از مدرسه بسیج تا دانشگاه شهادت🌹
۱۸ سال بیشتر نداشت.💔
خیلی دوست داشت حضرت آقا را ببیند، همهاش میگفت:چرا مدرسه ما دانشآموزان را به بیت رهبری نمیبرد؟ مگر ما حق دیدار با رهبری را نداریم؟
شهید که شد واسطه دیدار خانوادهاش با امام خامنهای حفظهالله شد؛ پدرش میگفت امام خامنهای به من فرمودند: شهید شما مقامش از شهدای جنگ تحمیلی بالاتر است.
راست میگفتند.
حسین بی دلیل لایق دیدار حضرت ارباب نشده بود!
سال ۸۸ که آتش فتنه با بیبصیرتی داخلی ها و جنگ افروزی خارجی ها داغ شده بود، هر کسی نمیتوانست درست ببیند🔥
عدهای کور شده بودند و بعضی دیگر هم خود را به کوری میزدند!
حسینِ دهه هفتادی وقتی شلوغی ها را دیده بود به حکم بسیجی بودنش به میدان آمده بود تا از «حرمِ جمهوری اسلامی» دفاع بکند
۲۵ خرداد شهید شد.
اولین شهید فتنه...
حالا حسین ثابت کرده بود که ولایی بودنش فقط در عشق به دیدار حضرت آقا خلاصه نمیشد!❤️🩹
میگویند حسین آن روزها تازه دبیرستانش تمام شده بود و قرار بود به دانشگاه برود؛ معماری قبول شده بود و میخواست مهندس بشود.
وقتی برگه قبولی حسین را به امام خامنهای نشان داده بودند ، آقا گفته بودند :خوشحال باشید که حسین در دانشگاه اصلیاش قبول شده است.
✅ ما برای ریشه کن کردن فتنه ۸۸ خون دادیم، شهدا دادیم...
نه اون فتنه و عاملانش را هیچگاه فراموش میکنیم نه شهدایش را و نه حماسه #نهم_دی را
#شهید_حسین_غلامکبیری
@ya_lasaratelhossain
✨از راه های کنترل نفس اماره...
مرحوم علامه (ره)
حكيمان گفته اند كه اگر نفس را مشغول ندارى او تو را به خود مشغول مى كند
📚نامه ها برنامه ها صفحه ۴۴
#پای_درس_بزرگان
#برنامه_ریزی
@ya_lasaratelhossain
🌱باید برای آمدنش لحظه را شمُـرد...
🌱آن لحظه ای که رخ بنماید بهارِ ماست...
#سلامحضرتخورشید
#امام_زمان♥
#نهج_البلاغه
اقسام راویان حدیث
۳. اهل شبهه
وَ رَجُلٌ ثَالِثٌ سَمِعَ مِنْ رَسُولِ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) شَيْئاً يَأْمُرُ بِهِ ثُمَّ إِنَّهُ نَهَى عَنْهُ وَ هُوَ لَا يَعْلَمُ، أَوْ سَمِعَهُ يَنْهَى عَنْ شَيْءٍ ثُمَّ أَمَرَ بِهِ وَ هُوَ لَا يَعْلَمُ، فَحَفِظَ الْمَنْسُوخَ وَ لَمْ يَحْفَظِ النَّاسِخَ؛ فَلَوْ عَلِمَ أَنَّهُ مَنْسُوخٌ لَرَفَضَهُ وَ لَوْ عَلِمَ الْمُسْلِمُونَ إِذْ سَمِعُوهُ مِنْهُ أَنَّهُ مَنْسُوخٌ لَرَفَضُوهُ.
سوّم- ناآگاهانى كه حديث شناس نيستند:
گروه سوم کسانى هستند که حديثى از پيغمبر اکرم(صلى الله عليه وآله) شنيده اند که در آن به چيزى امر فرموده، سپس (در حديث ديگرى) از آن نهى کرده (و حکم اوّل را نسخ فرموده) در حالى که آن شنونده از حکم دوم با خبر نبوده (و نمى دانسته که حکم ناسخ جاى منسوخ را گرفته است) يا از پيغمبر(صلى الله عليه وآله) نهى درباره چيزى شنيده است که بعداً به آن امر فرموده، در حالى که اين شخص (از حکم دوم) آگاه نشده است. به اين ترتيب در حقيقت اين شخص منسوخ را فرا گرفته و حفظ کرده; ولى ناسخ را حفظ نکرده است. اگر او مى دانست آنچه را شنيده است نسخ شده آن را رها مى ساخت و اگر مسلمانان هنگامى که آن حکم را از وى شنيدند مى دانستند نسخ شده است، آن را ترک مى کردند.
#خطبه۲۱۰
#صحیفه_سجادیه_جامعه
دعای صبح و شب
اَللّٰهُ اَکْبَـرُ اَللّٰهُ اَکْبَـرُ اَللّٰهُ اَکْبَـرُ وَاَعْلیٰ وَاَجَلُّ وَاَعْظَمُ مِمّٰا اَخٰافُ وَاَحْذَرُ، اَسْتَجِیرُ بِاللّٰهِ، عَزَّ جٰارُ اللّٰهِ وَجَلَّ ثَنٰاءُ اللّٰهِ، وَلاٰ اِلٰهَ اِلَّا اللّٰهُ وَحْدَەُ لاٰ شَـرِیكَ لَهُ، وَصَلَّی اللّٰهُ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَاٰلِهِ وَسَلَّمَ کَثِیراً. اَللّٰهُمَّ بِكَ اُعِیذُ نَفْسِی وَدِینِی وَاَهْلِی وَمٰالِی وَوَلَدِی، وَمَنْ یَعْنِینِی اَمْرُەُ.
خداوند بزرگتر، خداوند بزرگتر، خداوند بزرگتر و والاتر و بزرگوارتر و عظیمتر از هرآنچیزی است که از آن می ترسم و هراس دارم. از خداوند پناه و نزدیکی می طلبم که پناهنده به او عزتمند است و حمد و ستایش او امری والاست، هیچ محبوبی جز الله که یکتا و بدون شـریک است وجود ندارد، صلوات خداوند و درود فراوان او بر محمد و خاندانش باد. محبوبم! خودم، دینم، خانوادهام، مال و فرزندانم و هر کس که امور او به من مربوط است را در پناه تو قرار میدهم.
#دعای۲۲
#استاد_قرائتی
تفسیر نور (محسن قرائتی)
سوره نساء آیه ۱۰۴
وَ لا تَهِنُوا فِي ابْتِغاءِ الْقَوْمِ إِنْ تَكُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ يَأْلَمُونَ كَما تَأْلَمُونَ وَ تَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ ما لا يَرْجُونَ وَ كانَ اللَّهُ عَلِيماً حَكِيماً «104»
و در تعقيب دشمن سستى نكنيد، اگر شما رنج مىكشيد، همانا آنان نيز همان گونه كه شما رنج مىبريد رنج مىبرند، در حالى كه شما چيزى (امدادهاى غيبى و بهشت) از خداوند اميد داريد كه آنان اميد ندارند، و خداوند دانا و حكيم است.
«1». وسائل، ج 5، ص 488.
«2». كافى، ج 3، ص 394.
نکته ها
پس از جنگ احد، ابوسفيان بالاى كوه احد رفت و شعار داد كه پيروزى ما در مقابل شكست سال گذشته در جنگ بدر بود. ياران پيامبر صلى الله عليه و آله گفتند: شهداى ما در بهشتند و كشتههاى شما در دوزخ.
آنان شعار دادند: «انّ لنا العزّى و لا عزّى لكم» ما بت عُزّى داريم ولى شما نداريد، مسلمانان پاسخ دادند: «اللّه مولانا و لا مولى لكم» خداوند مولاى ماست ولى شما مولى نداريد.
آنگاه كفّار به نام بت هُبَل شعار دادند: «اعلُ هُبَل» سر بلند باد بت هُبَل. مسلمانان در پاسخ فرياد زدند: «اللّه اعلى و اجلّ» خداوند بالاتر و جليلتر است. پس از نزول اين آيه، پيامبر فرمان بسيج عمومى (حتّى زخميان) را صادر كرد، تا با اين حركت، فكر بازگشت كفّار از سرشان بيرون رود.
پیام ها
1- مسلمانان بايد روحيّهى قوى داشته باشند و شكستهاى موردى (مثل احد) آنان را سست نكند. «وَ لا تَهِنُوا»
2- به جاى موضع تدافعى، در تعقيب دشمن و در حالت تهاجمى باشيد. «لا تَهِنُوا فِي ابْتِغاءِ الْقَوْمِ»
3- از عوامل روحيّه گرفتن مؤمنان، مقايسهى دردهاى خود با رنج ديگران و اميد و توجّه به امدادهاى الهى و آگاهى اوست. «فَإِنَّهُمْ يَأْلَمُونَ كَما تَأْلَمُونَ»
4- با همهى آسيبها و تلخىهاى جنگ، شما پيروزيد، چون اميد به الطاف الهى داريد. «تَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ»
5- مسلمانان، اميدهاى گونهگون از خدا دارند. اميد به امدادهاى غيبى، پيروزى، مرعوب شدن دشمن، پاداشهاى معنوى و امثال آن. (مورد اميد در آيه ذكر نشده و هر اميدى را شامل مىشود). «تَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ»
6- اميد، بزرگترين اهرم حركت و سرمايهى روحى رزمنده است. يا شهادت و سعادت، يا پيروزى. «تَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ ما لا يَرْجُونَ»
7- رنج و مشقّت مؤمنان در جنگها، در مدار علم و حكمت خداوند است و لذا از آن جلوگيرى نمىكند. «عَلِيماً حَكِيماً»