⭕️ رضا قلیچ خانی عکاس ایمنا و مهدی لطفی مدیر مسئول کانال «نجف آباد، شهر علم ایمان و ایثار» گوشه هایی از مراسم تاسوعا و عاشورای امسال را از دریچه دوربین به تصویر کشیده اند. تصاویر بیشتر: yon.ir/oMhI9
⭕️ذوب آهن همچنان مشتری پساب نجف آباد است
در حالی که برخی کارشناسان از تعویق قصد #ذوب_آهن برای عملیاتی کردن قرارداد خرید #پساب_فاضلاب نجف آباد به دلیل برخی اظهار نظرهای سیاسی خبر می داد ولی در روزهای اخیر مدیر عامل ذوب آهن در مصاحبه با ایمنا از ادامه تلاش های این شرکت برای استفاده از پساب نجف آباد سخن گفته است.
منصور یزدی زاده گفته است: حدود هزار میلیارد تومان پروژه خرید پساب از شهرستان نجفآباد، روستاهای فلاورجان، ایمان شهر و فولادشهر در دستور کار ذوب آهن قرار دارد و با تلاش های صورت گرفته و انتقال پساب به کارخانه ذوب آهن ظرف چهار سال آینده به مرور مصرف آب خام در کارخانه به صورت چشمگیر کاهش خواهد یافت و مصرف آب خام در حد مصارف بهداشتی و آب شرب خواهد بود.
یزدی زاده با بیان اینکه سال ۱۳۹۶ بیش از ۱۷ میلیون مترمکعب مصرف آب داشتیم که سال گذشته این رقم به ۱۴ میلیون مترمکعب تقلیل یافت و توانستیم مصرف آب را نیز کاهش دهیم، یادآور شد: پروژه BOT تصفیه خانه کارخانه ذوب آهن به میزان ۸۸۰ لیتر در ساعت طی ۱۶ ماهه آینده تحویل داده خواهد شد.
طبق قراردادی که ذوب آهن با آبفای استان منعقد کرده و جزئیات آن منتشر نشده، قرار بود در آخرین روزهای سال گذشته اولین قسط توسط ذوب آهن پرداخت شود ولی به گفته برخی مدیران به دلیل مصاحبه برخی مسئولان در خصوص «مخالفت با فروش پساب به ذوب آهن»، این امر تاکنون محقق نشده است.
البته برخی دلیل این امر را مشکلات مالی ذوب آهن می دانند ولی این تحلیل با اقبال این شرکت جهت خرید پساب از شهرهای اطراف خود تناقض دارد و چندان درست به نظر نمی آید.
برخی مسئولان شهر اعتقاد دارند که پساب به قیمت قانونی اش به ذوب آهن فروخته شده ولی این شرکت باید پیوست های فرهنگی را هم در این خصوص قبول کرده و در برخی پروژه های عمرانی و عام المنفعه شهر نیز به شکلی مشارکت داشته باشد؛ موضوعی که بعید است مورد موافقت ذوب آهن قرار گیرد.
به نظر می رسد مسئولان این شرکت منتظر انتخاب نماینده جدید نجف آباد در #مجلس طی انتخابات اسفند ماه امسال هستند تا بدون ترس از مختل شدن فرآیند #انتقال_پساب در بازی های سیاسی، قرارداد خود را عملیاتی کنند.
تا قبل از انتخابات دوره قبل مجلس که واگذاری #انشعاب_فاضلاب به یکباره اختیاری اعلام شد، نزدیک به هشت هزار نفر انشعاب خریداری کرده بودند ولی از آن زمان تا الآن پروژه با سرعت بسیار کمی پیشرفت داشته و در طول بیش از سه سال تنها ۴هزار مشترک به این تعداد اضافه شده اند. به دلیل کاهش چشمگیر استقبال مردم از این طرح نیز، از مجموع ۱۲۰ لیتر در ثانیه پساب فروخته شده به شهرداری نجف آباد، در حال حاضر تنها نزدیک به ۳۰ لیتر عملیاتی شده است.
#نجف_آباد
#نجف_آباد_نیوز
🆔@najafabadnews_ir
🆔http://najafabadnews.ir
نجف آباد نیوز
⭕️ذوب آهن همچنان مشتری پساب نجف آباد است در حالی که برخی کارشناسان از تعویق قصد #ذوب_آهن برای عملی
⭕️ به صورت شفاف بیان کنید
حرف مردم- «حسین» در پایگاه خبری ما نظر گذاشته: طبق وعده مسئولین، مردم به عنوان سهامدار در پروژه فاضلاب نجف آباد سهیم هستند.مخصوصا کسانی که در ابتدای امر به خرید انشعاب اقدام کردند.
لطفا سهم مردم را نیز در این قراردادها به صورت شفاف بیان کنید. اگر نبوده همت و همراهی مردم، شاید تا ده سال دیگر هم اینقدر پیشرفت نمی کرد.
#نجف_آباد
#نجف_آباد_نیوز
🆔@najafabadnews_ir
🆔http://najafabadnews.ir
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه مجری ثریا به واکنشهای تند برخی نمایندگان به سخنان پناهیان درباره شفافیت آرا: مجلس جای شفافیت است نه تنها آرا باید شفا بشود بلکه همه توصیه نامهها و شغلهای دیگرشان نیز باید شفاف شود
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
⭕️شفافیت، حق مردم است
فارس: #ابوالفضل_ابوترابی عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در مجلس شورای اسلامی گفت: این حق مردم است که بدانند نمایندگانشان چه تفکری دارد و چگونه و با چه کیفیتی رأی داده و به چه چیزی رأی میدهند.
وی افزود: مقام معظم رهبری در درس خارج از فقه شان فرمودند: به جز مسائل امنیتی و #نظامی همه چیز باید به رایگیری و آرای #شفاف باشد. کشورهای پیشرفته دنیا برای مبارزه با فساد کار بزرگ شفافیت حداکثری را اجرایی کردند.
وی اظهار داشت: باید با شفافیت حداکثری از جمله شفافیت آرای نمایندگان مجلس تلاش کنیم امضاهای طلایی را از نظام اداریمان حذف کنیم حتی اگر این امضاها قانونی باشد.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس اظهار داشت: در مجلس اقدامات خوبی در مورد شفافیت انجام شده است به طوری که ماده ۲۹ برنامه ششم در مورد حقوق، دستمزد و پاداش کارمندان و بازنشستگان است که دولت متأسفانه علیرغم اینکه قانون به صورت شفاف است، اما ارقام را اعلام نمیکند.
ابوترابی با تاکید بر اینکه در آینده باید تمام داراییهای ایرانیها به صورت شفاف بیان شود خاطرنشان کرد: هم اکنون قانونی در مجلس تحت عنوان اعتبارسنجی و رتبهبندی مصوب و تبدیل به قانون شده است که کارکرد آن رتبه بندی دارایی ایرانیان بوده و همه افرادی که بخواهند دسته چک بگیرند باید در ابتدا اعتبارسنجی شده و سپس به آنها رتبه داده شود و در نهایت هم این رتبه به صورت شفاف در منظر عموم قرار میگیرد.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: معتقدم شفافیت آرای نمایندگان باید به #پویش_مردمی تبدیل شود. البته نباید فراموش کنیم که ساختار غلط نظام اداری ما هم مانعی برای عدم شفافیت است.
وی افزود: وقتی #نمایندگان_مجلس ، آرای خود را شفاف اعلام کنند بسیاری از وزرا دلگیر خواهند شد، زیرا در مباحثی که به یک وزارتخانه خاص مربوط میشود آنها از اینکه یک نماینده اظهار نظر کند و رای موافق و یا مخالف بدهد ناراحت شده و تلافی اش را در حوزه انتخابیه نمایندگان در میآورند لذا به نظر من اصل موضوع شفافیت باید وجود داشته باشد به شرطی که در ابتدا نظام ساختاری اداری را اصلاح کنیم.
ابوترابی گفت: باید امورات محلی را به پارلمانهای محلی یعنی همان شوراهای شهر و روستا که اصل ۱۰۴ قانون اساسی بدهیم البته باید سطح شوراها را هم ارتقا بدهیم و بعد کارهای ملی را به مجلس شورای اسلامی که هم تراز مجلس سنا خواهد شد بدهیم و آن وقت شفاف حداکثری باید در منظر عموم مردم قرار داده شود.
#نجف_آباد
#نجف_آباد_نیوز
🆔@najafabadnews_ir
🆔http://najafabadnews.ir
⭕️خطر تخریب بنای تاریخی ۴۰۰ ساله در نجف آباد
ایسنا: می گویند مالک اجازه ورود به «برج کبوترخانه صفا» را نمیدهد، مالکی که گویا چند سال قبل حدود شش متر زیرزمین را حفاری کرده تا … . حالا اما به نظر میرسد مشکل فقط مالک نیست، بلکه متولی حفاظت از این اثر تاریخی هم یکی از مقصرانی است که هشدارهای بیوقفه فعالان میراثی شهرستان نجفآباد را جدی نمیگیرد!
بلوار شریعتی، کوچه صفا و رو به روی مسجد قدیمی صفا، یعنی تقریبا در میانههای شهر نجف آباد در استان اصفهان، درست فضایی به وسعت حدود ۱۰۰ متر از زمینِ خانهای که شاید حدود ۴۰۰ سال قبل که یکی از خانهای شهر آن را ساخته و روی خانه هم دو برج خشتی بالا برده، هنوز سرپایند. برجهایی که روی بخشی از خانه ساخته شدهاند و چون هیچ مصرف عمومی نداشتهاند و از ابتدا در اختیار مالکان خصوصی بودهاند. شاید تعداد کمی از مردم نجفآباد فضای داخلی آن را دیده باشند، به جز کودکان خوشبختی که روزگاری به واسطهی دوستی با کودکان مالکان خانه، پایشان به این اثر تاریخی باز شده باشد.
هر چند برخی پژوهشگران تاریخ دقیقی را برای زمان ساخت #برج_های_دوقلوی_صفا نسبت نمیدهند، اما بر اساس اسناد باقی مانده وقتی “غلامعلی رادی” مشهور به “آق غلامعلی” در دوره قاجار باغی را در اطراف نجف آباد خریداری کرده، این برجها در آن قرار داشته است، بنابراین میتوان پیشینه ساخت این برجها را دستکم به دوره صفویه یا زندیه برگرداند.
اما امروز نه تنها واسطهی بیتوجهی مالکان برج و متولیان #میراثی این برج تاریخی در معرض تخریب شدید قرار دارد، بلکه ساختوسازهای انجام شده در عرصهی این اثر تاریخی که ۲۵ اسفند۱۳۷۹ به شماره ۳۴۸۲ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده ، نه تنها دیدِ این اثر تاریخی را کاملا مخدوش کرده، بلکه دیگر هیچ توانی برای سرپا ماندن آن باقی نگذاشته است.
#نجف_آباد
#نجف_آباد_نیوز
🆔@najafabadnews_ir
🆔http://najafabadnews.ir
نجف آباد نیوز
⭕️خطر تخریب بنای تاریخی ۴۰۰ ساله در نجف آباد ایسنا: می گویند مالک اجازه ورود به «برج کبوترخانه صفا»
(ادامه گزارش)
⭕️حفاری پای پیهای برج صفا برای به دست آوردن گنج خیالی
حسین نجفیپور – مدیرعامل انجمن دوستداران میراث فرهنگی نجفآباد میگوید: نه تنها از زمان ثبتِ این اثر تاریخی و ارزشمند در فهرست میراث ملی، تا کنون هیچ مرمتی روی آن انجام نشده است، بلکه در بارندگیهای گذشته نیز بخشهایی از آن تخریب شده و در صورتی که زمستان امسال بارندگیها مانند گذشته باشد، احتمال ریزش بخش بیشتری از این بنا وجود دارد.
او با اشاره دو مالک داشتنِ «برجهای صفا» در نجفآباد و بیتوجهیهایی که نسبت به این اثر تاریخی در این شهر میشود، ادامه میدهد: در طول سالهای گذشته بخشی از خانههای تاریخی و دیگر آثار تاریخی شهرستان مانند “پنگخانه”، بخش زیادی از بافت تاریخی شهر یا طبقه دوم “حسینیه ارشاد” تخریب شدهاند و اکنون با آسیبهایی که به این اثر تاریخی وارد شده، احتمال #تخریب برجهای صفا نیز افزایش پیدا میکند، به خصوص که درصد بیشتری از یکی از برجها تخریب شده و در نمای ظاهری آن هم مشخص است.
وی با بیان اینکه در سالهای گذشته این دو مالک در فضای مسکونی خانه زندگی میکردند، اما چند سالی است که هیچ کس در این فضا مستقر نیست، میافزاید: چند سال قبل، آنها درخواست خروج از ثبت این اثر تاریخی را به دیوان عدالت اداری بردند، اما خوشبختانه رأی به نفع آنها نبود. از سوی دیگر مالکان میگویند فروشندهی این ملک هستند، اما آنقدر قیمت را بالا میگویند که کسی امکان خرید آن را ندارد.
او با اشاره به وضعیت نامناسب این بنای تاریخی که دستکم تا سال گذشته پی ساختمان و طاقچههای آن وضعیت مناسبی نداشتهاند، اضافه میکند: ستونهای چوبیِ صفوی بنا چند سال قبل ریزش کرده و تزئینات مشبک آن نیز تخریب شدند، حتی مدتی حفاریهایی به منظور پیدا کردن گنج در این بنای تاریخی انجام شد که آن نیز آسیبهایی به بدنه بنا و پی آن وارد کرده بود.
او قدمت این بنای تاریخی را دستکم متعلق به دوره صفویه میداند و ادامه میدهد: بارها به شهرداری درخواست دادهایم تا با برگزاری چند جلسه، مشکلات مالکان مطرح و در صورت امکان برطرف شود، اما حتی هنوز این کار نیز انجام نشدهاند.
او با اظهار امیدواری برای ایجاد توافق بین مالکان و بخش خصوصی برای خریداری و سروسامان گرفتن برجهای صفا، تاکید میکند: معتقدم به ثمر نشستن این کار، باعث میشود تا یکی از مهمترین #آثار_تاریخی شهر زنده شده و به شهر نجفآباد برگردد .
#نجف_آباد
#نجف_آباد_نیوز
🆔@najafabadnews_ir
🆔http://najafabadnews.ir
نجف آباد نیوز
(ادامه گزارش) ⭕️حفاری پای پیهای برج صفا برای به دست آوردن گنج خیالی حسین نجفیپور – مدیرعامل انجم
(ادامه گزارش)
⭕️کبوترخانهها و کاربری که این عنصر حیاتی در روزگار قاجار داشته
به واسطهی قدمتی که برای ساخت #کبوتر_خانه در اصفهان، قائلاند، میتوان «برج کبوترخانه صفا» را از نخستین کبوترخانههای ساخته شده در این استان و به خصوص شهرستان نجفآباد دانست.
بنایی تاریخی که به واسطهی کاربردش در ایران به صورت گرد ساخته میشد، اما معماری برجهای “آق غلامعلی” به دلیل چهارگوش بودناش، را به معماری یونانی یا کلیساهای ارمنستان نسبت میدهند.
کبوترخانه یا «کبوترخان» حدود ۴۰۰ سال پیش و در اوایل دورهی صفوی در اصفهان و یزد رواج پیدا کرد و علاوه بر محلی برای نگهداری از پرندگان، برای مصارف کشاورزی و حتی صنعت دباغی در چرمسازی و ساخت باروت نیز از فضولات جمعشده در آن استفاده میشد. شاهعباس صفوی نیز خراج نسبتا سنگینی بر این بناهای با ارزش آن دوره بسته بود.
دست کم از اواسط دورهی قاجار، بهواسطهی روی کار آمدن شغلها و منابع درآمدی جدید، به کبوترخانهها بیتوجهی شد. کبوترخانههایی که در گذشته حتی #مالیات پرداخت میکردند، دیگر نگاه ترحمآمیزی را هم جلب نکردند.
میگویند نقطهی اوج ظهور کبوترخانهها به دورهی صفوی برمیگردد، این ادعا را سیاحانی که از ایران دیدن کردند، در سفرنامههایشان مکتوب کردهاند. شاردن – جهانگرد فرانسوی – که در دورهی صفوی به ایران آمد، در سفرنامهی خود در اینباره نوشت: «ایران کشوری است که بهترین کبوترخانهها در آنجا ساخته میشود. این کبوترخانهها شش برابر بزرگتر از بزرگترین پرورشگاههای کبوتر ما هستند.»
حتی مرکز اصلی کبوترخانهها در ایران و حتی در جهان را اصفهان مینامند، شهری که شاهد بیشترین و متنوعترین بناها در این زمینه و در عین حال، زیباترین و بزرگترین کبوترخانهها از نظر فرم است. از سوی دیگر براساس معماری شاهکاری که از کبوترخانههای باقی مانده، زیباترین و بزرگترین این آثار، معماری دورهی صفوی را نشان میدهد. هرچند احتمال وجود چنین بناهایی قبل از این دوره نیز وجود دارد، اما معماری این بناهای تاریخی در دورهی صفوی به اوج خود رسید. وجود این بناها در این دورهی تاریخی آنقدر اهمیت داشت که مالیات سنگینی برای آنها وضع شد و کسانی که صاحب یک کبوترخانه بودند، باید مالیات سنگینی میپرداختند.
#نجف_آباد
#نجف_آباد_نیوز
🆔@najafabadnews_ir
🆔http://najafabadnews.ir
⭕️ ایسنا، در مصاحبه با چند نجف آبادی کلیپی را هم با همین موضوع بارگزاری کرده که آن را می توانید در سایت ایسنا مشاهده کنید: https://www.isna.ir/news/98062310397/
⭕️انتقال پساب نجف آباد و امکان نشست زمین
یکی از موضوعات مرتبط با قرارداد فروش #پساب_فاضلاب نجف آباد به ذوب آهن، امکان نشست زمین به دلیل تخلیه سفرههای آب زیرزمینی است. برخی اعتقاد دارند تکمیل شبکه جمعآوری فاضلاب به خودی خود مشکل چندانی برای سفرههای آب به وجود نمیآورد و مشکل از جایی شروع میشود که بخواهیم پساب را از این منطقه به جای دیگری انتقال دهیم.
این عده با توجه به اختصاص ۱۲۰لیتر در ثانیه از پساب تصفیهخانه به شهرداری نجفآباد برای آبیاری #فضای_سبز شهری معتقدند که بقیه این پساب نیز بایستی در همین بخش مصرف شده یا در اختیار کشاورزان قرار گیرد تا جلوی ضعیف شدن سفرهها گرفته شود.
در نقطه مقابل تعدادی از کارشناسان از نامناسب بودن این پساب برای زراعت و درختان میوه سخن میگویند و معتقدند تولید پساب مناسب برای بخش #کشاورزی نیازمند سرمایهگذاری بسیار بیشتری نسبت به وضع موجود است و با توجه به تامین نیاز آبی فضای سبز شهر، بهترین مشتری این پساب بخش صنعت خواهد بود.
در حال حاضر طی قراردادی ۱۲۰ لیتر در ثانیه از پساب تصفیهخانه فاضلاب نجفآباد به مدت ۳۰ سال با ارزش تقریبی یکصد و بیست میلیارد تومان به شهرداری این شهر واگذار شده است.
#نجف_آباد
#نجف_آباد_نیوز
🆔@najafabadnews_ir
🆔http://najafabadnews.ir
نجف آباد نیوز
⭕️انتقال پساب نجف آباد و امکان نشست زمین یکی از موضوعات مرتبط با قرارداد فروش #پساب_فاضلاب نجف آباد
⭕️دشت اصفهان سالیانه ۴۵سانتیمتر نشست میکند
دکتر علیرضا عباسی استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد در این خصوص معتقد است: انتقال پساب نجفآباد به ذوب آهن تاثیر چندانی در پدیده نشست زمین ندارد و مشکل استان در این موضوع از سالها پیش بر اثر عوامل متعدد دیگری شروع شده است.
این متخصص ژئومرفولوژی اضافه کرد: طبق مطالعاتی که نزدیک به دو دهه پیش در دانشگاه اصفهان انجام گرفته، دشت اصفهان سالیانه چهل و پنج سانتیمتر نشست دارد و به نظر میرسد این پدیده در حال حاضر وضعیت بدتری هم پیدا کرده باشد.
عباسی دفع سنتی فاضلاب را تهدیدی مهم برای #بهداشت منابع آب زیرزمینی دانست و گفت: پسابی که شهرداری به آبیاری فضای سبز اختصاص داده به صورت قطرهای یا بارانی استفاده میشود و این شیوه تاثیر چندانی بر سفرههای زیرزمینی ندارد. به همین دلیل انتقال پساب نمیتواند تاثیر چندانی در تشدید پدیده #نشست_زمین داشته باشد.
#نجف_آباد
#نجف_آباد_نیوز
🆔@najafabadnews_ir
🆔http://najafabadnews.ir
⭕️اثر قلمزنی منحصر به فرد استاد راعی آماده رونمایی
صدا و سیما: استاد #رجبعلی_راعی هنرمند ۷۴ ساله و پدر هنر قلمزنی روی مس در ایران گفت: در این اثر منحصر به فرد ورق دایره ای مسی با قطر ۸۰ سانتی متر با هنر چکش کاری ریتون سرقوچ خلق شده است.
وی ریتون سرقوچ را نمادی از هنر ایرانی با قدمت هفت هزار ساله دانست و افزود: این اثر را دراین ابعاد نخستین بار شکل گرفته است و پیش از این تندیس هایی در قالب های سرشیر، خرگوش، خوک در نمونه ای در ابعاد کوچکتر ساخته شده است.
استاد راعی، یکپارچه بودن اثر، نداشتن هیچ گونه درز و جوشکاری بر روی بدنه را از مهمترین ویژگی های این هنر #قلمزنی نقش برجسته بیان کرد و گفت: ریتون سرقوچ تندیسی به طول ۶۰ و قطر۱۲ سانتی متر است که با بکارگیری بیش از ۱۰۰ قلم در ابعاد و سایزهای مختلف و نمایش طرح های ریز و درشت گل و بوته، تخت جمشیدی و فتیله ای به اثری نفیس تبدیل شده است.
این اثر نفیس هنری به وزن ۱۰کیلوگرم، هشت ماهه خلق شده و قرار است به صورت سمبلیک در یکی از #موزه های کشور نگهداری شود.
تاکنون ۲۰۰ هنرجو زیر نظر این استاد برجسته قلمزنی ایرانی تربیت شده اند. راعی یکی از سه #هنرمند شاخص شهرستان نجف آباد محسوب می شود که موفق به دریافت مدرک درجه یک هنری کشور معادل با دکترا شده است.
#نجف_آباد
#نجف_آباد_نیوز
🆔@najafabadnews_ir
🆔http://najafabadnews.ir
نجف آباد نیوز
⭕️اثر قلمزنی منحصر به فرد استاد راعی آماده رونمایی صدا و سیما: استاد #رجبعلی_راعی هنرمند ۷۴ ساله و
⭕️ تصاویر بیشتر مرتبط با این خبر: yon.ir/yh6SP
نجف آباد نیوز
⭕️اثر قلمزنی منحصر به فرد استاد راعی آماده رونمایی صدا و سیما: استاد #رجبعلی_راعی هنرمند ۷۴ ساله و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اثر قلمزنی منحصر به فرد استاد راعی آماده رونمایی @najafabadnews_ir
⭕️کاهش ۴۶درصدی تصادفات فوتی در نجف آباد
ایمنا: فرمانده انتظامی شهرستان گفت: مجموع #تصادفات خودرویی و موتوری شهری منجر به فوت، نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته نزدیک به چهل و شش درصد کاهش نشان میدهد و این میزان در ترددهای بین شهری با کاهش دوازده درصدی مواجه بوده است.
سرهنگ محمدحسین باباکلانی فرمانده #نیروی_انتظامی شهرستان افزود: در موضوع تصادفات رانندگی نیز همچون دیگر بخشها، پیشگیری از اهمیت و تاثیرگذاری بسیار بیشتری برخوردار است و در مجموع تلاش کردهایم کمترین میزان انتقال وسایل نقلیه به پارکینگ را در جریان وقوع تصادفها داشته باشیم.
باباکلانی از پیشگیری اجتماعی، اصلاح قوانین کیفری و بالا بردن هزینه #مجرمان در کنار برخی پیشبینیها در ساخت و سازهای شهری به عنوان عوامل موثر در کاهش آمار جرم یاد کرد و ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون براساس تماس شهروندان بیش از شانزده هزار مورد ماموریت عملیاتی توسط پلیس۱۱۰ شهرستان انجام شده و بیش از پنج هزار مورد مشاوره مطرح شده نیز به مرکز استان ارجاع داده شده است.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان خاطر نشان کرد: تا قبل از شهریور ماه سال گذشته تمامی موارد مربوط به مشاوره را در خود شهرستان پاسخ میدادیم ولی از این مقطع به بعد طبق تصمیم مقامات ارشد نیروی انتظامی، این گونه موارد به صورت متمرکز در مرکز استان پاسخ داده میشوند.
این مقام انتظامی نجف آباد در پایان اعلام داشت: یکی از نکاتی که هنوز در کشورمان به آن توجه کافی نشده، لزوم اعمال نقطه نظرات کارشناسان انتظامی در انجام ساخت و سازهای مسکونی و تجاری به منظور افزایش ایمنی این اماکن در برابر اقدامات مجرمانه همچون #سرقت است.
#نجف_آباد
#نجف_آباد_نیوز
🆔@najafabadnews_ir
🆔http://najafabadnews.ir
⭕️ روابط عمومی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اعلام کرده که بسیجیان نجف آباد امروز از ساعت پنج عصر در سالن شهروند میزبان محمد حسین صفار هرندی در برنامه ای با عنوان عاشوراییان خواهند بود. @najafabadnews_ir
⭕️ از وقتی حذف قبوض کاغذی کلید خورده، برخی شهروندان هم دچار مشکلاتی شده اند. عده ای معتقدند که هزینه ماهیانه آن ها بسیار بیشتر از قبل شده و درست نمی فهمند که چقدر مصرف کرده اند. نمونه اش، «رضا» که نوشته: «از قرار معلوم . اداره برق برای مصرف یک ماه 385 هزارتومان قبض صادر کرده . کوتاه هم نمیاد». این موضوع را پیش از این با مسئولان برق مطرح کرده بودیم که جواب دادند: «هر کس اعتراضی دارد به روابط عمومی و حراست اداره مراجعه کند». @najafabadnews_ir
نجف آباد نیوز
⭕️هفته فرهنگی کهریزسنگ : ۲۵ الی ۳۱ شهریور . منبع:@karizsang
⭕️ جزئیات بیشتر از ویژه برنامه های هفته فرهنگی کهریزسنگ @najafabadnews_ir
▪️ شبنم نعمتزاده اصلی کدام است؟
🔻تصویر سمت چپ خانم شبنم نعمت زاده هستند دختر وزیر سابق.
تصویر سمت راست نیز همان خانم شبنم نعمت زاده دختر وزیر سابق هستند نه مادر یک شهید مدافع حرم.
🔻این تغییر رنگ ها برای خیلیها طبیعی است. سالهاست در این مملکت بوقلمون صفتانی خون مردم را در شیشه کرده و نام اسلام و حکومت اسلامی را خراب کردهاند.
چه کسی به این خانم اجازه داده با چنین پوششی در دادگاه حاضر شود؟
حواستان باشد شبنم نعمت زاده اصلی سمت چپی است.
🔻حواستان به سمت چپی هایی که راست می زنند باشد
در این مملکت به وفور یافت می شوند.
💬 رستمی
-
کانال #فارس_پلاس:
t.me/joinchat/AAAAAD-0eOhwnRi51xzBzA
⭕️کتاب «زان تشنگان» از نشر اطراف. در این کتاب 24 نویسنده، روایت های خود از #عزاداری محرم را آورده اند که اولین روایت به قلم #سلمان_باهنر از نویسندگان شناخته شده نجف آباد است. باهنر در روایت یازده صفحه ای خود که عنوان «مدار بسته» را برایش انتخاب کرده، به توصیف فعالیت ها و حالات مرحوم پدرش «محمود اصفهانی» در مراسم #روضه و #عزاداری پرداخته است. محمود اصفهانی که بعدها نام خانوادگی اش را به «باهنر» تغییر داد، در کنار فعالیت های فرهنگی در سطح شهر، دوربین به دست راهی جبهه ها شد و فیلم ها و تصاویر خاطره انگیزی به ثبت رساند. @najafabadnews_ir
نجف آباد نیوز
⭕️کتاب «زان تشنگان» از نشر اطراف. در این کتاب 24 نویسنده، روایت های خود از #عزاداری محرم را آورده ان
⭕️برگزیده ای از این روایت که «سلمان باهنر» در صفحه اینستاگرامش آورده:
پدرم قَدُّ و بینی بلند، با ابروهای خوش رُشد، که اگر کوتاهشان نمیکرد میآمدند تا روی چشمهایش، درس خواندهی مکتب بود، اواخرِ پهلَویِ اول، و سواد شریعتش عالی بود. سختگیرِ احکام! روی همین حساب که ملغمهای بود از ذوقِ هنری و جدّیتِ میرغضب؛ بعد از انقلاب، سینمای تازه مصادره شدهی شهرمان را دادند دستش. میخواستند حجمحمود با آن روی لطیفِ هنریاش از تهرون فیلمِ سالم بیاورد محضِ تفریحات سالمِ مردم مومنی که داشتند شیوهی جدید زندگی را میآزمودند و البته میخواستند حجمحمود با آن روی تُرش و انقلابیاش هم، نَسَقِ مِیغانهائی را که ردیفهای آخر، توی تاریکی، بچههای مردم را دستمالی میکردند، بِکِشد. آخرش هم رویِ دوم، کار دستشان داد. حجمحمود مُچِ یکی دو تا از الوات را همان وسطهای سانس گرفت و بدجوری کتکشان زد. کار به شکایت و تهدید که رسید، مسوولیتِ سینما را ازش گرفتند. رفت شد مسوول واحد فرهنگی هنری، تبلیغات یا یک همچین چیزی، توی ادارهی پُررونقِ بنیاد شهیدِ شهرمان.
سهم بروکراتیکِ حجمحمود، قهرمان اولِ روایت ما، این شد که نوارِ ترتیل، صوت، آهنگران، فخری، کویتیپور، سخنرانی و ... امانت بدهد به خانوادهی شهدا؛ یا، بوق و میکروفونِ سالنها را راه بیاندازد. اما این کارها برای روح خلاق او، کم بود. اینطوری شد که دوربین عکاسی را کشف کرد و پشت بندش راه جادههای جنوب و غرب را. بالاخره هم، تماشای گاه به گاهِ "روایت فتحِ" آوینی، با آن صدای مخملی، حجمحمود را واداشت به ضبط صدا و تصویر میل کند. طبق سند، در یک ماموریت فرهنگی، به عنوان خدمهی کاروان، رفت مکّه و با روی هم ریختنِ پولِ چند بازاریِ نِجِبّادی (نجفآبادی)، یک دستگاه دوربینِ تصویربرداریِ پُرتابلِ بتاماکس از بازار جدّه خریداری کرد. مالکیت دوربین، مردمی بود و حضور نوبرانهاش، همه را به وجد میآورد. کافی بود حجمحمود، روشنش کند بگیرد طرفشان؛ برق میدوید توی چشمهایشان. لبهایشان در یک خندهی عجیب خشک میشد و دستشان میآمد بالا رو به لنز، انگشتهایشان به شکلv باز میشُد. رعیت، بازاری، اداری، رزمنده، محصل، دکتر، مهندس، روحانی و ...! اوووه! مردم برای دیدنِ فیلم تدوین شدهی فلان مراسم و پیدا کردن خودشان در فیلم، چند متریِ محرابِ مسجد جامع، روبروی تلویزیونِ کوچک رنگیِ نوبرانه، سر و دست میشکستند. زنها ولی برعکس. لنز برایشان از صد تا نامحرم پرهیزانهتر بود. دوربین که میرفت طرفشان، همان یک ذره مثلثِ چهره را هم قایم میکردند، سرشان را میانداختند پایین یا تنشان را میچرخاندند طرف دیگر.
#نجف_آباد
#نجف_آباد_نیوز
🆔@najafabadnews_ir
🆔http://najafabadnews.ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 رفتیم تو خیابون یه وانت جنس رو ۳ برابر قیمت به مردم فروختیم!!
🔺واکنش مردم رو ببینید!
✅ https://t.me/joinchat/AAAAAEFrvDmJve-zUeZg4w
نجف آباد نیوز
⭕️تصویری از میدان امام یا همان باغملی نجف آباد در سال 59. تشییع جنازه شهید «غلامعلی جعفری» @najafaba
⭕️ شهید غلامعلی جعفری نفر دوم از سمت راست در حال نگهبانی از تاسیسات سد زاینده رود. در پایگاه اطلاع رسانی کنگره شهدای نجف آباد از این شهید با عنوان «فرمانده گردان پیاده لشکر۸ نجف اشرف» نام برده شده که 21 دی 59 در ۱۹ سالگی در منطقه فارسیات به شهادت می رسد. @najafabadnews_ir