عصاره گوشت یکی از مواد مغذی برای بدن هست و به خصوص برای بچه ها و کهنسالان.
برای درست کردنش کافیه گوشت یا ترجیحا ماهیچه رو داخل یک شیشه بندازین. کمی نمک و پیاز بهش اضافه کنین. دربشو کامل ببندین(بدون ریختن آب)
.
بعد داخل یک قابلمه بزارین شیشه رو و تا زیر درب شیشه قابلمه رو پر از آب کنین و دربشو ببندین🥰
بعد از جوش اومدن زیرشو کم کنین و اجازه بدین با شعله کم ۳.۴ ساعت بپزه تا عصاره گوشت خارج بشه. .
میتونین یک تکه هویج و کمی کرفس و یا جعفری هم به مواد داخل شیشه اضافه کنین تا طعم مطلوبی داشته باشه. .
.نکته اگر آب قابلمه کم شد آب جوش بهش اضافه کنین. نه آب سرد .چون باعث میشه بشکنه شیشه🥰
.
.
@n_arosakk
#ایده
بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید 👌
1-چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد
2-پنبــــه ای آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه بزارید
3-موقعی که دمکش روی قابلمه است یک تکه نان روی برنج بذارید
4یک پیاز را پوست بگیرید داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره به همین راحتی👌
🎀 🌸 🎀
✨ @n_arosakk
#ایده
#برای این مدل تزیین اصلا به هیچ قالبی احتیاج نیست
کافیه یک کیسه پلاستیک بزرگ و باز کنید از وسط روی کیسه برش های نازک سبزیجات بچینید سپس سس غلیظ روش بریزید و بعد مواد الویه رو بریزید وسطش و به کمک کیسه رول کنید. دقت کنید برای این مدل نباید الویه زیاد شل باشه.
بعد از رول کردن با همون کیسه چند ساعت بزارید داخل یخچال تا خودش و بگیره . بعد از یخچال بیارید بیرون کیسه رو از دورش جدا کنید
دقت کنید با پوست کن یا چاقوی تیز اره ای انواع سبزیجات مختلف و ورقه کنید تا کاملا نازک بشن وچون اگر ضخامت داشته باشن درست نمی چسبن👌👌👌
هم خیلی راحت هست هم شیک و منحصر به فرد👌
@n_arosakk
#ایده
دسر کدو حلوایی 🎃🎃🎃
دوستان من کدو رو به چند روش مختلف میپزم
اینم یکی از روش هاش هست👇
.
کدو رو تیکه میکنیم و پوستشو میگیریم . داخل ماهیتابه بزرگ میچینیم و با کمی کره هردو طرفش رو کمی سرخ میکنیم بعد نصف لیوان آب. چوب دارچین . پودر هل . زعفران و چهارتا قاشق شیره انگور و چهارتا شاخه نبات و نصف لیوان گردوی خرد شده هم میریزیم و با شعله ملایم میذاریم بپزه تا سس اش غلیظ و کاراملی بشه .میزان شیرینیش بستگی به کدوتون و ذایقه خودتون داره.
هسته هاشم میریزیم تا همراه با خودشون بپزه و طعم بگیره.(اینبار چون از گردن کدو استفاده کردم هسته نداشت)
میتونید زعفران رو حذف کنید.
یا اینکه شیره انگور و نبات رو کم و زیاد کنید.
.
@n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلم_پلو 👌👌👌
مواد لازم برای ۴ نفر👇👇👇
کلم سفید: ۱ عدد (کوچک نباشه)
روغن: ۵ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری (یا بیشتر)
زعفرون(اختیاری): ۳ قاشق چایخوری دم شده
کشمش: ۶ قاشق چایخوری
برنج: ۳ پیمانه (۶۰۰گرم)
نمک: ۱ قاشق چایخوری
تهدیگ مورد علاقهتون رو بعد از ریختن روغن بچینید و برنج آبکش شده و سس کلمپلو رو به صورت لایهلایه بریزید و روی شعله کم قرار بدید تا دم بکشه.
اگه از کاهو به عنوان تهدیگ استفاده میکنید، شعله رو خیلی کم کنید.
در حین پخت، روغن مورد علاقه خودتون رو روی برنج بریزید.
@n_arosakk
👈😍خوشت اومد فوروارد کن ❤️