتی مخلوط کرده و با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد. بیسکوئیت‌هایی را که با دست خرد کرده اید به همراه پوره آلبالو، شکلات چیپسی و ژله ی سرد شده را اضافه کنید و همه را مخلوط کنید. مخلوط را داخل قالبهای کوچک سیلیکونی بریزید. از قالب فلزی نیز می توانید استفاده کنید اما فراموش نکنید که کف قالب حتما سلفون بکشید. دسر به مدت 4 تا 5 ساعت در فریزر بگذارید سپس سرو کنید. @n_arosakk
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. اول یه دسته ریحون بنفشو تو آب درحال جوش میذاریم تا کامل رنگ و مزه شو پس بده. به مدت نیم ساعت .. بعد صافش میکنیم... یه لیوان شکر و با یه لیوان آب‌جوش حل کرده به آب ریحون اضافه میکنیم... یخ.. و بعد آبلیمو... آبلیمو تازه باشه که رنگشو کاملا عوض میکنه.. خیلی خوشمزه س و مخصوص رفع عطشه.. تازه هم درست کنید مثل شربت آلبالو و توت فرنگی نیس که زیاد درست کنید بمونه...مزه ش تغییر میکنه.. نهایت دو روز خوبه @n_arosakk