eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش بازسازی و یا آبکاری ظروف فلزی با ورق طلای مایع پارت ۲ ✨ @n_arosakk
کلیپ آموزش ساخت تزیینات زیبا با 👆👆👆👆 ✨ @n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش بازسازی قوطی چای مواد مورد نیاز ۱-اسپری سفید (تا تموم نشه من دست بردار نیستم☺) ۲-ترانسفر یا دستمال کاغذی طرح دار ۳-چسب md5 یا چسب چوب رقیق شده مارک شما که بعد از چسبیدن بی رنگ میشه پارت اول ✨ @n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی امروزفرشته خوش خبر🌺🍃 در خونه‌تون رو بزنه و براتون سبدی پر از تبسم🌺🍃 شوق ، شادی ، موفقیت و خوشبختی به هدیه بیـاره🌺🍃 🌺🍃 ‌‌
خیارشور خونگی😍 خیار قلمی ها و سبزی(شوید،ترخون)(ریحون و گشنیز(دلخواه)) رو شستم و کاملا خشکشون کردم، با خلال دندون خیارها رو سوراخ کردم ، بعد داخل ظرف تمیز و خشک چند عدد نخود خام انداختم و بعد خیار ، سبزی،سیر،فلفل سبز تند، و دوباره خیار،سبزی،سیر و ‌فلفل به طور فشرده چیدم و همین طور ادامه دادم تا ظرف پر شد ، روی خیارها رو هم در ردیف آخر با سبزی پوشوندم و بعد سرکه(۱ لیوان) و کمی شکر و در آخر هم آب جوشیده ولرم که با نمک دریایی یا (سنگ نمک) مخلوط کردم رو اضافه کردم ( میشه نمک دریایی رو روی خیار ریخت و بعد آب جوشیده رو اضافه کرد)، در ظرف رو محکم بستم و در جای تاریک قرار دادم ، ۱۰ الی ۱۴ روز بعد خیارشور خوشمزه ی ما آمادست 😉😋 *نخود باعث تردی و شکر باعث ماندگاری بیشتر خیارشور میشه* ✨ @n_arosakk
خاگینه پاپیونی آرد....تقریبا 3 لیوان تخم مرغ.....2عدد شیر یا ماست....نصف لیوان روغن مایع......3 قاشق غذاخوری پکینگ پودر....1 قاشق سوپخوری وانیل....یک هشتم قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن.....به مقدار لازم مواد لازم برای شهد خاگینه آب ...1 پیمانه شکر....1پیمانه زعفران دم کرده...1 قاشق سوپخوری گلاب.... 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه میکنیم بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار میگذاریم شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم میزنیم بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد بعد به مدت 10 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستصیلهای کوچک برش میزنیم درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم. نکته : شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید. ✨ @n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای شستشوی پرده زبرا ابتدا از دیوار جداش کنید.قسمت رولی بالای کار رو باز کنید تا پرده رو بشه پهن کرد. بعدبا پودر دستی یا صابون و فرچه پرده رو تمیز کنید و بشورید. ✨ @n_arosakk
👩‍🍳 سرخ کردن زیاد سبزی قورمه سبزی باعث می شود رنگ آن تیره شده و خاصیت خود را از دست بدهد و غذا سنگین شود که معده را اذیت کند.... 🎀 🌸 🎀 ✨ @n_arosakk
نحوه شستشوی سبزیجات👇🏻👇🏻 ‌‌‌شستن سبزی ها با مایع ظرفشویی نه تنها بی فایده است بلکه بسیار هم مضر است این عمل می‌تواند موجب به جهاز هاضمه گردد بدن را تحت تاثیر قرار دهد توصیه طب سنتی برای شستن سبزیجات محلول سرکه یا نمک طبیعی است🙂 . ‌‌‌‌‌. ‌. ‌ 🎀 🌸 🎀 ✨@n_arosakk