7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این نوشیدنی چند رنگ مناسب روزهای گرم تابستونه🏖️
🌺گل پنیرک ۱ مشت+ نصف لیوان آب سرد
🍹تخم شربتی ۱ ق غ+ یک فنجان آب گرم
🍹شربت یا سیروپ زعفران و یا هر شربت دلخواه دیگه
🧊یخ به مقدار لازم
در آخر یکم آبلیمو🍋 و رنگ بنفش ؛ صورتی شد
#آموزش
#آشپزی
#ترفند
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
11.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_انجیر
همونطور که قول داده بودم تو فصل امتحانات سعی می کنم آموزشهایی رو بدم که واسه تمرکز و قدرت بدنی بچه ها مفید باشه، امروز یه نوشیدنی کاملا طبیعی و مقوی رو می بینین، 👌😋حتما درست کنین و از فایده هاش بهره ببرین.
در ضمن بفرستین واسه هر کس که فکر می کنین مشکل ضعف جسمی داره، مطمئن باشین هر کس بخوره نتیجه میگیره😍
#آموزش
#آشپزی
#ترفند
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ دودی😍
دیگه مرغ و تکراری درست نکن
مواد لازم :
فلفل قرمز
مرغ ۴ تیکه
نمک، فلفل سیاه
رب گوجه ۳ ق غ
دلمه ½ یک عدد
چوب دارچین
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
پودر سیر
آلو خشک
زردچوبه
پولبیبر
زعفران
برگ بو
زرشک
#مرغ
#آموزش
#آشپزی
#ترفند
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
🌟
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاحالا قرمه سبزی رو بدون گوشت درست کردی؟🥩😍😋
دقیقا به خوشمزگی و خوش عطر و طعمیِ قرمه سبزی باگوشت میشه😍👌🏻
مخصوص وگان های عزیز🌱
فوق العاده اقتصادی و لذیذ✨
۳۰۰-۴۰۰ گرم سبزی سرخ شده
۱ دونه پیاز
نصف پیمونه لوبیا چیتی
۱ ق.غپرک لیمو
قارچ
۱ لیتر اب
۳-۴ ق.غ روغن
ابغوره
طرز تهیه:
پیاز رو سرخ کنین بهش نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنین به همراه سبزی قرمه سبزی سرخ شده + لوبیاچیتی از قبل پخته شده + آبجوش +لیمو عمانی یا پرک لیمو + ابغوره رو اضافه کنین و درب قابلمه رو ببندین و اجازه بدین ۴۵ دقیقه بپزن. بعد از گذشت این مدت قارچ های خرد شده رو به خورشت اضافه کنین و اجازه بدین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه تا جابیوفته. خورشت قرمه سبزی لذیذ شما آماده اس🤤نوش جونتون🥰♥️
اگه میخواین خورشتتون جاافتاده تر بشه و حسابی به روغن بیوفته ،موقع سرخ کردن سبزی قرمه سبزی تون روغن بیشتری بریزین و بیشتر سرخش کنین
#آموزش
#آشپزی
#ترفند
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
🌟
هدایت شده از ❤️🔥 آرامش عشق ❤️🔥
YEKNET.IR - zamine - shabe 5 muharram 1401 -banifatemeh.mp3
5.25M
🍃عمو خودم شنیدم
ذکر یا حسنتو
🍃نمیتونم ببینم
دست و پا زدنتو
مداح #مجید_بنی_فاطمه
#روز_پنجم_محرم💔
#آرامش
💜@aarammesh💜
هدایت شده از ❣️ عشق❣️
♥️🍃
چای دم کن، خسته ام از تلخیِ نسکافه ها
چای با عطر هل و گلهای قوری بهتر است
#حامد_عسکری
💫☔️『 @baran1988 🦋🍃🗝
14.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هویج 😍😋
مواد لازم:
تخم مرغ🥚 ۴ عدد
آرد 🥡 ۲ پیمانه
شکر 🍚 یک و یک چهارم پیمانه
روغن مایع🥃 سه چهارم پیمانه
هویج رنده متوسط 🥕۲ پیمانه پر
پودر دارچین🪵 یک قاشق چایخوری
وانیل 🌸 یک چهارم قاشق چایخوری
نمک 🧂 یک پینچ
بکینگ پودر 🥄 ۲ قاشق چایخوری
گردو خرد شده ۶۰ گرم
پودر زنجبیل🫚 اختیاری
طرزتهیه:
فر برقی را روی دمای ۱۶۰ و فر گازی ۱۸۰ روشن میکنیم .
آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و نمک را ۳ بار الک کرده کنار میگذاریم .
تخم مرغ و وانیل و شکر را حدود ۵ الی ۶ دقیقه با میکسر هم میزنیم تا کاملا حجیم و روشن بشه بعد روغن مایع رو اضاف میکنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم سپس هویج را اضافه کرده مخلوط میکنیم و بعد مواد خشک را که الک کردیم اضافه کرده با همزن دستی هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند .
مایه کیک رو در قالبی که کاغذ روغنی انداخته یا چرب و آردپاشی کردیم ریخته و در فر از قبل گرم شده میگذاریم .
زمان پخت ۴۰ دقیقه
#آموزش
#آشپزی
#ترفند
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
🌟
18.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤌خوراک مهمونیه🤌
✅یبار بپزی عاشقش میشی
🍗مواد لازم
سینه ی مرغ ۲ عدد
زرشک نصف فنجان
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
گردو ۵ عدد نگینی خورد شده
پیاز ۲ عدد خلالی خورد شده
پیاز ۱ عدد رنده شده برای سس
زعفران به میزان لازم
پاپریکا ، نمک ، فلفل به میزان لازم
1️⃣سینه ی مرغ رو مثل فیلم برش میدیم ، زعفرون و نمک و پاپریکا میزنیم و اجازه میدیم استراحت کنه ، بعد مواد توی سینه رو آماده میکنیم
2️⃣پیاز داغ میگیرم ، گردو و زرشک رو اضافه میکنیم و کمی زعفرون میزنیم بعد توی سینه ی مرغ رو بصورت فشرده با این مواد پر میکنیم
3️⃣سینه ی مرغ رو سرخ میکنیم و کنار میزاریم ، توی همون روغن پیاز رنده شده رو سرخ میکنیم ، ری میریزیم وقتی سرخ شد آب جوش میریزیم ، نمک ، فلفل و زعفرون میزنیم و سینه ها رو میزاریم توی سس تا سس غلیظ شه و جا بیوفته
4️⃣ده دیقه ی آخر آب لیمو یا نارنج اضافه میکنیم و بعد مرغ رو از سس جدا میکنیم و برش میدیم و کنار زرشک پلو سرو میکنیم و نوش جان
#آموزش
#آشپزی
#ترفند
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
🌟