فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه نگران خراب شدن سیم شارژت نباش 🤌🏻😎
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه داری
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش جعفری پلو🍓
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باکس کاربردی با کنف و بطری
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده جذاب با قارچ🥺
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
11.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اموزش کاشت سبزه پر
#ایده
#ترفند
🌸هنرکده نفس بانو 🌸
https://eitaa.com/joinchat/2542928188Cf741eaf47b
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورش_فسنجون_مجلسی
با صدا ببینید🔈
سينه و ران مرغ >> ١ كيلو
مغز گردو سياه >> ٢٠٠گرم
مغز گردو سفيد>> ٢٠٠ گرم
پياز>> ١ عدد
رب انار ترش>> ١ پيمانه
رب انار ملس>> ١ پيمانه
آب سرد >> ١ ليتر ❄️
زعفران دم كرده >> ٢ قاشق غ خ
شكر>> ٣قاشق غ خ
نمك>> ١/٢ قاشق چ خ
زرد چوبه >> ١/٢ قاشق چ ح
پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران و شكر رو اضافه ميكنيم باز اجازه ميديم نيم سا عت بپزه و خورش ما آمادست در جريان پخت خورش رو گاهي هم بزنيد
🥂🌯 🌯🥂
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چای به
چای پاییزی🍵🍵🍵🍵
روش درست کردن چای به کدبانوباشی
مواد لازم: به زرد کاملا رسیده
در ابتدا به ها رو شسته و به چهار قسمت برش میزنیم بعد دانه های به را با قاشق از آن خارج کرده و در ظرفی جدا ریخته تا به عنوان به دانه استفاده کنیم ، مرحله بعد با یک رنده درشت رنده کرده و داخل یک آبکش یا سینی ریخته و به مدت دو روز در معرض آفتاب قرار میدهیم میتونید روی شوفاژ یا فن کوئل هم قرار دهید بعد که به ها کاملا خشک شد آنها را داخل ظرفی که از قبل روی حرارت بوده میریزیم و به مدت ۲ دقیقه مدام هم میزنیم تا خوب تفت داده بشه فقط مراقب باشین به ها نسوزند مرحله آخر به های تفت داده شده رو داخل سینی ریخته تا خنک شود و درظرفی در دار میریزیم که رطوبت نبینه و به عنوان چای به استفاده میکنیم.
اگر در دمنوش به از دارچین و هل ویک پر زعفران استفاده کنید محشر میشه نوش جان🙌🌹
🥂🌯 🌯🥂
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عدسی با کدو حلوایی
🔶
مواد لازم :👇
(برای ۲ نفر)
عدس : ۸ ق غ (به ازای هر نفر ۴ قغ)
پوره کدو حلوایی : ۱ لیوان
پیاز متوسط : ۱ عدد
سیر : ۲ حبه
ادویه : نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه
.
طرز تهیه :👇
کدو حلوایی رو پوست کنید و خرد کنید و با نصف لیوان آب بزارید تا بپزه و بعد پوره کنید . عدس ها رو یک شب تا صبح با آب سرد بخیسونید . پیاز و سیر رو به همراه ادویه و مقداری کمی روغن تفت بدید و هرموقع احساس کردید خشک شده بهش یکم آب اضافه کنید . عدس هارو اضافه کنید و هم بزنید و آبجوش رو اضافه کنید تا جایی که روی عدس ها رو آب بپوشونه . در تابه بزارید و اجازه بدید عدس ها پخته شه . پوره کدو رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا جایی که آب کدو خشک بشه.
نوش جان 😍❣️
🥂🌯 🌯🥂
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین روش تکه کردن مرغ😧
🔪
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71