eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.7هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
38.8هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 4 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری وانیل 2 و 1/4 لیوان آرد 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری نمک 200 گرم کره (دمای اتاق) 2 لیوان شکر 1 لیوان آب پرتقال تازه 1/4 لیوان ماست ساده 100 گرم شکلات تلخ (ذوب شده و سرد شده) 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو ‌ کره را با همزن زده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید.تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید.آرد و بکینگ پودر را در آخر اضافه کرده و هم بزنید.نیمی از مخلوط کیک را در قالب بریزید.نیمی دیگر از مخلوط کیک را شکلات ذوب شده و پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید و روی خمیر کیک سفید بریزید و با خلال کمی مخلوط کنید. (قالب کیک را حتما چرب کرده) در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود 1 ساعت یا تا زمانی که خلال تمیز بیرون بیاید بپزید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀ایده دوخت ترمیمی فوق العاده کاربردی حتما ببین ✌️✅ ❣
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. علت ریزش برگ 🌺 ‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‍‌‌ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده بگیر شالتو با النگو اینوری ببند🤩👌🏻 ♥️
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این ۳ روش پایین شلوارت رو‌ تا بزن ⤹༢ 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2پیمانه آرد شیرینی پزی،نصف پیمانه شیر خشک قنادی،نصف پیمانه روغن مایع، 1 ق غ پر مایه خمیر، 1ق غ شکر، 1ق م نمک، 1ق چ بیکینگ پودر، آب ولرم 1 پیمانه( کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود، ممکنه آب اضافه بماند) 🔴تمام مواد را ترکیب میکنیم سلفون میکشیم و جای گرم میزاریم تا عمل بیاد. بعد پف خمیر را میگیریم سطح کار را ارد پاشی میکنیم و به اندازه نارنگی به طور مساوی تقسیم میکنیم و به قطر نیم سانت خمیر را باز میکنیم. روی هر خمیر رو کره رومال میکنیم. روی هم قرار میدیم تا مجدد عمل بیاد. بعد از عمل اومدن خمیر رو وردنه میکشم. با کاتر پیتزا یا چاقو به نسبت مساوی مثل برش های پیتزا برش میزنیم. نوتلا یا مارمالاد زده و رول میکنیم. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ میزنیم، نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه( فر گرم باشه، و وقتی رول کردیم حتما استراحت بدیم بعد تو فر بزاریم). 🌟