eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.5هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
38.7هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
ای 😍 جادستمالی رو روی کاغذکشیدم وطرح دربش رو دراوردم واندازه هارو دقیق دراوردم وبا الماس شیشه بری. برش دادم شما میتونید بدین شیشه بری. براتون اندازه هارو برش بده،بانوارچسب اطرافش کاورکردم خیلی محکمه وبازنمیشه ،بعدباچسب چسبوندم،توی کلیپ کامل توضیح دادم @n_arosakk
✔پیاز بنفش 4 عدد ✔آب به مقدار لازم(به اندازه ی پُر کردنِ یک سوم هر ظرفِ ترشی) ✔سرکه به مقدار لازم(به اندازه ی پُر کردن دو سوم هر ظرفِ ترشی) ✔نمک 1 قاشق چای خوری(برای هر ظرف ترشی) ✔آب لیموترش آبِ نصفِ یک لیموترشِ تازه(برای هر ظرف ترشی) 👈پیازهای بنفش را پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم طوری که حلقه ها خیلی نازک نَباشد. حلقه های پیاز-بنفش را درون ظرف ها روی هم می چینیم. 👈روی حلقه های پیاز، نمک می ریزیم سپس آب لیموترش تازه ، آب و سرکه را به هر ظرف اضافه کرده سپس درِ ظرف ها را بسته و به مدت 2 روز درون یخچال قرار می دهیم. بعد از این مدت می توانیم استفاده کنیم. @n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم جهت تهیه موکتل: 1 توت فرنگی بزرگ 3 عدد برگ مریم گلی بزرگ 15 میلی لیتر شربت آلبالو سن ایچ 120 میلی لیتر نکتار زرد آلو سن ایچ 20 میلی لیتر آبلیمو تازه تزئین با برگ مریم گلی @n_arosakk
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش اول از همه شمع هایی که تو خونه دارید و‌دیگه خراب شدن و به کارتون نمیاد به روش بن ماری حل کنید و‌بعد رنگی که دوست دارید یا با مداد شمعی یا با رنگ‌ شمع رنگی کنید 🎨🎨 بعد در قالب مورد نظر بریزید در قالب فیتیله رو در قالب فیکس کنید من ته قالب رو‌فیتیله رو با چسب چسبوندم بعد پارافین آب شده رو ریختم داخل قالب و گذاشتم ۱ ساعت خنک شد و بعد با چند تا ضربه به راحتی در میاد 🦄 بعد به وسیله یه تیکه چرم دور شمع بستم و با چرم منگوله درست کردم 😍 @n_arosakk
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ دوستان مراحل پخت مرغ توی پیجمه فقط کافیه روی هشتک بزنید شما اگر هوا پز نداربد میتونید مرغ را توی فر سرخ کنید یا اینکه روش معمولی توی روغن سرخ کنید مرغ را بعد پختن از ابش جدا کنید وبذارید خشک بشه بعد توی ظرف تفلون یا پیرکس یا هر جنسی که دارید ولی ضد حرارت باشه را توی دستگاه بذارید با 260درجه سانتی گراد یا 500درجه فارنهایت با فن زیاد ومدت زمان هم من اولش روی ربع ساعت تنظیم می کنم وچک می کنم سطح مرغ که طلایی بشه کافیه شما میتونید تمام اطراف مرغ را سرخ کنید میتونید در صورت تمایل ژعفران ویه قاشق روغن را مخلوط واواخر سرخ شدن رومال مرغ کنید البته من خودم کم اینکارو انجام مبدم مگر واینکه بخوام عکس بگیرم کار با هوا پز خیلی راحته وریخت وپاش روغن را ندارید و مرغ هم اصلا خشک نمی شه وخلاصه عالیه @n_arosakk
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢پنیر پیتزا😍 مواد لازم: شیر پاستوریزه نشده ۴لیتر سرکه سفید ٢٠٠ میلی لیتر یا یک لیوان فرانسوی نمک ١ق غ طرز تهیه شیر رو تا دمای ۴٨ درجه سانتی گراد یا ١٢٠ درجه فارنهایت گرم کنید بعد شعله رو خاموش کنید و سرکه رو اضافه کنید،سریع مخلوط کنید تا شیر ببره ،بلافاصله در قابلمه رو به مدت پنج دقیقه بذارید ،بعد پنیر رو آبکش کنید و کمی با پشت لیسک یا قاشق ماساژ میدیم تا جمع بشه.آب اضافه پنیر رو دوباره تا حدود ۶۵درجه گرم کنید ،نمک بزنید ،پنیر رو به مدت یک دقیقه داخلش قرار بدید و وقتی از آب بیرون اوردید پنیر رو بکشید و کمی ماساژ بدید و دوباره این کار رو تکرار کنید.پنیر رو به مدت پنج دقیقه داخل آب سرد بذارید و بعد خشک کنید و سلفون بکشید و در یخچال بذارید و بعد چند ساعت که سفتتر شد میتونید رنده کنید و استفاده کنید. پ.ن.دوستان این رسپی سنتی موزارلاست و اگه فکر میکنید برای شما و خانوادتون مناسب نیست درست نکنید،من پنج سال هست که از این رسپی استفاده میکنم و مشکلی هم برام پیش نیومده ولی باز هم اگه حساس هستید من توصیه نمیکنم 💢پنیرپیتزا😍 ✨ @n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا