eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه میله به قطر ۴۵ سانتی متر و ۴ تا تیکه تور ۲ متری به عرض ۳متر استفاده کردم با نخ و سوزن به حلقه کوک میزنیم و بعد چین میدیم و برای وصل کردنش ۲تیکه روبان به ۴طرف به صورت به علاوه به کار دوخت میکنیم و با علامت سوال به سقف وصل میکنیم. ..💓
😉 🌱اگه میخوای آبلیموی 🍋تازه ای که میگیری بعد یه مدت تلخ نشه همون موقع یه هویج🥕 داخلش بنداز. 🌱تفاله های لیمویی 🍋که آبش رو گرفتی رو خشک کن پودرش کن هر وقت کیک درست کردی یک قاشق چایخوری بریز داخل کیکت بوی زهم تخم مرغ رو میگیره. 🌱سبزی که تازه گرفتی و به سرعت پلاسیده شد موقع شستن یه سیب زمینی🥔 رو پوست بگیر و چند تکه کن بریز داخل ظرف آب و سبزی بعد چند دقیقه خارج کن سبزیها تر و تازه میشن. 🌱اگر میخواین کیکتون 🎂به خوبی پف کنه قبل از درست کردنش مواد 🥚🥛رو از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما بشن. 🌱اگر میخواین سفره تون بوی چربی و بد نده بعد پاک کردنش با یک دستمال از ترکیب آب و سرکه روش بکشین بذارین چند دقیقه بمونه بعد تا کنید. فروارد یادتون نره❤️ 👨‍🍳 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🎀 کوسن های زیبا🎀 ..💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه خونتون کم نوره،این 10گل رو بخرید ببینید و بگیرید 🔰معماری،دکوراسیون،خلاقیت .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده دکوراسیون 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماست: ۴۰۰ گرم عسل: ۸ قاشق غذاخوری گیلاس: ۱۵۰ گرم پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری آب: ۱/۳ پیمانه پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندهایی که یه روز بکارتون میاد 😍♥️ 🤗🤗 👌 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ‌. ..💓
طرز تهیه 👆👇
مواد لازم: پنیرخامه ای۱۲۵ گرم کره ۳۰ گرم شیر ۵۰گرم زرده تخم مرغ ۳عدد(۵۸ گرم) شکر دانه ریز ۳۵ گرم آبلیموی تازه ۱/۲ق غ زست لیمو(رنده پوست لیمو قسمت زردرنگ) ۱ق چ آرد سفید سه صفر ۳۰ گرم نشاسته ذرت ۱۰گرم نمک ۱/۸ق چ سفیده تخم مرغ ۳عدد(۱۳۰ گرم) کرم تارتار ۱/۸ق چ شکر دانه ریز ۳۵ گرم -قاشقها استاندارد آشپزی هستند -بدلیل حساس بودن این کیک لطفا مواد رو تغییر ندین جایگزین هم نکنید طرز تهیه: فر رو روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد حالت کانوکشن بذارین گرم بشه کف قالب ۱۵ سانت با ارتفاع ۹ سانت کاغذ روغنی بذارین دیواره ها رو میتونید یا کاغذ بذارین یا با کره ذوب شده کمی چرب کنید پنیرخامه ای به حالت بن ماری(روی بخار آب)با همزن دستی بزنید تا نرم بشه.زرده تخم مرغ اضافه و کمی مخلوط کنید.شکر اضافه و مخلوط کنید.کره و شیر با هم بذارین در ماکروفر(یا روی اجاق گاز)تا کره آب بشه(ولرم باشن) به مواد اضافه و مخلوط کنید.آبلیمو و زست لیمو هم اضافه کنید حالا مواد رو از حالت بن ماری بردارین و بلافاصله آرد،نشاسته و نمک روی مواد الک کنید و با همون ویسک مخلوط کنید.حالا نوبت درست کردن مرنگ هست سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید وقتی کمی کف کرد کرم تارتار اضافه کنید و سپس در سه مرحله شکر را اضافه کرده تا جایی همزن کار کنه که مرنگ به حالت سافت پیک برسه ینی مرنگ روی پره همزن حالت قله خمیده بشه.بعد در سه مرحله مرنگ را به مواد اضافه کنید(مواد نباید خنک بشه یک سوم اول و دوم با ویسک مخلوط کنید ولی یک سوم آخر رو با لیسک فولد کنید.وقتی مواد خوب مخلوط شدن داخل قالب بریزین روش صاف کنید چند بار به سطح صافی بکوبین تا حبابهاش خارج بشه بعد قالب رو بذارین در یه سینی یا قالب بزرگتر و توش آب جوش بریزین تا جایی که قالب کیک شناور نباشه بعد بذارین پایین ترین طبقه فر حدود ۱۸ دقیقه تا روی کیک رنگ بگیره و کمی پف کنه(نکته ترک نخوردن روی کیک همینه)سپس دمای فر رو به ۱۴۰ درجه سانتی گراد کاهش بدین به مدت ۳۰ دقیقه و۳۰ دقیقه دیگه هم در فر خاموش بمونه سپس درِ فر رو نیم باز بذارین به مدت ۱۵ دقیقه بعد قالب رو بیرون بیارین پس از ۱۵ دقیقه کیک رو خارج کنید.به راحتی از قالب جدا میشه.اگه دوست داشتین تا گرمه نوش جان کنید وگرنه بذارین یخچال 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 با سیخ چوبی و چوب بستنی 👏 جالبه از دستش ندید 😍 .💓