eitaa logo
🌸 هنرکده نفس بانو 🌸
13.6هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
9.7هزار ویدیو
3 فایل
🌸این کانال برای هر خانم با سلیقه ای نیازه🥰 تاریخ شروع 19/11/1401 🌸کپی مطالب با ذکر صلوات آزاد 😍💐 کانال تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/3588424045C082c0e014c ارتباط با من 🥰🥰 @banoo7191
مشاهده در ایتا
دانلود
ازش پرسیدم آرامشِ الانت رو مدیون چی هستی؟! گفت: هرچی شده حتما باید می‌شده! هر چی هم قراره بشه،می‌شه‌! ترجیح میدم فقط زندگی کنم، فقط زندگی! همین. امروزت رو زندگی کن.همین ☘ سلام صبحتون بخیر 💙✨ 🌸هنرکده نفس بانو🌸 @honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مینی باقلوا مگه داریم باقلوا انقد خوشگل 📝 مواد لازم خمیر: 6 ورق خمیر فیلو 80 گرم کره آب شده . لایه پسته: 40 گرم پسته آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری پودر قند 1 قاشق غذاخوری کره آب شده . فیلینگ: 150 گرم پنیر خامه‌ای 50 گرم شکر 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری وانیل مایع یا نصف قاشق چایخوری وانیل پودری رنده پوست نصف لیمو 1 قاشق غذاخوری خامه غلیظ ⁠1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت . مقداری شربت افرا یا شربت غلیظ با آب، شکر و چند قطره آبلیمو 🌸هنرکده نفس بانو🌸 @honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موزاییکی این نوع کیک محشره و خیلی هم سادست💯 خودت میتونی بدون خامه کشی و خیلی راحت یه کیک جذاب و فوق العاده خوشمزه درست کنی...😍👌 مواد لازم: برای لایه اول: بیسکوییت پتی بور ۳بسته شیر یک لیوان پودر کاکائو دو ق،غ شکر یک دوم لیوان شکلات تلخ یا شیری سی گرم کره ۱۵۰ گرم بیسکوییت هارو خرد کنید و کنار بزارید شیر و شکر و کره و باقی مواد رو روی شعله بگذارید و هم بزنید تا مواد یکدست و روان بشن....کنار بگذارید کمی خنک بشه...(نیاز به داغ شدن نداره) لایه دوم: شیر سه لیوان شکر سه چهارم لیوان وانیل یک ق،چ پودر کاکائو سه ق،غ پودر نشاسته ۳ق،غ خامه ۱۵۰ گرم پودر ژلاتین ۳ق،غ سرخالی شکلات تلخ چند تکه..(سلیقه ایه میشه اضافه نکنید) شیر و‌شکر و ارد نشاسته و پودر کاکائو و وانیل رو اضافه کنید هم بزنید روی شعله کمی مخلوط کنید...خامه و ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید و مواد کمی غلیظ و ب غلظت فرنی رسید کنار بگذارید... لایه اول رو داخل رینگ ک طلق گذاشتم ریختم(قالب کمربندی هم میشه) مواد رو بریزید و با وسیله ای تخت و منسجم کنید داخل یخچال یکساعت بگذارید و لایه دوم ک خنک شد روی لایه قبل بریزید و سه تا چهارساعت یخچال بزارین و خودشو کامل گرفت از قالب جدا کنید.... و با خامه و میوه تزیین و سرو کنید... 🌸هنرکده نفس بانو🌸 @honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول پروتیین دستورش اینجاس👇👇 مواد لازم: سفیده تخم مرغ دو عدد تخم مرغ کامل یک عدد موز یک عدد پودر کاکاعو یک قاشق غذا خوری ارد جو‌دوسر پرک دو قاشق غذا خوری شیرین‌کننده من دو قاشق شکر خرما زدم شما میتونید جایگزین کنید بکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل به مقدار لازم همه مواد رو با هر وسیله ای که دارید ٫مثل گوشکوب برقی یا غذاساز و حتی همزن دستی و.. میکس کنید (برای استفاده از همزن دستی موز رو با چنگال پوره‌کنید) قابلمه رو خیلی کم چرب کنید مواد رو داخلش بریزید رو شعله ملایم یک ربع تا بیست دقیقه بزارید بپزه دمای فر ۱۸۰ ده دقیقه تا یک رب قابلمه من‌گرد بود و رولت من گرد شد٫با قیچی اطرافش رو بریدم تا مستطیل بشه میتونید ساده سرو کنید یا با کره بادوم زمینی و یا شکلات تلخ براش فیلینگ درست کنید من یه قاشق کره بادوم زمینی زدم و بعد اروم رول کنید و برش بزنید 🌸هنرکده نفس بانو🌸 @honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیزکیک کادایف و پسته برای کراست : ۱۸۰ گرم پودر بیسکوییت پتی بور شکلاتی ۹۰ گرم کره آب شده برای لایه کادایف: ۶۰ گرم کره ۱۵۰ گرم کادایف(میتونین از شعریه هم استفاده کنید) ۴-۵ قاشق غذاخوری کرم پسته(شیرین) برای مواد پنیری: ۴۰۰ گرم خامه قنادی ۵۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه گاناش: ۷۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شکلات تلخ 🌸هنرکده نفس بانو🌸 @honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ❣️ عشق❣️
ما خدارو داریم در آنچه گذشت ، آنچه هست ، آنچه خواهد ماند...🌼 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‌‎‌💫☔️『 @baran1988 🦋🍃🗝