فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمپایی روفرشی
کلیپ ببینید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی فلفل🌶🌶🌶 ☝️🎥
#نظافت_فريزر
خوب براي تميز كردن فريزر نيازي به مواد شوينده نيست چون داخلش هميشه مرطوبه لكه به جا نميمونه ومن با دستمال نم دار تميز ميكنم و طبقات رو در ميارم و جدا ميشورم و خشك ميكنم و ميزارم سرجاش 😍
ولي اگه خيلي وقته تميز نكردين ميتونيد با مخلوط اب و مقدار كمي سركه و جوش شيرين تميز كنيد ومن هميشه داخل اسپري دارم 😍😍
از اين سبدا براي مرتب شدن فريزرم استفاده ميكنم و اين رو هم ميدونم كه خيلي ميگن براي موتور يخچال ضرر داره ولي اگه اينجوريه پس كل مواد رو داخل نايلون ميزاريم پس اونم ضرر داره فرقي نداره هركسي براي خودش دلايلي داره كه قابل احترامه😜
وقتي اين سبدارو خريدم خيلي از فضا بيشتر استفاده ميكنم وقتي در فريزر رو باز ميكنم از مرتب بودنش لذت ميبرم 😍😍
اين سبدا چون سوراخ داره هوا قشنگ داخلش رد و بدل ميشه و از اين سبدا ميتونيد براي نظم دادن كشو،كابينت استفاده كنيد😍
23.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام عشقا من اومدم با صبحانه جدید
4 تخم مرغ
کمی نمک
کمی فلفل سیاه
گوجه فرنگی
پنیر
کره
قالب را روغن زده و 3 برش نان را که به صورت مثلث بریده شده قرار دهید.
نان را برگردانید ، تخم مرغ ها را بریزید و روی هر برش نان یک تکه کوچک کره قرار دهید. نمک و فلفل را مزه دار کنید و پنیر را بپاشید.
روی آن را بپوشانید و بپزید تا پنیر ذوب شود.
برش های گوجه فرنگی را بگذارید و کمی بیشتر بپزید.
با پونه کوهی سرو کنید
🌟🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝🎥
ترفند فوق العاده برای برق انداختن سرشعله گاز 👌😍
آموزش و ایده💞
#رولت_انار
#رولت_خامه_ای
#رولت_هندوانه_ای
#یلدا
موادلازم:
تخم مرغ هم دمای محیط 4عدد
آردسفید 30گرم
نشاسته ذرت 30گرم
شکر 70گرم
وانیل 1قاشق چایخوری
عسل 1قاشق غذاخوری
روغن مایع 63گرم
شیرسرد 80گرم
سرکه سفید 1قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا زرده وسفیده تخم مرغها راجداکنید زرده ها را با وانیل ونصف شکر (35گرم)بزنید تا حجیم،سفید وکشدار بشه عسل،روغن مایع،شیر را اضافه کرده وخوب هم بزنید آرد ونشاسته را باهم مخلوط و3بار الک کنید وبه مایه اضافه کنیدوبا لیسک فولد کنید
سفیده را با نصف باقیمانده شکر(35گرم)وسرکه بزنید تا فرم بگیره واز ظرف نریزه سفیده رو در دو مرحله به زرده ها اضافه کنید وبصورت دورانی وخیلی آروم وباحوصله از یک جهت فولد کنید که پفش نخوابه مایه را به دوقسمت تقسیم کنید به یکی رنگ سبز وبه یکی رنگ قرمز (رنگ ژله ای)اضافه وخوب مخلوط کنید
کف قالب 30×40 را کاغذروغنی بزارید وکاغذ را هم کمی با کره چرب کنید ودوتا مایه را همزمان بریزید داخل قالب،قالب را 3بار به سطح کار بکوبید وداخل فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه سانتی گراد بمدت 12_14دقیقه بپزید
دمای فرها باهم متفاوته مواظب باشید خیلی داخل فر نمونه که خشک بشه از فر خارج کنید روی سیم توری بزاریدروش پارچه بکشید ده دقیقه زمان بدید خنک بشه وبعد برگردونید کاغذرا جدا کنید روش پارچه بکشید بعد از اینکه نان رولت کامل خنک شد خامه را روی آن بصورت یکدست باکاردک پخش کنید وآروم رول کنید دورش کاغذ روغنی بپیچید وبزارید تو یخچال یک ساعت بمونه خودشو بگیره بعد برش بزنید دد آخر چند تا دونه چیپش شکلاتی روش بزارید تاشکل هندوانه بگیره
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلسرهندوانه
پارت سوم😍☝️🎥