eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.6هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
38.8هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
الهــــی... امروزم را به تو میسپارم، ناامیدی دیروزم را خط بزن و آرامش را مهمان قلبم کن.. به نام آرام کننده قلبها💗 بسم الله الرحمن الرحیم✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿هیچ آغازی ☀️ 🌿زیباتر از سلام نیست ☀️ 🌿روزتون پر از مهر و محبت و برکت ☀️ ☀️ســـــــ🌸ــــــلام☀️ 🌸صبح تون بخیر🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش دیزاین جعبه کادو بعنوان دکور هم میتونید استفاده کنید ✨ @n_arosakk
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش جوجه چینی یه آموزش عالی براتون بزارم که واقعا طعمش فوق العادس یک بار امتحان کنید دیگه همیشه درست میکنید واسه مهمونیا هم عالی هم ظاهرش هم طعمش👌😋 مواد لازم جوجه چینی ۲پیمانه آرد گندم ۱پیمانه آرد ذرت ۱پیمانه آرد برنج ۱قاشق غذا خوری پکینگ پودر ماشعیر تلخ یا همون‌دلستر خودمون به اندازه ای میریزم که موادمون نه شل باشه نه خیلی سفت حتما به مواد ۱ساعت استراحت بدید ‌برای رنگ وطعم بهتر زعفرون به تیکه های سینه مرغ نمک وفلفل سیاه میزنیم ودر کنارش میتونیم از قارچ و حلقه های پیاز استفاده کنید ✨ @n_arosakk
کلیپ آموزشی👩‍💻 آموزش تم هندونه 👆👆👆👆👆👆👆👆👆 ✨ @n_arosakk
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزاین گلدان شیشه ای ساده 👆👆👆👇👇👇 ✨ @n_arosakk
دیزاین گلدان شیشه ای ساده 👆👆👆👆👆👆 ✨ @n_arosakk
20.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی داریم، یه ترشی خوشمزه 😋😋😋 ترشی لوبیا سبز با پوره گوجه🍅🥦😋😋 ✨ @n_arosakk
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به بانوها و کدبانوهای عزیز. روزگارتون بخیر و سلامتی. لوبیا پلو یکی از غذاهاییه که تقریبا همه دوستش دارن.و تقریبا تمام فصول در دسترسه. ولی اینکه آماده داشته باشی و سریع یه ناهار خوشمزه باهاش بپزی ، یه بحث دیگست. الان لوبیا رو سرخ و فریز میکنن. قدیما که فریزر نبود خشک میکردن که البته کمی سفت میشد. یه روش دیگه نگهداری لوبیا سبز پختنش با آب گوجه فرنگیه. البته با کمی نمک.بعد که خنک شد داخل شیشه در فلزی میریزیم و درش رو محکم‌میبندیم.شیشه ها رو در قابلمه چیده.آب سرد داخل قابلمه میریزیم تا نصفه شیشه ها رو بگیره. بعد اجازه میدیم آب قابلمه جوش بیاد و وقتی جوش اومد یکربع ملایم بجوشه و به اصطلاح شیشه عقیم بشه.اینطوری دیگه هیچ هوایی داخل شیشه نمیمونه واین لوبیا چندماه خارج از یخچال سالم‌میمونه.البته در جای گرم نباشه و از نور هم دور باشه. اینطوری هرزمان هوس لوبیا پلو کردید، لوبیای پخته همراه با رب،آماده و در دسترس شماست. نکته: در شیشه حتما باید فلزی باشه. @n_arosakk
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫ایده بافت_دستبند با نخ قیطون فقط با چندمدل گره ✨ @n_arosakk