ویس حجاب ,.mp3
4.59M
🌸🍃🍃 خیلی جالبه🖕🖕🌺لطفا این فایل صوتی رو به همراه عکس ارسالی توجه و حتما گوش کنید 🖕🖕🖕🍃🌸🍃🌸
http://eitaa.com/joinchat/513212433Cb136b25832👈👈
❤️کانال نماز شب ❤️
🚩ترویه،
این روز، از روزهای مهم ذیحجه است
و بر اساس روایتی از امام جعفر صادق ع، روزه گرفتن در آن، کفاره ۲ سال است.
در این روز حاجیان خانه خدا، مراسم حج تمتع و حج اکبر را آغاز میکنند.
در علل الشرایع در سر نامیدن این روز به ترویه حدیثی از امام صادق علیه السلام که راوی می گوید: از حضرت پرسیدم چرا روز ترویه را روز ترویه نامیده اند؟
حضرت فرمود: زیرا در عرفات آب نبود و حاجی ها روز هشتم ذیحجه از مکه آب برمی داشتند و به عرفات می بردند و برخی از ایشان به بعضی دیگر می گفتند: تروّیتم، تروّیتم (سیراب شدید، سیراب شدید) لذا به خاطر همین، روز هشتم را روز ترویه نامیدند
روز ترویه یکی از ارزشمندترین روزهای زمان برشمرده شده است که خود آداب و اعمال مخصوصی دارد. رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: خدای تبارک و تعالی... از روزها چهار روز را برگزید: روز جمعه و روز ترویه (هشتم ذی حجه) و روز عرفه و روز عید قربان.
طبق روایات منزلت روز ترویه تا جائی است که درک آن مساوی با درک تمام حج انگاشته شده است، چرا که روز ترویه در اصل آماده شدن برای ورود به عرفات و عید قربان است.
اعمال این روز :
محمدبن ابی عمیر از یکی از یارانش از امام صادق علیه السلام نقل کرده است که فرمود: روزه روز ترویه کفاره گناهان یک سال و روزه روز عرفه کفاره گناهان دو سال است.
حرکت امام حسین علیه السلام :
امام صادق عليه السّلام فرمود :
امام حسین علیه السلام در ماه ذی الحجه #عمره انجام داد و سپس در روز ترویه (هشتم) به سوی عراق حرکت کرد و کسی که نمی خواهد حج انجام دهد می تواند عمره انجام دهد
حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام در شهر مكه مكرمه در سال60 هجری قمری در روز ترویه بر فراز بام کعبه این خطبه را بیان فرمودند : (روز ترویه روز هشتم ذی الحجه است روزی كه به حاجیان آب داده می شود همان روزی كه امام حسین علیه السلام از مكه بیرون رفتند.)
این خروج اجباری آنچنان غریبانه، مظلومانه و جانکاه است که عاشقان حضرتش بعد از گذشت قرنها هنوز هم با عزاداری و زدن بر سر و سینه، یاد آن را گرامی میدارند.
اینکه امام حسین(ع) وسط حاجیها از صف حج بیرون آمد و به سمت کربلا رفت، و حاجیان در آن سال خونبار، عافیتطلبانه حسین(ع) را تنها گذاشتند، خیلی معانی دربردارد! مردمی که به فرزند پیامبر(ص) تأسی نکردند، اولاً در واقع مقدمات قتل اباعبدالله الحسین(ع) را فراهم آوردند، و ثانیاً مقدمات نابودی خودشان را در عرصههای مختلف فراهم کردند.
چقدر خوب است که مردم بساط ثبتنام برای اربعین را، به ماه محرم و ایام نزدیک اربعین موکول نکنند، بلکه در یومالترویه در هیأتها ثبتنام کنند و مقدمات سفر به کربلا را فراهم کنند.
این یعنی: «در همان لحظهای که امام حسین(ع) به سمت کربلا حرکت کرد، ما هم در همان موقع میخواهیم برای کربلا ثبت نام کنیم.» این نوعی همراهی با کاروان حسینی است.
یاد این روز باید احیا شود؛ غریبی امام حسین(ع) فقط مال روز عاشورا نیست، امام حسین(ع) در یومالترویه غریب شدند. چرا که وقتی حرکت خود را آغاز کردند، فقط تعداد اندکی همراه ایشان آمدند و بقیه مشغول کار خودشان بودند.
روضههای ما از یومالترویه شروع میشود. امام حسین(ع) اگر آنجا میماند، میخواستند ایشان را مخفیانه- بهصورت ترور- به قتل برسانند