بٱسمه تعالیٰ🔆
▫️▫️▫️▫️▫️
🔴پس بی زبون، خودش خبر کرده!
یه موقعی ماشینم خراب شد جوری که تو راه موند! 🙁 یعنی ماشینو کنار خیابون پارک کردم،وقتی اومدم حرکت کنم دیدم فرمون میچرخه ولی لاستیکا سر جاشه!😁😳
تعمیرگاه نزدیک بود ، گفتمش، اومد ماشینو دید... 🤔 گفتم این چند روز موقع حرکت هم یه صدایی میکرد ولی ...😐
گفت: پس بی زبون، خودش خبر کرده!😶
❌ حکایتِ ماشین وجود ما هم شبیه همین حکایته...
گاهی موقع انجام رفتاری بد (یا ترک رفتاری خوب) همون لحظه یه صدایی از درون یهو نهیب میزنه میگه چی کار داری میکنی؟! این کار درست نیست!🗣
و حالا نوبت ماست که به این صداها توجه کنیم و به موقع ماشینِ درونمون را عیب یابی و اصلاح کنیم،🧐 یا بیخیال و بی اعتنا توجهی نکنیم و خودمون را به نشنیدن بزنیم.🤫😴
💠طبیبِ عشق، مسیحی دم است و مشفق، لیک
چو درد در تو نبیند که را دوا بکند ؟!
✔️برای اصلاح هم باید بریم سراغ علما.
▫️به قول #علامه_حسن_زاده آملی:
اَرّابه و درشکه (و ماشین🚙) را دیگران میسازن ، کارِ ما انسان سازی هست. انبیا برای انسان سازی مبعوث شدند (و همین طور؛رهروانِ انبیا یعنی علما)
💠عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد؟
ای خواجه! درد نیست وگرنه طبیب هست
▫️گاهی بعضی رفتارها خبر میدن از یک بیماری عمیق مثل حرص و طمع ، غرور و خودپسندی ، ترس، جهل(عدم تعقل)، ریا و ...🤕😔
💠پیری و جوانی پیِ هم چون شب و روزند
ما شب شد و روز آمد و بیدار نگشتیم
✔️به صدای فطرتمون گوش کنیم، قبل از اینکه دیر بشه و جایی وسط راه بمونیم که هیچ دوست و آشنا و کارسازی نتونه کمکمون کنه.🤔
💠روزت شد و نکردی در روزِ کار، کاری
چیزی به کف نداری جز روی شرمساری
✔️یکی از کارهای لازم و مؤثر که امامان معصوم صلوات الله علیهم خیلی تاکید کردند محاسبهٔ نفس هست.🔅
این عمل را علمای اخلاق هم خیلی سفارش کردند.
🔆خلاصه ش اینه که یه موقعی خلوت(مثلاً در شب قبل از خواب) بشینیم در مورد کارهایی که در طول روز انجام دادیم فکر کنیم. بد و خوب را جدا کنیم. ریشه یابی کنیم. دعا واسه تداوم خوبیها😇 و استغفار و اظهار پشیمونی برای بدها.😔 ریشه یابی. بررسی علل موفقیت یا عدم موفقیت. عزم و اراده برای انجام یا ترک کاری.💪👊
و این #محاسبه را هر شب تکرار کنیم. سر بعضی رفتارها قول بدیم یا شرط بذاریم که مثلاً اگه فلان رفتار بد تکرار شد یک روز(مثلاً فرداش) روزه میگیرم یا فلان مبلغ صدقه میدم....😏
💠کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش
کِی روی؟ ره ز که پرسی؟ چه کنی؟ چون باشی؟
💠 چه خوش گفت با کودک، آموزگار
که کاری نکردی و شد روزگار
💠مزرعِ سبزِ فلک دیدم و داسِ مهِ نو
یادم از کِشته ی خویش آمد و هنگامِ دِرُو
💠الهی!
گل، دماغ را معطر می کند و گندنا، دهن را ابخر، با این که کاشتۀ دیگرانند و خارج از ذات ما. پس آنچه در خود کاشته ایم با ما چه خواهد کرد.
💠الهی!
میوه در طولِ هستۀ خود است و جزا در طول عمل، بلکه نفسِ عمل، (یومَ تَجِدُ کُلُّ نَفْسٍ ما عَمِلَتْ مِن خَیرٍ مُحْضَراً وَ ما عَمِلَتْ مِنْ سُوءٍ- آل عمران/۳۰) «روضةٌ مِن ریاضِ الجنه» است.
💠الهی!
در شگفتم از کسی که غصّۀ خودش را نمی خورد و غصۀ روزی اش را می خورد.
(الهی نامه، علامه حسن زاده آملی)
▫️▫️▫️
✍ م حسین ن
🌻@najafpoormh 🔅
🔴«نوروز» اش خوب است، ولی «باستانی» اش بد است!
⤵️رهبر انقلاب در اول خرداد سال ۷۷ در جمع مردم در مورد نوروز بیان می دارد که :
◾️اسلام در بسیاری از مواقع، با سنّتها این کار را میکند. مردم ما عینِ همین کار را با نوروز کردند؛ نوروز را نگه داشتند و محتوای آن را عوض کردند. نوروز در ایران، جشنی در خدمت حکومتهای استبدادىِ قبل از اسلام بود! به همین خاطر است که «نوروز باستانی»، «نوروز باستانی» میگویند! «نوروز» اش خوب است، ولی «باستانی» اش بد است! «باستانی» یعنی این که همه این جشنهای دوره سال - مثل جشن «نوروز»، یا جشن «مهرگان»، یا جشنهای دیگری نظیر «خردادگان»، «مردادگان» و جشنهای گوناگونی که قبل از اسلام بوده است - در خدمت حکومتهای استبدادی و سلطنتهای پوسیده دوران جاهلیت ایران بود! محتوای نوروز، محتوای مردمی و خدایی نبود؛ توجّه و ارادت به حضرت حق در آن نبود؛ جهات عاطفی و انسانی و مردمی در نوروز نبود! ملت ایران نوروز را نگه داشتند؛ اما محتوای آن را عوض کردند. این محتوای امروز نوروز ایرانی، غیر از محتوای باستانی است.
نوروز برای ملت ما، امروز عبارت است از اوّلاً : توجّه مردم به خدا. اوّلِ تحویلِ سال که میشود، مردم دعا میخوانند، «یا محوّل الحول والاحوال» میگویند، آغاز سال را با یاد خدا شروع میکنند، توجّه خود را به خدا زیاد میکنند. این، ارزش است. ثانیاً نوروز را بهانهای برای دید و بازدید و رفع کدورتها و کینهها و محبّت به یکدیگر قرار میدهند. این همان برادری و عطوفت اسلامی و همان صله رحم اسلام است؛ بسیار خوب است. ضمناً نوروز را بهانهای برای زیارت اعتاب مقدّسه قرار میدهند؛ به مشهد مسافرت میکنند - که همیشه یکی از پرجمعیتترین اوقات سال در مشهد مقدّس، اوقات عید نوروز بوده است - این بسیار خوب است.
پس میبینید که نوروز را نگه داشتند، محتوای آن را که غلط بود، به محتوای صحیح و درست تبدیل کردند. این هنر ملت ایران و ذوق و سلیقه ایرانی مسلمان است. ما عید نوروز را از دیدگاه کسانی که با اسلام سر و کار دارند، تأیید میکنیم. عید نوروز، چیز خوبی است. وسیلهای است که با آن دلها شاد میشود، انسانها با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند، صله رحم و صله احباب میکنند؛ چون دوستان و رفقا هم مثل ارحام، احتیاج به صله دارند. انسان باید با ارحام صله کند، باید با دوستان و رفقا هم صله کند؛ یعنی ارتباط برقرار کند. این، ارتباط عید نوروز است که بسیار خوب است.
یک نکته اساسی در نوروز هست که در روایات ما به آن توجّه شده است. من مایلم شما عزیزانی که امروز در این صحن و در صحنهای دیگر و مراکز آستان قدس رضوی هستید - اجتماع عظیم مردم - و این سخن را میشنوید، به آن توجّه کنید. هر یک از آحاد ملت ایران هم که میشنود، به آن توجّه کند.◾️
کلیک منبع
🌻@najafpoormh 🔅
نوروز_2.mp3
2.73M
🔴رهبر انقلاب : این نوروز ، نوروز باستانی نیست
نوروز ایرانی اسلامی است
📚سخنان رهبر در اول فروردین سال ۹۴ (کلیک )
🌻@najafpoormh 🔅😊
🔘 شاهان ساسانی در ایام نوروز به زور از مردم تهی دست عیدی می گرفتند!
🔻آرتور کریستین سن،تاریخدان و ایران شناس نام آشنا دانمارکی در اینباره چنین می نویسد :
"علاوه بر ماليات رسم بود، كه هدايايى هم بنام آيين مىگرفتند. از اين جمله است، تحفههايى، كه در عيد نوروز و مهرگان جبرا(با زور و اجبار) اخذ مىشد"
🌻@najafpoormh 🔅
محمدحسین نجف پور🇵🇸
بٱسمه تعالیٰ🔆 ▫️▫️▫️▫️▫️ 🔴پس بی زبون، خودش خبر کرده! یه موقعی ماشینم خراب شد جوری که تو راه موند! 🙁
خودتو پیدا کن
…بقیَش تو گوگل هست!
اینم تتمه نکات اخلاقی😄👌
🌻@najafpoormh 🔅
💐 مساله تولید در نامگذاری سالها توسط رهبر انقلاب
🔍 نامگذاری سالها توسط رهبرانقلاب اسلامی از اوایل دوران رهبری آغاز شد و از سال ۱۳۸۷ رویکرد اقتصادی پیدا کرد. در این اطلاعنگاشت این نامگذاریها با محوریت تولید داخلی مرور شده است.
🌷 #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
📥 نسخه با کیفیت
🔍 متن کامل پیام👇
khl.ink/f/55687
باسلام و درود
ضمن تبریک عید ،
یک مجموعه هدیه های خاص براتون داریم
ابتدا نیت کنید و از بین اعداد (۱ تا ۹ )
یک شماره انتخاب کنید و روی پاکت اون شماره بزنید وهدیه تون رو دریافت کنید🌹
پاکت 1️⃣
پاکت 2⃣
پاکت 3⃣
پاکت 4⃣
پاکت 5⃣
پاکت 6⃣
پاکت 7⃣
پاکت 8⃣
پاکت 9⃣
عزیزان گرانقدر این نامهها برگرفته از توقیعات امام زمان (عج) برای شیعیانشون هست.
این پیام رو برای دوستانتون هم ارسال کنید و این هدیه ی زیبا رو بهشون عیدی بدهید.
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
🟢خدیجه کبری، الگوی طهارت و تجارت
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بدون تردید، یکی از الگوهای برجسته «زنِ اسلامپسند»، حضرت خدیجه طاهره(س) است. او حتی قبل از اسلام، به درایت و حکمت و عقلانیت و مدیریت و دوراندیشی و ذکاوت و طهارت و پاکی شناخته میشد. به تعبیر مرحوم محقق اربلی در کتاب ارزشمند کشف الغمه، «كَانَتْ خَدِيجَةُ امْرَأَةً حَازِمَةً لَبِيبَةً شَرِيفَةً؛ خدیجه زنی دوراندیش و خردمند و باشرافت بود.»
یکی از القاب حضرت خدیجه در عصر جاهلیت «طاهره» بود؛ این شهرت بدان سبب بود که وی علیرغم آنکه یکی از تاجران نامدار و مشهور آن دوران بود و مدیریت کاروانها و مالالتجارههای فراوانی را بر عهده داشت، اما هرگز «اصالت زنانگی» خود یعنی «عفت» و «طهارت» را قربانی تجارت و کار و فعالیت اجتماعی نکرد. او در عین عفت و در اوج طهارت به فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی میپرداخت. به همین دلیل است که پیامبر اکرم(ص) در کنار دخترش فاطمه زهرا سلامالله علیها و حضرت مریم و حضرت آسیه، از او به عنوان یکی از چهار زن برتر تاریخ ادیان یاد کرده است: «أَفْضَلُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّةِ أَرْبَعٌ خَدِيجَةُ بِنْتُ خُوَيْلِدٍ وَ فَاطِمَةُ بِنْتُ مُحَمَّدٍ وَ مَرْيَمُ بِنْتُ عِمْرَانَ وَ آسِيَةُ بِنْتُ مُزَاحِمٍ امْرَأَةُ فِرْعَوْنَ.»
«حیا» و «عزت نفس» #خدیجه_کبری را میتوان در واپسین وصیت او نیز مشاهده کرد؛ آنگاه که برای اولین و آخرین بار میخواست تقاضایی از همسرش رسولالله(ص) داشته باشد، عرض کرد: یا رسولالله خواستهای دارم که خجالت میکشم آن را مستقیم به شما عرض کردم! به دخترم فاطمه میگویم تا به شما بگوید! آنگاه دخترش را فراخواند و گفت: نور چشمم به پدرت بگو: «مادرم میگوید من از قبر میترسم؛ از تو میخواهم مرا در لباسی که هنگام نزول وحی به تن داشتی، کفن کنی.» و پیامبر اکرم(ص) نیز بعد از غسل و کفن حضرت خدیجه چنان کرد که او میخواست و با دستان مبارک خویش وی را در قبر نهاد و تا واپسین روزهای عمر مبارکشان نیز هر زمان که نام خدیجه را میشنید اشک از گوشه چشمانش سرازیر میشد.
#حجاب
#زن
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌻@najafpoormh 🔅
🟣اندر حکایت مظلومیت خدیجه کبری و زنان نمونه تاریخ ادیان در فرهنگ ایران
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸بدون تردید، یکی از عوامل رواج بیعفتی و بیحیایی و برهنگی در میان برخی از زنان و دختران سرزمین ما فرهنگسازی غلط و سراسر اشتباه رسانههای رسمی جمهوری اسلامی از جایگاه زن در جامعه بوده است. نمایش مکرر فیلمهای شرقی و غربی با محوریت زنان، نقش بسیار مخربی در حیازدایی و عفتسوزی در میان زنان جامعه ایران داشته است.
🔹ای کاش صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به جای نمایش مکرر و خستهکننده فیلمهایی مثل افسانه دونگی، جواهری در قصر، اوکنیو و دهها فیلم و سریال شرقی و غربی دیگر که مستقیم و غیرمستقیم زنان برهنه و هرزه شرقی و غربی را به عنوان الگوهای دختران و زنان جامعه اسلامی معرفی میکنند، درباره زندگی دهها و صدها زن برتر در تاریخ ادیان فیلمسازی میکردند.
🔻ای کاش مراکز فیلمسازی ما این لیاقت ومعرفت و شایستگی را پیدا میکردند که زندگی سراسر طهارت و عفت و تجارت و کار و مدیریت و حضور اجتماعی عفیفانه حضرت خدیجه کبری را به تصویر بکشند.
🔸ای کاش هنرمند و فیلمنامهنویسی این شایستگی را پیدا میکرد که زندگی عالمانه، عفیفانه و مجاهدانه زینب کبری(س) را به تصویر درآورد و این الگوی شایسته را به جامعه زنان و دختران اسلامی معرفی میکرد.
🔻ای کاش صدا و سیمای جمهوری اسلامی و بخشهای خصوصی فیلم و سریال، درباره زندگی سراسر معرفت و بردباری و زیرکی و فطانت و درایت و سیاست حضرت آسیه (همسر فرعون مصر) فیلم میساخت و مکرر در مکرر برای زنان و دختران جامعه اسلامی به نمایش میگذاشت.
🔹ای کاش از زندگی عالمانه و فقیهانه حمیده همسر امام صادق و مادر امام کاظم علیهما السلام فیلمی میساختند و جایگاه علمی و عملی و روش تربیتی و همسرداری و خانهداری آن بانوی مکرمه اسلام را به زنان و دختران ما معرفی میکرد.
🔸ای کاش هنرمندان ما میتوانستند زندگی تکتم بانو یا نجمه، همسر امام کاظم علیهما السلام را در قالب فیلمهای هنری به نمایش بگذارند. تا زنان و دختران ما میدیدند که یک دختر جوان چگونه در دستگاه معرفتی و تربیتی امام صادق و امام کاظم به یک بانوی عارف و فاضل دوران خودش تبدیل میشود.
🔻ای کاش هنرمندان ما میتوانستند درباره زندگی عروس دیگر امام صادق، سیده نفیسه، همسر اسحاق مؤتمن فیلم میساختند. زن فاضلهای که در دستگاه فکری امام صادق پرورش یافت. حافظ قرآن و از محدثان و فقیهان مورد اعتماد آن دوران بود. زنی که در احکام قضایی مورد مشورت برخی از قضات بزرگ آن دوران بود. زنی که هم «مدرس حدیث» بود و هم «مصحح حدیث». زنی که امام محمد شافعی بنیانگذار مذهب شافعیه در مباحث فقهی از او نظر میخواست و حتی وصیت کرده بود که بعد از مرگش حتیالامکان سیده نفیسه نیز در نماز او شرکت کند و چون در آن زمان سیده نفیسه به دلیل ضعف جسمانی قادر بر حضور در نماز میت امام شافعی نبود، جنازه وی را به منزل سیده نفیسه آوردند. افزون بر اینها، در مسائل عرفانی و معنوی نیز مورد مراجعه عارفان و زاهدان بزرگی چون ذوالنون مصری و بشر حافی بوده است.
🔹ای کاش و ای کاش صدا و سیمای ما و مراکز هنری ما این توان و فهم و درک را داشتند که زندگی سراسر مجاهدت و معرفت و سیاست و حضور اجتماعی حضرت معصومه سلام الله علیها را به تصویر بکشند. زنی که امام صادق سالها پیش از تولدش درباره جایگاه معنوی و ملکوتی او چنین فرمود: «مَنْ زَارَهَا وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ».
♦️افزون بر اینها در دوران انقلاب اسلامی فراوان بوده و هستند زنان وارسته و شایستهای که زندگیشان پر از شجاعت و معرفت و شعور و شور و حماسه بوده و هست. حقیقتاً زندگی برخی از مادران شهدا و تعداد فراوانی از همسران شهدا آنقدر زیبا و دلنشین و جذاب است که ظرفیت ساخت مجموعههای تلویزیونی صد قسمتی را دارد.
🔻اگر این زنان معرفی میشدند، محال بود پارهای از دختران و زنان این سرزمین بیعفتی و بیحیایی اختیار کرده و برهنگی را مصداق آزادی و پیشرفت بپندارند.
#زن
#عفت
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌻@najafpoormh 🔅