🔴مضامین بیانات رهبر فرزانه انقلاب در دیدار مسئولان و کارکنان دستگاه قضا:👇
1⃣ویژگی های برجسته شهید بهشتی:
✅صاحب فکرو اراده قوی
✅منضبط و اهل کار
✅پرنشاط
2⃣مطالبات رهبر معظم انقلاب از قوه قضاییه:
✅ایجاد تحول نشآت گرفته از برنامه
✅محسوس بودن تحول پس از گذشت مدت زمان قابل قبولی
✅احیاء حقوق عامه خصوصا در عرصه بین الملل
✅گسترش عدل و ازادی مشروع
✅نظارت بر حسن اجرای قانون
✅تلاش برای پیشگیری از وقوع جرم از طریق دنبال کردن دانه دانه کارها
✅مبارزه با فساد هم در درون و هم برون قوه.
3⃣تبیین معنای تحول:
✅ابداع شیوه ها و روش های موثر و نو در انجا ماموریت ها
✅برطرف کردن عیوب و خلاء ها و نقص ها.
4⃣خصوصیات قوه قضاییه:
✅دارا بودن حکمت
✅مجهز بودن به سلاح علمِ منطبقبا فقه و قانون
✅ داشتن گوش شنوا هم برای شاکی وهم برای متهم
✅داشتن اقتدار و قاطعیت
✅برخورد با اخلاق حسنه و اسلامی
⭕️توصیه ها:
✅پیش بردن برنامه ها بر طبق زمانبندی و بدون اغماض
✅نهراسیدن از چیزی
✅توکل بر خدای متعال
✅شروع تحول از ابتدای کار
✅سخت گیری نسبت به فساد درون قوه
✅مطالعه فرمان معروف امام علی ع به مالک اشتر
✅توصیه به عفو و گدشت و بخشش در تخاصم ها
💥دلایل عدم تاثیرپذیری ایران از فشار دشمنان:
✅حرکت چهل ساله ملت ایران در مسیر حق
✅بروز هویت ایرانی با خصوصیات اسلامی در ملت ایران.
✅گرایش ملت ایران به سمت استقلال.عزت و پیشرفت
⚜دلیل اصلی موفقیت ملت ایران:
✅اعتقاد به حمایت الهی
♦️شروط اصلی به پیشرفت رسیدن ملت ایران:
✅نزدیک نشدن آمریکایی ها
✅دورماندن از بحث مذاکره
📜مصادیق بدعهدی و خیانت آمریکایی ها:
✅از بین بردن ۳۰۰ نفر روی آسمان
✅حمایت از سعودی ها و بمباران مردم یمن
⭕️تببین اهداف انقلاب:
✅رسیدن به رفاه مادی
✅رسیدن به عزت ؛ارامش و امنیت اجتماعی
✅ رسیدن به عقلانیت بالا
✅رسیدن به دانش برجسته
🌸بشارتهای رهبری:
✅شرکت با شور و شوق مردم در انتخابات امسال
✅رسیدن ملت ایران به همه مقاصد ترسیم شده به فضل الهی
✅رسیدن ملت ایران به همه اهداف خود به کوری چشم دشمنان .
✍ #مستقیمی
https://eitaa.com/nabaaa
آخرین خبر : منازعه ایران و آمریکا؛ چرا روسیه احساس خطر میکند؟
تاریخ انتشار: 98/04/06 - 14:11
فرارو/ متن پیش رو در فرارو منتشر شده و انتشار آن به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست.
همزمان با تشدید فشارهای آمریکا علیه ایران، مواضع روسیه در حمایت از ایران صریحتر و بیشتر شده است. مقامات روسیه، بنا به دلایلی که به امنیت ملی کشورشان مربوط میشود، احساس میکنند فشارها بر ایران از خط قرمز عبور کرده است.
به گزارش فرارو، معمولا در سطح جهان، سیاست خارجی روسیه با آمریکا جز در موارد محدود تناقضاتی دارد. در بعضی از کشورها مثل ونزوئلا و سوریه، که آمریکا علنا و مستقیما برای براندازی رژیمهای مستقر مداخله کرد، روسیه جلوی آمریکا ایستاد و حتی برای جلوگیری از موفقیت آمریکا، به این کشورها نیروی نظامی اعزام کرد.
اکنون به نظر میرسد کشور دیگری در حال تبدیل شدن به نقطه اصطکاک روسیه و آمریکا است: جمهوری اسلامی ایران. از ماه مه تاکنون، لحن و ادبیات روسیه به طرز واضحی به نفع ایران تغییر کرده است. البته پیش از این هم روسیه اظهارات ضدایرانی بیان نمیکرد، اما به این وضوح هم از ایران در برابر آمریکا جانبداری نمیکرد.
سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه، اخیرا اعلام کرده که کشورش حاضر است در فروش نفت به ایران کمک کند. علاوه بر این، الکساندر شرین، معاون اول کمیته دفاعی دومای روسیه، گفته است با توجه به استقرار سامانه موشکی «پاتریوت» آمریکایی در خاورمیانه، ایران به سامانه دفاع ضدهوایی «اس-۴۰۰» نیاز دارد. روز دوشنبه گذشته، آمریکا تحریمهای جدیدی علیه برخی مقامات ارشد ایران اعمال کرد. سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه، این تحریمها را محکوم و از سختگیری اروپا علیه ایران هم ابراز تاسف کرد. این مقام روس، با بیان اینکه تحریمهای یکجانبه آمریکا «غیرقانونی» است، افزود: «اکنون ما شاهد این هستیم که اعضای اروپایی برجام تحت تاثیر آمریکا در برخی از جنبهها رویکرد سختگیرانهای نسبت به ایران پیدا کردهاند، که این اتفاق نگران کنندهای است.» ریابکوف سپس افزود کشورش با تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران مقابله خواهد کرد.
ظاهرا مخالفت صریح و علنی روسیه با فشارهای آمریکا علیه ایران، با سختگیریهای فزاینده اروپا بر ایران بیارتباط نیست. با آشکار شدن نشانههایی از همگرایی اروپا و آمریکا در برابر ایران، روسیه احساس میکند سطح فشارها بر ایران از خطوط قرمز عبور کرده است. اما این خطوط قرمز چیست؟
روسیه در ایران دو خط قرمز دارد که با منافع ملیاش ارتباط تنگاتنگی دارند. نخست: پس از انقلاب اسلامی ایران، روابط تهران و مسکو به تدریج رو به بهبودی گذاشت. هرچند که به دلیل حمایت شوروی از صدام حسین، در جنگ ایران و عراق، این روابط مدتی به سردی گرایید. فروپاشی شوروی و صعود ولادیمیر پوتین در روسیه، که آشکارا در پی احیای عظمت کشورش در برابر غرب است، در کنار افزایش تنشها میان ایران و غرب به دلیل پرونده هستهای، زمینه مناسبی برای تحکیم روابط ایران و روسیه فراهم کرد. با این حال، نباید این بهبودی را به معنای پدید آمدن اتحاد استراتژیک میان تهران و مسکو دانست. در سالهایی که ایران به دلیل مسئله هستهای تحت تحریم بود، روسیه در این مورد مشخص با غرب همراهی کرد و حتی در دوره تحریمها از تحویل سامانه موشکی اس-۳۰۰ به ایران خودداری کرد. این همراهی، از یک هدف استراتژیک روسیه خبر میدهد و آن از بین بردن احتمال ساخت تسلیحات هستهای در ایران است. اگر چه ایران صریحا تاکید کرده که هرگز چنین تسلیحاتی نخواهد ساخت. اما طبیعی است که روسیه از احتمال مسلح شدن همسایهاش به تسلیحات استراتژیک نگران شود. خصوصا که این همسایه حداقل دو بار با روسیه جنگیده است. با این حال، با توجه به اینکه امروز آمریکا در پی نابود کردن تمام توانمندیهای هستهای ایران است، روسیه لزومی نمیبیند در این زمینه اقدامی انجام دهد. حال، اگر روسیه با غرب در مسئله ممانعت از ساخت تسلیحات هستهای توسط ایران، همسو و موافق است، پس چرا این روزها با فشارهای آمریکا علیه ایران مخالفت میکند؟ خط قرمز دوم روسیه در ایران، به این پرسش پاسخ میدهد.
دوم؛ یکی از اصول فعلی سیاست خارجی روسیه این است که آمریکا و ناتو را از مرزهای خود دور کند. در واقع روسیه مجدانه تلاش میکند از افزایش نفوذ آمریکا در کشورهای همسایهاش جلوگیری کند. زمانی که نظام طرفدار روسیه در اکراین سقوط کرد و معلوم شد که نظام بعدی در کیف طرفدار آمریکا خواهد بود، روسیه نه تنها برای جلوگیری از این امر مداخله کرد، بلکه حتی شبه جزیره کریمه را هم تصرف کرد. همین ماجرا، به نحوی دیگر در سوریه و ونزوئلا تکرار شد. اگر روسیه نگذاشت در ونزوئلا و سوریه که فرسنگها با مرزش فاصله دارند، یک نظام طرفدار آمریکا سر کار بیاید، آیا قبول میکند در کشوری که با آن مرز مشترک دارد،
.
یک نظام طرفدار امریک روی کار بیاید؟!
همزمان با قطع صادرات نفت ایران در ماه مه، لحن روسیه کاملا تغییر کرد. ظاهرا مقامات روسیه به این ارزیابی رسیدهاند که هدف نهایی آمریکا در ایران، «تغییر رژیم» است. شاید به همین دلیل است که زمیر کابولوف، دیپلمات ارشد در وزارت خارجه روسیه، روز چهارشنبه به رسانهها گفت در صورت اقدام نظامی آمریکا علیه ایران، روسیه به حمایت از تهران خواهد پرداخت. بدیهی است که روسیه هنوز جولان آمریکا در ایران در دوره نظام پهلوی را فراموش نکرده است. در آن زمان، آمریکا در مرزهای ایران و شوروی ایستگاههای اطلاعاتی و نظامی داشت. در دهه ۱۹۷۰، حدود ۵۲ هزار آمریکایی در ایران زندگی میکردند که بسیاری از آنان پیمانکاران نظامی بودند. در ۲۸ نوامبر ۱۹۷۳، یک جنگنده میگ ۲۱ شوروی، به یک جت جاسوسی ایرانی بر فراز خاک شوروی حمله و آن را سرنگون کرد. بعدها معلوم شد که دو خلبان ایرانی و آمریکایی این جت را هدایت میکردند.
https://eitaa.com/nabaaa
❌چراغ سبز وفتنه های پنهان افساد طلبان
⭕️ محجبه هایی که در تصویر میبینید، در پیاده رو خیابان های تهران راه میرفتند و با جلب توجه عجیب و زیاد، سیگار میکشیدند! دخترانی که چادر داشتند اما چادری نبودند؛ پروژه های ضدحجاب از خلق اکانت های فیک در فضای مجازی به اجرای سناریوی چادری های فیکِ سیگاری در خیابان رسیده!
https://eitaa.com/nabaaa
❌چراغ سبز و فتنه های پنهان واشکار افساد طلبان
امسال سال #فتنه_حجاب ه! دولت به #چادر مشکی ارزی تخصیص نداد برعکس مانتوهای جلوباز و حریری (شیشه ای مشکی) روانه بازار کرده، از این ور هم اقتصاد مردم رو داغون کرده که امروز بخوای در مورد #حجاب صحبت یا نهی ازمنکر کنی بهت بگن: مردم از گرسنگی دارن میمیرن تو به فکر حجاب ملتی؟!
https://eitaa.com/nabaaa
🔻گاندو ؛ ... بوووووووق!
🖊محمد ایمانی در کانال تلگرامی خود نوشت:
🔹سریال گاندو آن قدر حساس شده که بسیاری از مردم در حد لب خوانی بازیگران دقیق می شوند؛ مبادا جای برش و سانسورها را متوجه نشوند. بعد از هر قسمت هم منتظرند ببینند کجای آن حذف و صداگذاری دوباره شده است.
🔹می شود به جای خواهر زاده فلان مدیر، بوووووووق بگذارند و مشکل را حل کنند. خواهر زاده مذکور که با شبکه جاسوسی گاندو (جیسون و تیمش) در ارتباط بوده، "سرپرست گروه مشاوران جوان، رئیس مرکز ارتباطات مردمی… و مشاور رئیس دفتر" مدیر مذکور بوده است.
🔹اتفاق منحصر به فرد و غریبی است: هم ارتباط دامنه دار خواهرزاده یک مدیر اجرایی با شبکه پیچیده جاسوسی و انتقال انبوه اسرار محرز شده، هم مدیر سر کار است و دنده پهنی می کند و برای قوه قضائیه هم شاخ و شانه می کشد، هم درباره آن شبکه پیچیده جاسوسی سریال ساخته می شود، و هم قسمت های حساس سریال، هنگام پخش در اثر فشار و ملاحظات، سانسور می شود.
🔹البته تخلفات برادر و دستیار و یا پدر داماد همین مدیر و …، پرونده هایی جداگانه و خارج از موضوع بحث است. ما وسط یک سریال مهم قرار داریم که هنوز فراز و فرود اتفاقات آن به پایان نرسیده است. گاندو، داستان پیچیده و تلخ نفوذ است.
https://eitaa.com/nabaaa
هدایت شده از نبأ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف ریچارد نفیو (معمار تحریم ها): دیگر جایی برای تحریم نمانده‼️
«تحریم هایی که دولت ترامپ الان دارد اعمال میکند، تحریم هایی است که زمان اوباما اعمال شده است؛ اصلا دیگر جایی #نمانده که آمریکا آنرا تحریم نکرده باشد!»
پ.ن: تنها هدف اقدامات جدید آمریکا، فقط و فقط جنگ روانی و فشار بر افکار عمومی ایران است. پس همونطور که قبلا هم عرض کردیم، این تحریم های جدید کاملا بی تأثیر هستند.
https://eitaa.com/nabaaa
🔴 ادبیات واقعیت گریز!!
باز روحانی گفته است:
🔹بعضیها یک حالت #مادرشوهری به خود گرفتند و نگذاشتند مردم در همان یکی دو سال گشایش برجام هم لذت ببرند.
🔹قرارداد میبستیم، ایراد میگرفتند و وقتی قرارداد به هم میخورد باز غُر میزدند!
✅ اما سه نکته کوتاه:
🔻۱. البته در اوج مواجهه همه جانبه و ترکیبی دشمن با ما ، چندان تمایل نداریم به عقب برگردیم و اشتباهات برخیها را تَکرار کنیم اما؛ اگر #برجام به نحوی محکم و با اخذ تضمینهای کافی با طرفهای دیگر صورت گرفته بود؛ طرف آمریکایی هرگز نمیتوانست به راحتی و بدون #هزینه از آن خارج شود.
🔻۲. شایسته است رئیس جمهور قدری راهبردیتر فکر کند و بهتر تصمیم بگیرد. #مشکلات_برجام نه تقصیر منتقدان بلکه به دلیل عجله، سادهانگاری و خوشبینی شما و تیمتان بود.
خودکرده را تدبیر نیست...
🔻۳. گرچه هنوز هم علت این میزان واقعیت گریزی و مقاومت در مقابل پذیرش حقایق تلخ و هیچ برجام از سوی روحانی روشن نیست.
💠 کانال تبیین
https://eitaa.com/nabaaa
📸بهشتی؛ شهید تهمت
✅ امام خامنه ای: خداوند متعال حبیب خود، پیغمبر مکرّم و معظّم را در امتحان دشواری قرار داد که در آن واقعه بیشترین چیزی که در تهدید لطمه بود، آبرو و اعتبار خود پیغمبر بود؛ شهید عزیز ما، مرحوم بهشتی هم بزرگترین امتحانش این بود. آن مقداری که در آن دوره به این سیّد بزرگوارِ نورانىِ ارزنده برجسته، دستهای تبلیغاتی دشمن تهمت زدند، به کمتر کسی از عناصر انقلاب در طول زمان این همه اهانتهای خصمانه و بغضآلود کردند. گفتند انحصارطلب است، متکبّر است، قدرتطلب است، دنبال دیکتاتوری است؛ اما او راه خود را با قدرت و قوّت طی کرد. البته جان خودش را گذاشت؛ اما در واقع با استقامت در این راه، جان و حقیقت و هویّت خودش را به عرش اعلی رساند. همه اینها برای ما درس است.» ۸۲/۴/۷
https://eitaa.com/nabaaa
🔴 تقسیم بندی جریانات سیاسی و #وحدت با آنان
#آرایش_انتخابات - 1
🔹در تقسیم بندی جریانات سیاسی کشور به اصولگرا و اصلاح طلب مغالطه ای شده؛ یعنی اصولگرایی بعنوان مخالف اصلاح کردن وضع موجود و اصلاحات به عنوان مخالف اصول اساسی اسلام و نظام معرفی شده اند. رهبر انقلاب با طرح گفتمان اصولگرایی در اوایل دهه هشتاد بنا داشتند که گفتمان اصلاح طلبی حاکم بر کشور را به سمت اصلاحات در چارچوب اصول اسلام و نظام هدایت کنند بطوریکه گفتمان اصلاح طلبی از جنس اصلاحات آمریکایی از صحنه مدیریت کشور رانده شود.
🔸لذا بارها رهبر انقلاب، مخالفت خود را با این تقسیم بندی اعلام کرده و تأکید نمودند که ما به تقسیم بندی و جبهه بندی انقلابی و غیر انقلابی معتقدیم. حساب ضدانقلاب که دیگر واضح است! ضدانقلاب که نباید جایی در صحنه مدیریت سیاسی کشور داشته باشد اما افرادی که در درون نظام تعریف شده اند بعضاً انقلابی و گاهی هم غیرانقلابی اند! تازه انقلابی بودن هم درجاتی دارد که نمی توان فقط یک جبهه خاص یا یک گروه خاص را انقلابی خواند!
🔹«نقطه ی مقابل اصولگرا، اصلاح طلب نیست؛ نقطه مقابل اصلاح طلب، اصولگرا نیست. نقطه ی مقابل اصولگرا، آدم بی اصول و لاابالی است؛ آدمی که به هیچ اصلی معتقد نیست؛ آدم هرهری مذهب است. یک روز منافع او یا فضای عمومی ایجاب می کند که بشدت ضد سرمایه گذاری و سرمایه داری حرکت کند، یک روز هم منافع اش یا فضا ایجاب می کند که طرفدار سرسخت سرمایه داری شود؛ حتّی به شکل وابسته و نابابش! نقطه ی مقابل اصلاح طلبی، افساد است. بنده معتقد به اصولگرای اصلاح طلبم؛ اصول متین و متقنی که از مبانی معرفتی اسلام برخاسته، با اصلاح روش ها به صورت روزبه روز و نوبه نو». امام خامنه ای
🔸این روزها فعالان انقلابی، یا وابسته اند یا مستقل و پراکنده؛ وابسته یعنی به صورت معلوم و مشخص در یک جبهه سیاسی یا حزب مشغول به فعالیت سیاسی اند و یا بصورت مستقل در حال کار خودجوش و مردمی. هم وابستگی دارای ارزش است هم استقلال. وابستگی از این جهت که بدون کار تشکیلاتی، بدون کار جبهه ای کار پیش نمی رود؛ لذا امر تشکیلاتی بودن بسیار ضروری است. مستقل بودن هم از این جهت خوب است که افراد در انقلابی گری، در عدالتخواهی، در نقد، ملاحظه این و آن را نمی کند و براحتی بدون ترس از سوی سران یک تشکیلات و حزب و بدون ترس از حذف شدن، براحتی اعلام موضع می کند.
🔹بله؛ کاش می شد افراد می توانستند هم در درون تشکیلات و جبهه ها فعالیت کنند و هم انگ و برچسب منفعت طلبی نخورند و هم آزادانه اعلام موضع داشته باشند و آزادانه فعالیت کنند و این وابستگی تشکیلات باعث چشم بستن بر حقایق نشود. اما فعلاً جمع این دو ممکن نیست.
🔸در نقد و جذب و دفع جریانات و احزاب، بازهم نگاه غلطی ترویج شده؛ برخی فکر می کنند چون این تقسیم بندی اصولگرا – اطلاح طلب غلط است پس باید جبهه ها، احزاب، تشکل ها و گروه ها را هم منحرف و باطل دانست! خیر؛ قبول نداشتن تقسیم بندی اصولگرا-اصلاح طلب به معنای این نیست که ما همه را به یک چوب برانیم یا همه را منفعت طلب بدانیم یا همه را منحرف بخوانیم!
🔹از طرفی نسبت خود را باید با دو جریان اصلی حاکم بر کشور، یعنی جریان انقلابی و جریان غرب گرا مشخص کنیم. در این تقسیم بندی خیلی از احزاب و تشکل های با برچسب اصولگرایی در درون جریان انقلابی تعریف می شود و خیلی از احزاب و اشخاص اصلاح طلب در درون جبهه غیرانقلابی یا غرب گرا تعریف می شود. البته برخی احزاب و شخصیت ها نیز سعی می کنند در هر دو اردوگاه وجهه و نفوذ داشته باشند!
🔸در نتیجه؛ ملاک ما حق است هر کدام از این دو جریان، هر کدام از این جبهه های سیاسی، احزاب و تشکل ها و اشخاص به حق نزدیک شود به همان اندازه باید از او حمایت کرد. وحدت ما با گروه ها و افراد به اندازه ای است که به اصول اسلام و انقلاب پایبند باشند. یعنی اگر یک جبهه و حزبی، 70 درصد ادعاهایش حق باشد به اندازه 70 درصد باید مورد حمایت قرار بگیرد. لذا استقلال و مستقل بودن به این معنا نیست که حالا که ما در هیچ جبهه و گروهی عضویت نداریم پس از هیچ کدام و از هیچ لیستی نباید حمایت کنیم! استقلال صحیح و منطقی یعنی حمایت از حق؛ هر گروهی به حق پایبند باشد باید از آن گروه حمایت کرد.
🔹«وحدت با کیست؟ با آن کسی که این اصول را قبول دارد. به همان اندازهای که اصول را قبول دارند، به همان اندازه ما با هم مرتبط و متصلیم؛ این میشود ولایت بین مؤمنین. آن کسی که اصول را قبول ندارد، نشان میدهد که اصول را قبول ندارد یا تصریح میکند که اصول را قبول ندارد، او قهراً از این دائره خارج است.». امام خامنه ای
✅ #داود_مدرسی_یان:
https://eitaa.com/nabaaa
سالروز شهادت مظلومانهٔ
امام جعفرصادق علیه السلام را
خدمت آقا امام زمان عج و عموم
عاشقان و پیروان آن حضرت وشما عزیزان
تسلیت عرض مینمایم.
https://eitaa.com/nabaaa
🔴 این داستان، گفت و گوی ظریف با سه کشور اروپایی
فرض بفرمایید ظریف و وزرای خارجه سه کشور اروپایی امضا کننده برجام در جلسهای نشستهاند و مردم ایران هم در حال مشاهده زنده این جلسه هستند:
🔹ظریف: چرا به آنچه در برجام تعهد کردهاید عمل نمیکنید؟ ما که کاملاً به تعهداتمان عمل کردیم.
🔻اروپایی: ما هم داریم تلاش میکنیم شما در برجام بمانید.
🔹ظریف: الان این تلاشهای شما را چگونه متوجه شویم؟
🔻اروپایی: خب هم شما را تهدید میکنیم هم میخواهیم اینستکس را راهاندازی کنیم.
🔹ظریف: فایده اینستکس برای ما چیست؟
🔻اروپایی: خب میتوانید از ما غذا و دارو بخرید.
🔹ظریف: غدا و دارو را که از خود آمریکا هم میتوانیم بخریم!
🔻اروپایی: تازه ما نفت هم از شما نمیخریم باید پول غذا و دارو را هم بیاورید به حساب اینستکس بریزید.
🔹ظریف: تعهدات شما غذا و دارو بود؟
🔻اروپایی: ما بیشتر از این نمیتوانیم کاری انجام دهیم. سهام داران عمده ما آمریکایی هستند؛ ما به خاطر شما با آمریکا درگیر نمیشویم.
🔹ظریف: پس چرا علیه ما راحت با آمریکاییها همسو میشوید؟
🔻اروپایی: خب این کار برای ما هزینه ندارد اما عکسش هزینه دارد.
🔹ظریف: پس چرا دو سال برای مذاکره وقت گذاشتید؟
🔻اروپایی: اولاً خواستیم شما را در هستهای کنترل کنیم. ثانیاً همانجا هم هدف همراهی با آمریکا بود.
🔹ظریف: پس میپذیرید مستعمره آمریکا هستید؟
🔻اروپایی: خیر اگر بودیم که عضو شورای امنیت نبودیم، شما را به شورای امنیت نمیبردیم.
🔹ظریف: آها تازه متوجه شدم شما عضو امضا کننده قانون جنگل هستید، ما با قانون بینالملل و انسان از شما متوقع شدیم!
🔻اروپایی: مهم نیست شما به چی فکر میکنید باید یکطرفه هم شده در برجام بمانید وگرنه به شورای امنیت میبریمتان.
🔹ظریف: من در کتاب خاطراتم نوشتهام «هیچگاه از واژه دشمن استفاده نکرده و نمیکنم» اما اخیراً متوجه شدم اشتباه فکر میکردم، متوجه شدم مشکل شما با ما بر سر «وجود» است نه «حدود»!
💢 مردم ایران که شاهد این دیالوگ بودند برای کسی کف و سوت نزدند اما متوجه شدند مشکل غرب با ما موشکی، هستهای و امثالهم نیست!
📝 #عبدالله_گنجی
https://eitaa.com/nabaaa
🍂🍂🍂🍂
روزی امام صادق علیه السلام فرمود:« به
زودی شبههها شما را احاطه میکند و شما بدون پیشوای هدایت میمانید. از آن شبهات کسی نجات نمی یابد مگر کسی که دعا کند و دعای غریق را بخواند.»
عبدالله بن سنان سئوال کرد:« دعای غریق چگونه است؟ »
امام فرمود:« یا الله یا رحمن یا رحیم، یا مقلّب القلوب، ثبت قلبی علی دینک »
(ای تغییردهندهی قلبها، قلب مرا بر دین خودت تثبیت کن.»
عبدالله بن سنان چنین خواند:« یا مقلب القلوب و الابصار ثبّت قلبی علی دینک.»
امام فرمود:« خداوند مقلّب القلوب و الابصار هست، ولی دقیقا آنچه را من میگویم بگو:« یا مقلب القلوب»، و چیزی بیش از آن نگو.»
منابع:
بحارالانوار، 52 / 148
_🍂🍂___
https://eitaa.com/nabaaa
_-_-_-_🍂🍂_-_-_-_-_-_-
مقام معظم رهبری
امام صادق (ع)مرد علم و دانش و مرد مبارزه و مرد #تشکیلات بود.
فرارسیدن شهادت امام صادق علیه السلام رو تسلیت عرض می کنیم.
https://eitaa.com/nabaaa
🔴در دیدگاه جدید اصحاب فتنه انتخابات جنسی بنجل و آشوب خیابانی جنسی اصیل میشود
⏪ #نسخه_تئوریسین افساد طلبان
نافرمانی مدنی؛ از تجمع سلولی تا تجمع سراسری‼️
« تاكتيك اصلي اصلاحات، سازماندهی نيروها از پايين است. اين روش در گسترش احزاب، سازمان آهنين، بسيج تودهاي و انواع سازمانهاي مردمنهاد متجلي ميشود و حتي بعضی مواقع میتوان به نافرمانی مدنی فكر كرد.
اساساً معتقدم فشار از پايين با انتخابات پديد نمیآيد. انتخابات به معنای كنونی آن، مصداق گدایی قدرت است. اصلاحات صدقهبگير نيست و اگر مكنت دارد، بايد با اتكا بر آن به بازار سياست برود. اگر پول بازار سياست را نداشتيم، بايد تلاش كنيم آن را كسب كنيم نه آنكه به هر جنس بُنجلی تن دهيم. اين گفتمان بايد تحكيم و ترويج شود. معتقدم با مكانيسمهايي فراتر از احزاب برآمده از كميسيون ماده ۱۰ ميتوان به مصاف بحران نمايندگي رفت و به شبكههای اجتماعي مستقل فكر كرد. ابتدا بايد تجمع سلولی داشت و اقداماتی مانند كتابخوانی، جزوهخوانی و... صورت داد؛ سپس تجمعهای موضوعی و بعد هم تجمعهای سراسری انجام شود.»
#جریان_شناسی_سیاسی
#سرطان_اصلاحات
https://eitaa.com/nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*سپاه، در خط مقدم مقابله با جریان نفوذ*
https://eitaa.com/nabaaa
🔴برجام و مذاکره؛ ننگ نامهای برای غربگرایان!
🔺عده ای از غربگراها با ارسال نامه ای از دبیر کل سازمان ملل خواسته اند آمریکا را به بازگشت به #برجام تشویق کند.
🔺روحانی میگوید اگر آمریکا تحریمها یش را علیه ایران متوقف کند و به #برجام برگردد، ما آماده ی مذاکره هستیم.
🔺حسام الدین آشنا در توییتی گفته: اگر آمریکا چیزی بیش از #برجام میخواهد، باید چیزهایی بیش از برجام بدهد؛ آنهم با تضمین های بین المللی!
🔹دو چیز کاملا واضح است:
🔻اول این که اینها می دانند بازگشت آمریکا به برجام بدون شرط نیست و در اظهاراتشان به قبول این شرط اشاره کرده اند.
🔻امر دیگر، محتوای مذاکره مورد خواست ترامپ است که بارها اعلام کرده؛ قدرت #موشکی و نفوذ #منطقه_ای. دو مولفه قدرت جمهوری اسلامی که اتفاقا همین دو مولفه #بازدارنده حمله نظامی دشمنان ما طی سی سال گذشته بوده اند. به گفته رهبری، این مسائل، #مسایل_ناموسی ما هستند و درباره شان مذاکره نمی کنیم.
◀️پس غربگراها با علم به اینکه
❌خواست ترامپ از مذاکره این موارد است و تا این موارد حل نشود، تعهدات برجامی اش را (در صورت بازگشت) انجام نخواهد داد...
❌و نظام نیز اجازه مذاکره روی نوامیسش را نخواهد داد،
از مذاکره در صورت بازگشت ترامپ به برجام حرف می زنند.
لذا چند چند نکته عرض میشود:
🔵اول: آیا ممکن است ترامپ به برجام بازگردد؟
طبق محاسبات خیر؛ چرا که:
۱. به اعتراف جان کری خروج از برجام از برنامه های آمریکایی ها بود و فرقی بین ترامپ و غیر ترامپ نیست.
۲. بازگشت به برجام در افکار عمومی جهان یک نوع عقب نشینی برای آمریکا محسوب می شود و آنان زیربار این امر نمی روند.
اما از آنجا که ترامپ اکنون در موقعیت ارّه قرار گرفته که تحریم های نفتی را نمی تواند بیش از این با شرایط فعلی ادامه دهد، گزینه های نظامی عملا برایش منتفی ست و ایران نیز علی الظاهر قصد شروع مذاکرات جدید را ندارد، احتمال بازگشتش به برجام، برخلاف محاسبات منتفی نیست.
🔵دوم: آیا بازگشت آمریکا به برجام ولو در صورت مذاکره روی موشک هایمان موجب رفع تحریم ها می شود؟
پاسخ خیر است. چراکه:
۱. تحریم ها اهرم فشار آمریکا بر ماست که به این سادگی آن را از دست نمی دهد.
۲. اگر بنا بود برجام موجب رفع تحریم ها شود، در زمان اوباما این اتفاق می افتاد. حال آنکه طی یک سال دولت اوباما تنها راهی که باز شد، راه سیل واردات آمریکایی و اروپایی به ایران بود که منافعش از جیب ملت ایران در جیب خودشان رفت.
۳. واقعیت مهم این است که تحریم های آمریکا مبتنی بر تحریم های بانکی است که اگر حتی بخشی از آن لغو شود، ایران می تواند با همان بخش مشکلاتش را رفع کند و کل ساختار تحریم ها بهم می خورد. پس آمریکا هیچ گاه تحریم های بانکی را لغو نمی کند و همیشه بهانه ای برای حفظشان نگه می دارد؛ همین امر از علل عدم لغو این تحریم ها در دوره اوباما بود.
🔵سوم: پس چرا غربگرایان باز هم از برجام و مذاکره دم می زنند؟
۱. چیزی که واضح است گویا برای روحانی و غربگراها فقط حفظ برجام، برقراری مجدد ارتباط با آمریکا و حفظ وجهه پیروزمندانه با برگرداندن آمریکا به برجام مهم است نه امنیت ملی و منافع ملی.
۲. از شواهد این امر یادداشت چهار نفر از اصلاح طلبان (تاجزاده، رمضان زاده، محمدرضا خاتمی، امین زاده) در روزنامه نیویورک تایمز است که به سران ایالات متحده یادآوری کردهاند اگر سیاست خارجی آمریکا با آنها همکاری نکند، در #انتخابات اخیر شکست خواهند خورد!
البته در سال ۹۴ و پیش از انتخابات مجلس، ظریف از آمریکایی ها همین درخواست را کرده بود.
۳. غربگرایان یک بار با برجام و دوقطبی سازی، رای بخشی از مردم را جلب کردند. اکنون پس از چهار سال عملکرد فوق ضعیف مجلس، می خواهند با علم کردن مجدد مذاکره، خود را تطهیر و نظام را مقصر مشکلات و تحریم ها نشان دهند.
۴. این همه اصرار به بازگشت آمریکا به برجام با وجود همه نکاتی که می دانیم و می دانند، برای جبران کارنامه خالی روحانی ست تا بازهم دست پری برای «خواستیم و نگذاشتند» گفتن داشته باشند.
🔻نتیجه: برجام و مذاکره هیچ کمکی به رفع تحریم یا حل مشکلات اقتصادی نمی کنند. این اظهارات که حاکی از مذاکره چه در چارچوب برجام چه خارج از آن است، تنها یک #بازی_روانی بی حاصل است جهت سوءاستفاده از شرطی شدن جامعه به بهبود وضعیت اقتصادی با برجام و مذاکره؛ که برای غربگراها نجات در انتخابات پیش رو و برای روحانی نجات از بن بست دولت ناکارآمدش است.
✅باید جامعه را با این واقعیات روبرو کرد. سوءاستفاده از فشار اقتصادی مردم کافیست. باید با روشنگری و روبرو کردن مردم با واقعیت برجام و مذاکره راه پیشبرد هرآنچه خلاف منافع ملت ایران هست را بست.
#برجام_ننگ_نامه
#رها_عبداللهی
https://eitaa.com/nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️مناظره جنجالی استاد مومن نسب با شبکه من و تو ♦️
#روح_الله_مومن_نسب
#سواد_رسانه
https://eitaa.com/nabaaa
⭕️ مخالفت مردم آمریکا با تقابل این کشور با ایران
📊 نتایج نظرسنجی اخیر در آمریکا که توسط پایگاه "هیل" منتشر شده حاکیست:
🔹 ۵۸ درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی با هرگونه تقابلی با ایران مخالفت هستند.
🔹کمتر از یک چهارم شرکت کنندگان (۲۴ درصد) با اقدام نظامی محدود یا کامل علیه ایران موافقت کرده اند. افراد باقیمانده نیز نظری در این خصوص نداشته اند
🔹این نظرسنجی در حالی منتشر شده است که حدود یک ماه قبل، نظرسنجی دانشگاه کوئینیپیاک نشان می داد که ۳۷ درصد از شهروندان آمریکایی با سیاستهای ضد ایرانی دولت ترامپ موافق هستند.
🔹مقایسه دو نظرسنجی صورت گرفته طی یکماه نشان می دهد که میزان مخالفت شهروندان آمریکایی با هر گونه تقابلی با ایران افزایش یافته است.
🔹این نظر سنجی نشان می دهد که تلاش بی وقفه تیم های تبلیغاتی وابسته به لابی آیپک و افرادی مانند جان بولتون و پمپئو (نومحافظه کاران و تی پارتی) جهت اقناع افکار عمومی آمریکا در قبال سیاستهای ضد ایرانی ترامپ نتیجه دلخواه انان را بدنبال نداشته است
https://eitaa.com/nabaaa
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
⚠️اگر جنگی بشود عربستان نابود خواهد شد!
📡حمزه زوبع مجری شبکه مصری مکملین:
🔻در صورت وقوع جنگ ایران نابود نخواهد شد چون رسیدن به ایران سخت است!
https://eitaa.com/nabaaa
بی حجابی
🌱درست دیدن صورت مساله خودش بخش مهمی از جواب را به همراه دارد.
یک عده #کشف_حجاب میکنند.
اگر آقایان تذکر بدهند شروع میکنند به فحاشی و فیلمبرداری و مظلوم نمایی. آن آقا هم یا منفعل میشود یا اگر هر رفتاری انجام دهد چون یک طرف دعوا خانم است متهم است.
اگر خانمها تذکر بدهند طبیعتا عمدتا خانمهای چادری و محجبه تذکر میدهند طرف مقابل هم دعوا راه میاندازد و معرکه میگیرد و این زنان هم عمدتا محجوب به حیا هستند و سختشان است جلوی زن و مرد صدایشان بلند شود و با این و آن دعوا کنند. لذا ترجیح میدهند چیزی نگویند و حرمت خودشان حفظ شود.
اگر ماموران حکومتی وارد عمل شوند شروع میکنند به سر و صدا و مظلوم نمایی جلوی دیگران در مقابل حکومت و اینکه اینها به مردم فشار میآورند و همه در رنجند و فقط به حجاب گیر میدهند و امثالهم.
🌱دقیقا چه کنیم؟ ما هم فیلمبرداری کنیم؟ بحث را ناموسی میکنند که اینها از ناموس مردم فیلم برمیدارند. شماره ماشین یادداشت کنیم و پیامک کنیم خوب آن مجموعه ای که باید عمل کند حکومتی است و حکومت هم متهم است. تذکر لسانی هم که مشکلات بالا را دارد.
🌱آیا صورت مساله را درست تقریر کردم؟ نه. به نظرم درست تقریر نشده.
☘اولا این دعوا آیا صرفا #فرهنگی #اجتماعی است؟ یعنی آیا ما با مشتی هنجار شکن طرفیم؟ این اشتباه است کاملا روشن است که اراده سیاسی آمریکایی پشت داستان است. بحث #حجاب نیست به عنوان یک مرض #سبک_زندگی غربی بلکه یک تصمیم در مقابل ما است از جنس #تحریم و تهدید. پشت سر این بازی #پمپیو است و #مسیح_علینژاد های او.
☘چرا دشمن روی حجاب گیر داده؟ بی حجابی در ایران بیش از آنکه ناشی از بی عفتی باشد ناشی از #غربزدگی است. میل به غرب و عدم احساس هویت اصلی ترین عامل بی حجابی در ایران است و الا اینجا زن ایرانی ذاتا عفیف است. انفعال در مقوله حجاب خروجیش توسعه بی حجابی و شکستن هنجار و حرمت اجتماعی حجاب است و این یعنی ناامنی دختران ما. این یعنی پیوست فرهنگی سند تربیتی #بیست_سی. یعنی جامعه کمک کند تا دخترانی بی هویت داشته باشیم.
☘اما این پاسخ کافی نیست. به نظرم این داستان یک تاثیر کوتاه مدت دارد و آن مدد گرفتن از یک گسل و #دو_قطبی اجتماعی است و تبدیل آن به آشفتگی و شورشهای پراکنده. وجود این دو قطبی باعث شده صحنه منفعل باشد. یعنی شما اگر سفت هم جلوی این داستان بایستی و دعوا کنی به نفع طرف مقابل است چون او همین را میخواهد. دعوا و #شورش های اجتماعی.
☘ هر گناه اجتماعی قطعا تقریر روشن اجتماعی دارد. تقریر اجتماعی گناه، تبیین همان ضرری است که از قبل آن گناه به شخص من و شما میرسد. آیا این ضرر کاملا روشن و ملموس است؟ یا فقط میگوییم خدا گفته یا #قانون میگه؟ اینها برای توجیه سریع همه کافی نیست. الان اگر کسی #قلیون یا #سیگار در محیط سربسته بکشد قبل از اینکه بگوییم حرام است یا خلاف قانون است میگوییم برای من ضرر دارد و طرف منفعل میشود.
🌱خوب حالا چه کنیم؟
☘امثال #حسین_شمقدری و #دلاوری روی #انقلاب_جنسی متمرکز شده اند. امثال #وحیدجلیلی نیز روی داستان کشف حجاب رضاخانی و #مسجدگوهرشاد متمرکز شده اند. من ایده به درد بخور دیگری ندیده ام در صحنه. اما اینها هم کافی نیست.
🌲پیشنهاد میکنم
✍اولا این قصه را در محافل حزب اللهی بنشینیم و حل کنیم. خوب به همه زوایایش فکر کنیم. بدون فهم دقیق صورت مساله کار خراب میشود.
✍ثانیا گفتمان سازی و تبلیغات را جدی بگیریم روشی که همیشه نزد فعالین صحنه مظلوم بوده. ببینید برای داستان #محیط_زیست یا حتی بستن #کمربند_ایمنی، چقدر گفتمان سازی ها کمک کننده است و فضا را به نفع ما میکند.
✍ثالثا توصیه میکنم بیشتر زنان تذکر بدهند. تذکرهای زنانی که مساله برایشان روشن است آفات کمتری دارد. بدون دعوا و از سر محبت و رفاقت با توجیهاتی که عرض میکنم. اگر طرف دعوا راه انداخت ادامه ندهند و بروند همین هم موثر است.
✍رابعا به لحاظ محتوا ی گفتمانی
۱.روی تربیت بچه هایمان متمرکز شویم. این را همه زود درک میکنند. عدم امنیت خانواده. و دختران مان.
۲.روی توهین شخص به #هویت و داشته های مان متمرکز شویم. و اینکه علت مشکلات کشور هم روی کار بودن یک عده آدمهایی است که اعتقاد زیادی به هویت خودی ندارند و #غربگرا هستند.
۳.روی این موضوع که اساسا این مساله را کسانی راه انداخته اند که تهدید و تحریم میکنند.
۴.روی آشوب طلبی و #فتنه دو قطبی و دعوای اجتماعی اش کار کنیم. هنوز طعم تلخ #فتنه۸۸ در ذایقه ها است.
✍حالا در کنار این ها روش پیامک و پیگیری آن هم خوب است. نشانه اش هم اینکه این تنها روشی بود که خیلی ها را منفعل کرد و آه از نهادشان بلند کرد.
🌱درباره حوزویان منفعل و توجیه کننده و جاده صاف کن و صدا و سیمای بی خیال هم حرف هایی هست که فعلا بماند.
✍ علی مهدیان
https://eitaa.com/nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 🎥افشاگری استاد حسن عباسی از تحرکات مشکوک علیه اقتصاد
⏪ استاد #حسن_عباسی رئیس اندیشکده یقین: در یک طرح مشکوک سال گذشته ۶۰ تن طلای خام را تبدیل به سکه کردند تا قیمت سکه ارزان شود، اما دیدید که قیمتها پایین نیامد! سیاستی در کشور حاکم است که میخواهد ذخایر ارزی را نابود کند/ ۱۱میلیارد دلار از ذخایر ارزی کشور را به بازار ریختند
https://eitaa.com/nabaaa