15.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توضیحات بسیار جذاب و قابل تامل "دکتر رئیسی" متخصص ایمونولوژی و نویسنده کتاب "فریب قرن" درباره کرونا ویروس
دکتر رئیسی توضیح میدهد که چطور سیستم ایمنی بدن انسان به صورت طبیعی و صد در صد میتواند بر ویروس کرونا غلبه کند و اینکه جریان تجاری بهداشت جهانی چطور این ویروس را وسیلهای برای پمپاژ ترس و وحشت بین مردم کرده تا به اهداف تجاری کثیف خود دست یابد ....
🔔حتما ببینید و یک دنیا آرامش و اطمینان را به خود و اطرافیانتان هدیه کنید ...
❤️📖 روایت شبانه
🔸️تاملی درباره سریال گاندو
#وحید_یامین_پور
۱.علاقه به داستانهای معمایی و پلیسی ماجرای چند لایه و متناقضی است. راستگراها، سوسیالیستها را متهم میکنند علاقهی مفرط به این باور که همیشه «چیزی پشت پرده» وجود دارد، شگرد چپها برای مقابله با ایدهی لیبرالیسم است. لودویگ فونمیزس علاقهی مردم در قرن نوزدهم به داستان های جنایی و پلیسی را نوعی ذهنیت ضد سرمایهدارانه میداند. از طرفی منتقدین، ترویج داستانهای پلیسی را مقدمهای برای توسعهی اقتدار نظارتی دولت و در یک کلام مشروع شدن نظارت برای حفظ آزادی میدانند. به تعبیر چپگراهای جدید، دولت نئولیبرال که همواره شعار دولت کوچک سر داده است، بهنام آزادی و برای تضمین آن، بیش از همه نظارت بر اعمال و رفتار مردم را حق خود میداند. آنها تاچر، بانوی آهنین، را متهم می کردند که برای توسعه¬ی امکانات و اقتدار پلیس، ایدهی «پیکار با جرم» را از طریق ترساندن مداوم مردم از جرایم خشن دنبال میکند.
۲.شاید بتوان گفت ذهنیت مخاطب ایرانی از ذهنیت چپگرایانه، دور نیست. تجربه قرنها استبداد، این تصور را قوام بخشیده که همواره کسانی هستند که در پس پرده با هم نشسته¬اند و امور را اداره میکنند و عوام الناس بازیچه همیشگی زد و بندهاست. این ذهنیت در مبارزه با شاه معدوم و براندازی رژیم پهلوی به ویژه در شکل دادن به ذهنیت مبارزه با استعمار فریبکارانهی انگلیسی بسیار موثر بوده است.
۳. پیگیری این ایده در تلویزیون و سینما در سالهای پس از انقلاب تا زمانی که «آن چیز پس پرده» مربوط به دسیسههای «دشمن اجنبی» است، همان معنای سابق را افاده خواهد کرد و ذهنیت مخاطب ایرانی را در نفیگرایی انقلابیاش مستحکمتر خواهد کرد، اما #گاندو ماجرا را تغییر داده و ذیل مفهوم #نفوذ برای نخستین بار ابهام در «حکمرانی فریبکارانه» را به داخل کشانده است. حالا بررسیهای مخاطب شناختی باید نشان دهد که این انتقال خطیر در کدگزاری-های رسانهای چه درکی در مخاطب ایرانی برجا میگذارد. آیا او آنرا در راستای ارادهی نظام برای حفظ خلوص خود کدگشایی خواهد کرد یا برعکس، آنرا نشانهای دالّ بر ابتلای نظام به همان بیماری پیشاانقلابی و اعتراف نظام به آن؟ هم-نشین کردن «دشمن اجنبی» با مسوولان نظام در بالاترین سطوح حکمرانی، هرچند میتواند منافع جناحی و سیاسی کوتاه مدتی برای یک جریان سیاسی داشته باشد، اما باید بررسی کرد که آیا مآلاً ایدهی سنتی زدوبند درپسپرده را تقویت نخواهد کرد؟
🆔️ @yaminpour
▪️به قول ظریف از اول تا آخر #گاندو دروغ بود، همانطور که اصلا وجود افرادی مثل دری اصفهانی، محمد علی شعبانی و حسین موسویان دروغ بود!
آنچه راست بود و الان هم مردم دارند با تمام وجود آن را لمس می کنند این بود که با #برجام تمامی تحریم ها از همان روز اول بالمره لغو شد!
💬 امیرحسین ثابتی
@Fars_Plus.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔻حذف دستاوردهای علمی ایران و تصویر دانشمندان ایرانی و اسلامی از کتاب فیزیک
🔹مصطفی نجاتیزاده دبیر فیزیک در استان خوزستان، مستنداتی از حذف چهرههای دانشمندان ایرانی و اسلامی و جایگزینی آنها با دانشمندان غربی و یا حذف ماهوارهها، موشکها و دستاوردهای علمی ایرانی در کتب فیزیک دوره متوسطه جمعآوری کرده که قابل تامل است.
🔹از این نمونهها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1️⃣ حذف ابن سنان، ابن هیثم و ابن سهل از مبحث نورشناسی و جایگزینی آن با یک دانشمند اروپایی
2️⃣ حذف ابن شاطر از مبحث انتقال حرارت
3️⃣ حذف تصویر ماهواره ایرانی از روی جلد کتاب فیزیک، حذف تمرین ماهواره امید و موشک ایرانی از کتاب فیزیک متوسطه
4️⃣ حذف ستون مربوط به چهرههایی مثل ابن سینا، ابوریحان، خوارزمی از کتب نظام قدیم منتهی به سال ۹۴
🔸چرا به جای پررنگ کردن چهرهها، مفاخر ایرانی و دستاوردهای ایران برای تهییج و امیددهی علمی، تدوینکنندگان کتب درسی اقدام به حذف این نمونهها کردهاند؟/مکتوبات
✅