فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست نوتلا با ۴ ماده😍
مواد لازم :
نون تست
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ ق چ
کمی نوتلا
#تست_نوتلا
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوهان_کنجدی😍😋
یک لیوان سر خالی کنجد را تفت دادم تا کمی رنگش عوض بشه و کنار گذاشتم و با کمی هل مخلوط کردم
نصف لیوان شکر را روی حرارت گذاشتم وبدون اینکه با قاشق مخلوط کنم روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر آب بشه (تو فیلم نشون دادم که فقط با تکان دادن تابه شکر آب بشه)
بعد اینکه کاملا آب شد یک قاشق کره پاستوریزه گذاشتم وبعد ذوب شدن کره کنجد بو داده را اضافه کردم وبا قاشق مخلوط کردم تا مواد از ماهیتابه جدا شده و جمع بشه
بعد تا داغه توی سینی که با فایل آلومینیومی پوشاندم با فرچه خیلی کم چرب کردم و کنجد را روی سینی ریختم واول با قاشق چرب شده پهنش کردم وبعد با وردنه چرب نازک بازش کردم
اینکار رو باید به سرعت انجام بدید چون سوهان زود سفت میشه وتا گرم و نرمه با چاقو شکل انداختم تا بعد کامل سفت شدن راحت از هم جدا کنم
بعد سرد شدن شکنندس
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب
قالب کیک با قطر ۲۰ سانتیمتر
کاغذ شیرینی چرب شده
۱ فنجان آرد
۱ قچ بیکینگ پودر
۱/۴ قچ نمک
۲ عدد تخممرغ
۳/۴ فنجان شکر قهوهای
۱/۴ فنجان ملاس رقیق
۱ قچ عصاره وانیل
۱/۲ فنجان کره ذوب شده
مخلوط آرد
۳ عدد سیب پوست کنده و خرد شده
پودر قند
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
26.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_صبحانه
یه کیک ساده ، با بافتی عالی و نرم و لطیف که برای صبحونه و حتی عصرونه بی نظیره 😍☺️
#کیک_صبحانه
همنشین شایسته همانند عطر فروش است ، اگر چیزی به تو ندهد بوی عطرش به تو خواهد رسید. پیامبر اکرم (ص)
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شکر ۱۶۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (حدود ۱ ق م)
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . دورگیری کردم و وانیل رو ریختم . روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .شیر رو هم ریختم و در حد مخلوط شدن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم .
قالب من سایزش ۱۰ در ۲۶ هست . قالب رو با ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو ریختم و روش مقداری خلال بادام ریختم ،می تونید از کنجد ، خلال پسته و ... استفاده کنید . برای ترک رویه کاردی که آغشته به روغن هست داخل مایه کیک یک مقدار زدم .
در فر از یک ربع قبل گرم شده ،طبقه وسط ،حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دادم .
یک ربع اول با حرارت ۱۹۰ درجه گذاشتم و بعد حرارت رو ۱۷۰ کردم . برای این که رویه ترک بخوره اول با دمای بالا گذاشتم ، المنت بالا و پایین رو روشن کردم (دمای فر برقی هست برای گازی ده درجه بیشتر کنید )
بعد از پخت کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه و بعد برش دادم .
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨خلال پرتقال بدون تلخی🍊
🔺🔻🔺🔻🔺
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_ماکارونی😍
بااین رسپی درست کنی محاله عاشقش نشی🤌🏻
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
22.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زالوک یه غذای نونی مراکشی که با ذائقه ما ایرانیا خیلی جوره 😍👌
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه مکزیکی😋
مواد لازم :
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمهای
جعفری خرد شده
پنیر خامهای ۳ ق غ
سیر ۳-۲ حبه
خمیر یوفکا
سینه مرغ
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند 💕👆
3⃣ تا ترفند عالی با نمک
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71