eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.5هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
38.8هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
#ایده #نگهداری سبزیجات در یخچال 🌱 برای نگهداری سبزیجات به مدت طولانی ولی حالت تازه در یخچال کافیست آنها را نشسته وخشک درون شیشه ای در حالتی که ساقه ها به طرف درب شیشه قرار بگیرد قرار داده در آن را بسته در یخچال قرار میدهیم هنگام استفاده در آورده در آب خیس میکنیم و ضدعفونی کرده و مصرف میکنیم😉 🎀 🌸 🎀 ✨ @n_arosakk
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش با شیشه پارت اول بهتره از چسب چوب شمال ۶۰۰ استفاده کنید ک بعد از خشک شدن بی رنگ میشه @n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش با شیشه پارت دوم بهتره از چسب چوب شمال ۶۰۰ استفاده کنید ک بعد از خشک شدن بی رنگ میشه @n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ اموزش حلقه برای مامان های پسردار که البته باکمی تغییرات رنگ و...میتونید دخترونش هم باهمین الگوها بسازین♥️ @n_arosakk
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 👆 دوتا شمعدون شیشه ای و که از میتونین بگیرین .چسب تفنگی هم که همه جا پیدا میشه ولی اگه بتونین چسبشو خارجی جنس خوب پیدا کنین خیلی بهتره @n_arosakk
استیک سیب زمینی مواد لازم: 500 گرم سیب زمینی 7 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 80 گرم پنیر چدار 1_2 قاشق غذاخوری پونه کوهی(اورگانو) نمک و فلفل و ادویه دلخواه(پودر سیر،پودر پیاز) دیگر به میزان لازم طرز تهیه: سیب زمینی ها را پوست گرفته و آبپز کنید،بعد پوره کنید(با هر روش) و نشاسته،پنیر،پونه کوهی و نمک،فلفل بزنید،مواد را مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند،سپس در کیسه پلاستیکی بگذارید و با وردنه پهن کنید روی کیسه را با قیچی باز کنید و به ضخامت باریک برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید و با انواع سس سرو کنید،نوش جان🤗 میتونید قبل از سرخ کردن،استیک ها را 20 دقیقه در فریزر گذاشته تا خودشون رو بگیرند و اطمینان داشته باشید... @n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمین خوردن مهم نیست... مراقب باش کسی را زمین نزنی... با کلامی تلخ یا قضاوتی نابجا... روزتون سرشار شادی ❤️ @n_arosakk
سلام خوشگلا پست درخواستی😍🔝 💒 • زمانی که سیر تازه به بازار می‌آید، آن‌هایی را که درست مثل پیازچه هستند خریداری کنید . ✅دسته سیر تازه را در یک کاغذ مرطوب و بعد در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید . با این روش می‌توانید آن‌ها را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید . ✅همچنین می‌توانید آن‌ها را شسته ،سر ریشه‌ای سفید را بزنید، قسمت سفید را برش داده و پوسته رویی را جدا کنید . و هم ساقه و هم برگه‌های سبز را ریز خورد کنید و اندازه نیازتان بسته بندی کنید و در فریزر بگذارید تا ماه‌های بعد هم میتوانید از آن‌ها استفاده کنید . نگران بوی سیرتازه نباشید، چون برخلاف بوته سیر خشک، سیرتازه بوی ملایمی دارد و با خوردن کمی کاهو و جعفری و گشنیز هم بدن تان را بیشتر سم زدایی کرده اید و هم بوی سیر کاملا از بین می‌رود . @n_arosakk
نکته ی تخم شربتی هم اینه که برای شستن ،مقدارش زیاد نباشه چون سریع باد می‌کنه و حجمش چند برابر میشه وشستنش سخت میشه برای شستن تخم شربتی داخل ظرف بزرگ بریزید روش آب زیاد بریزید تا سنگ ریزه هاش ته نشین بشه و بعد با کمک یک صافی تخم شربتی هارو بردارید و در ظرف دیگه بریزید،مقدار تخم شربتی نباید زیاد باشه چون شستش سخت میشه @n_arosakk
قالبهای آماده تخم شربتی برای پذیرایی شیک🔝🔝😍 @n_arosakk
🍉 هندوانه شکر دو قاشق غذاخوری نعنا چند پر آب لیمو دو قاشق غذاخوری ‌... هندونه داخل مخلوط کن ریخته چند پر نعنا آبلیمو و شکر هم‌ میریزیم و داخل نایلون کوچک و بلند ریخته سرشو با نخ میبندیم و به مدت دو ساعت داخل فریزر میزاریم 😋😋 🎀 🌸 🎀 ✨ @n_arosakk