💐 مساله تولید در نامگذاری سالها توسط رهبر انقلاب
🔍 نامگذاری سالها توسط رهبرانقلاب اسلامی از اوایل دوران رهبری آغاز شد و از سال ۱۳۸۷ رویکرد اقتصادی پیدا کرد. در این اطلاعنگاشت این نامگذاریها با محوریت تولید داخلی مرور شده است.
🌷 #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
📥 نسخه با کیفیت
🔍 متن کامل پیام👇
khl.ink/f/55687
باسلام و درود
ضمن تبریک عید ،
یک مجموعه هدیه های خاص براتون داریم
ابتدا نیت کنید و از بین اعداد (۱ تا ۹ )
یک شماره انتخاب کنید و روی پاکت اون شماره بزنید وهدیه تون رو دریافت کنید🌹
پاکت 1️⃣
پاکت 2⃣
پاکت 3⃣
پاکت 4⃣
پاکت 5⃣
پاکت 6⃣
پاکت 7⃣
پاکت 8⃣
پاکت 9⃣
عزیزان گرانقدر این نامهها برگرفته از توقیعات امام زمان (عج) برای شیعیانشون هست.
این پیام رو برای دوستانتون هم ارسال کنید و این هدیه ی زیبا رو بهشون عیدی بدهید.
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
🟢خدیجه کبری، الگوی طهارت و تجارت
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بدون تردید، یکی از الگوهای برجسته «زنِ اسلامپسند»، حضرت خدیجه طاهره(س) است. او حتی قبل از اسلام، به درایت و حکمت و عقلانیت و مدیریت و دوراندیشی و ذکاوت و طهارت و پاکی شناخته میشد. به تعبیر مرحوم محقق اربلی در کتاب ارزشمند کشف الغمه، «كَانَتْ خَدِيجَةُ امْرَأَةً حَازِمَةً لَبِيبَةً شَرِيفَةً؛ خدیجه زنی دوراندیش و خردمند و باشرافت بود.»
یکی از القاب حضرت خدیجه در عصر جاهلیت «طاهره» بود؛ این شهرت بدان سبب بود که وی علیرغم آنکه یکی از تاجران نامدار و مشهور آن دوران بود و مدیریت کاروانها و مالالتجارههای فراوانی را بر عهده داشت، اما هرگز «اصالت زنانگی» خود یعنی «عفت» و «طهارت» را قربانی تجارت و کار و فعالیت اجتماعی نکرد. او در عین عفت و در اوج طهارت به فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی میپرداخت. به همین دلیل است که پیامبر اکرم(ص) در کنار دخترش فاطمه زهرا سلامالله علیها و حضرت مریم و حضرت آسیه، از او به عنوان یکی از چهار زن برتر تاریخ ادیان یاد کرده است: «أَفْضَلُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّةِ أَرْبَعٌ خَدِيجَةُ بِنْتُ خُوَيْلِدٍ وَ فَاطِمَةُ بِنْتُ مُحَمَّدٍ وَ مَرْيَمُ بِنْتُ عِمْرَانَ وَ آسِيَةُ بِنْتُ مُزَاحِمٍ امْرَأَةُ فِرْعَوْنَ.»
«حیا» و «عزت نفس» #خدیجه_کبری را میتوان در واپسین وصیت او نیز مشاهده کرد؛ آنگاه که برای اولین و آخرین بار میخواست تقاضایی از همسرش رسولالله(ص) داشته باشد، عرض کرد: یا رسولالله خواستهای دارم که خجالت میکشم آن را مستقیم به شما عرض کردم! به دخترم فاطمه میگویم تا به شما بگوید! آنگاه دخترش را فراخواند و گفت: نور چشمم به پدرت بگو: «مادرم میگوید من از قبر میترسم؛ از تو میخواهم مرا در لباسی که هنگام نزول وحی به تن داشتی، کفن کنی.» و پیامبر اکرم(ص) نیز بعد از غسل و کفن حضرت خدیجه چنان کرد که او میخواست و با دستان مبارک خویش وی را در قبر نهاد و تا واپسین روزهای عمر مبارکشان نیز هر زمان که نام خدیجه را میشنید اشک از گوشه چشمانش سرازیر میشد.
#حجاب
#زن
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌻@najafpoormh 🔅
🟣اندر حکایت مظلومیت خدیجه کبری و زنان نمونه تاریخ ادیان در فرهنگ ایران
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸بدون تردید، یکی از عوامل رواج بیعفتی و بیحیایی و برهنگی در میان برخی از زنان و دختران سرزمین ما فرهنگسازی غلط و سراسر اشتباه رسانههای رسمی جمهوری اسلامی از جایگاه زن در جامعه بوده است. نمایش مکرر فیلمهای شرقی و غربی با محوریت زنان، نقش بسیار مخربی در حیازدایی و عفتسوزی در میان زنان جامعه ایران داشته است.
🔹ای کاش صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به جای نمایش مکرر و خستهکننده فیلمهایی مثل افسانه دونگی، جواهری در قصر، اوکنیو و دهها فیلم و سریال شرقی و غربی دیگر که مستقیم و غیرمستقیم زنان برهنه و هرزه شرقی و غربی را به عنوان الگوهای دختران و زنان جامعه اسلامی معرفی میکنند، درباره زندگی دهها و صدها زن برتر در تاریخ ادیان فیلمسازی میکردند.
🔻ای کاش مراکز فیلمسازی ما این لیاقت ومعرفت و شایستگی را پیدا میکردند که زندگی سراسر طهارت و عفت و تجارت و کار و مدیریت و حضور اجتماعی عفیفانه حضرت خدیجه کبری را به تصویر بکشند.
🔸ای کاش هنرمند و فیلمنامهنویسی این شایستگی را پیدا میکرد که زندگی عالمانه، عفیفانه و مجاهدانه زینب کبری(س) را به تصویر درآورد و این الگوی شایسته را به جامعه زنان و دختران اسلامی معرفی میکرد.
🔻ای کاش صدا و سیمای جمهوری اسلامی و بخشهای خصوصی فیلم و سریال، درباره زندگی سراسر معرفت و بردباری و زیرکی و فطانت و درایت و سیاست حضرت آسیه (همسر فرعون مصر) فیلم میساخت و مکرر در مکرر برای زنان و دختران جامعه اسلامی به نمایش میگذاشت.
🔹ای کاش از زندگی عالمانه و فقیهانه حمیده همسر امام صادق و مادر امام کاظم علیهما السلام فیلمی میساختند و جایگاه علمی و عملی و روش تربیتی و همسرداری و خانهداری آن بانوی مکرمه اسلام را به زنان و دختران ما معرفی میکرد.
🔸ای کاش هنرمندان ما میتوانستند زندگی تکتم بانو یا نجمه، همسر امام کاظم علیهما السلام را در قالب فیلمهای هنری به نمایش بگذارند. تا زنان و دختران ما میدیدند که یک دختر جوان چگونه در دستگاه معرفتی و تربیتی امام صادق و امام کاظم به یک بانوی عارف و فاضل دوران خودش تبدیل میشود.
🔻ای کاش هنرمندان ما میتوانستند درباره زندگی عروس دیگر امام صادق، سیده نفیسه، همسر اسحاق مؤتمن فیلم میساختند. زن فاضلهای که در دستگاه فکری امام صادق پرورش یافت. حافظ قرآن و از محدثان و فقیهان مورد اعتماد آن دوران بود. زنی که در احکام قضایی مورد مشورت برخی از قضات بزرگ آن دوران بود. زنی که هم «مدرس حدیث» بود و هم «مصحح حدیث». زنی که امام محمد شافعی بنیانگذار مذهب شافعیه در مباحث فقهی از او نظر میخواست و حتی وصیت کرده بود که بعد از مرگش حتیالامکان سیده نفیسه نیز در نماز او شرکت کند و چون در آن زمان سیده نفیسه به دلیل ضعف جسمانی قادر بر حضور در نماز میت امام شافعی نبود، جنازه وی را به منزل سیده نفیسه آوردند. افزون بر اینها، در مسائل عرفانی و معنوی نیز مورد مراجعه عارفان و زاهدان بزرگی چون ذوالنون مصری و بشر حافی بوده است.
🔹ای کاش و ای کاش صدا و سیمای ما و مراکز هنری ما این توان و فهم و درک را داشتند که زندگی سراسر مجاهدت و معرفت و سیاست و حضور اجتماعی حضرت معصومه سلام الله علیها را به تصویر بکشند. زنی که امام صادق سالها پیش از تولدش درباره جایگاه معنوی و ملکوتی او چنین فرمود: «مَنْ زَارَهَا وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ».
♦️افزون بر اینها در دوران انقلاب اسلامی فراوان بوده و هستند زنان وارسته و شایستهای که زندگیشان پر از شجاعت و معرفت و شعور و شور و حماسه بوده و هست. حقیقتاً زندگی برخی از مادران شهدا و تعداد فراوانی از همسران شهدا آنقدر زیبا و دلنشین و جذاب است که ظرفیت ساخت مجموعههای تلویزیونی صد قسمتی را دارد.
🔻اگر این زنان معرفی میشدند، محال بود پارهای از دختران و زنان این سرزمین بیعفتی و بیحیایی اختیار کرده و برهنگی را مصداق آزادی و پیشرفت بپندارند.
#زن
#عفت
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌻@najafpoormh 🔅
بٱسمه تعالیٰ🔆
گاهی پیش میاد تو جمع، کسی در مورد موضوعی سیاسی نظر میده. تحلیل میکنه. با قاطعیت نظر میده،،🤨
معمولاً جمع ها خالی از این بحث ها نیست.
اما
جایی که میبینی حرفها و نظرها ۱۸۰درجه متفاوت با واقعیت هست و حرفها ناحق هست، چاره ی کار چیه ؟!😵💫🤷♂
...
تو که در موضوعی تخصصی نداری نظر هم نده!😡🤐
تقوا داشته باشی اینقدر به راحتی طرد و تکفیر نمیکردی و با بی ادبی تهمت و افترا نمیزدی؟😡
...
👆شاید بصورت جزئی و کوته بینانه این حرفها و عکس العمل ها درست باشه
اما با نگاه کلی نگر و عمیق و اصولی ، این حرفها نادرسته🙄🤔
❌توجه به چند نکته:
۱) اولاً لازمه همه سیاسی باشند و آگاهی، نظر و دخالت در امور سیاسی داشته باشند
۲) باید قدرت تحلیل داشته باشند تا جهت گیری رفتارهای اجتماعیشون درست و بجا باشه
😇🤝😇
☑️در مسئله و چالشی که طرح بحثمون بود مشکل گزینه ی دومه.
یعنی اینکه طرف نظر سیاسی داره و بحث میکنه خوبه، خیلی هم خوبه.✔️
اما اینکه قدرت تحلیل نداره را باید حل کرد.
✔️✔️
اما چجوری؟🧐
راه داره و راهکار داره.
راهکارهاش را فعلاً چیزی نمیگم در موردش. سخت هم نیست...
📌( یادمون نره، خیلی از این طرح بحثهای سیاسی _حتی اونجایی که نتیجه و نظرِنهایی نادرست و ناحقه_ به دلیل وجود غیرت دینی و ملی، روحیه ظلم ستیزی و عدالت خواهی و امثالهم هست )⏯#
✅اما راه حل
۱) تقویت قدرت تفکر و تعقل
۲) داشتن علم، اطلاعات و آگاهی درست
🔘بازوی عقل، علمِ صحیح هست.
انسان هرچی هم اهل فکر و تعقّل باشه اگه اطلاعاتش مطابق با واقع نباشه، نتیجه گیری درستی نداره.
✔️اما بحث تفکر و تعقل مهمتره.
البته قبلاً در موردش صحبت کردم و تو کانال گذاشتم. بد نیست دوباره مراجعه کنید و صوتش را گوش کنید.
☑️نکات تکمیلی آخر؛
× جدل ممنوع است
× روحیهٔ حق جویی و حق پذیری اساسی ترین شرایط بحث است.
×الزامِ ما به اخلاق، نباید مشروط به رعایت اخلاق توسط طرف مقابل باشه، از طرفی هم اخلاقِ ما نباید تاکتیکی باشه. فتأمّل!
✍ محمد حسین نجف پور
🌻@najafpoormh 🔅
دهم مکانیک۲ فایل دوم.mp3
24.19M
👆👆👆تفکر و تعقل
کاهش خطای تفکر و تعقل
قسمت دوم
جمع بندی مطالبی که در کلاس دهم مکانیک۲ در نیم سال اول تحصیلی ارائه شد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در دفاع از نظام اسلامی، هیچ تقیه نکنید
صریح باشید...
#رهبر_انقلاب
🌻@najafpoormh 🔅
#رهبر_انقلاب :
ما هر روزى، هر ساعتى در معرض یک امتحانیم.
باید #ملّت ما با همان ارادهاى که این نظام را در طول چند سال مبارزه به وجود آورد و در طول چند سال مبارزه و مقاومت حفظ کرد، در آینده هم با قدرت، با مقاومت، با مجاهدت، با #آگاهى و هوشیارى، این نعمت بزرگ الهى را حفظ کند.
ملّت ما بحمدالله ملّت هشیارى است. شاید کمتر ملّتى را در دنیا بتوان نشان داد که سطح عمومى آگاهىِ #سیاسى در آن، به قدر ملّت ما باشد. بچّهها، نوجوانها، پیرزنها، روستاییهاى دوردست، همهی قشرهاى ملّت، از مسائل سیاسى و از مسائل جهانى چیزهایى را میدانند، آگاهیهاى خوبى دارند؛ البتّه باید #تقویت هم بشود.
باید همین آگاهیها و همین قدرت تحلیل، روزبهروز بالا برود تا مردم در مقابل حوادث بتوانند خودشان را حفظ کنند...
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2168
🌻@najafpoormh 🔅
بیاناترهبرانقلابدردیدارائمهجمعهسراسرکشورموسیقی.mp3
1.48M
🔹 همه باید سیاسی باشند؛
یعنی در دنیای اسلام، منطقهی غیر سیاسی وجود ندارد.
▪️بیانات #رهبر_انقلاب
۱۴۰۲/۱۰/۲۶
🌻@najafpoormh 🔅🇮🇷🔅
#رهبر_انقلاب
این فضای معنوىِ جامعه را قدر بدانید، مبادا #هیجانهای_سیاسی ما را از خدا #غافل کند؛
مبادا #بگومگوهای گوناگونی که در یک کشور پیش میآید -که در میان یک ملت آزاد یک امر طبیعی است- ما را غافل کند، ندانیم به کجا میخواهیم برویم، ندانیم چه جور میخواهیم برویم.
این #انقلاب از اول بر پایهی ایمانهای پاک و صادق استوار شد و #ادامهی این راه هم بر همین پایهی استوار قرار خواهد داشت.
با وجود این همه عوامل انحراف، بحمدالله ملت ما مؤمنند، خدادوستند، دینشناسند، به معنویت علاقهمندند.
امروز جوانها در دنیائی که مادیگری بر آن حاکم است، غرق در حیرت و آشفتگی اند؛ دوری از معنویت آنها را دچار آشگفتی کرده است؛ نمیدانند چه بکنند؛ متفکرانشان هم ماندهاند؛
و بعضی از آنها فهمیدهاند که راه اصلاح کارهایشان مراجعه به #معنویت است.
ولی چه جور میتوانند معنویت از دسترفته را، معنویتی را که دو قرن است در کشورهای غربی دائماً با وسائل گوناگون کوبیده شده است، میخواهند برگردانند؛ کار آسانی نیست.
اما #ملت_ما اینجور نیست.
ملت ما در این مجرای عظیم معنویت حرکت کرد، با معنویت توانست یک انقلابِ با این عظمت را به پیروزی برساند، با معنویت توانست در این دنیای مادی یک نظام اسلامی را که متکی به معنویت است، برافرازد، پایههای آن را محکم کند و آن را در مقابل تهاجمها و طوفانهای گوناگون حفظ کند.
ملت ما یک جنگ هشت سالهی تحمیلی را با تکیهی به همین معنویت توانست با سرافرازی و پیروزی طی کند.
امروز هم جوانهای ما اکثراً جوانهای مؤمن و معنوی هستند.
حتّی آن کسانی که به ظاهر گرایش معنوی در سیمای آنها نیست، انسان در مواقع حساس میبیند دلهایشان متوجه خداست.
بارها من عرض کردهام که در این شبهای قدر، در این روزهای اعتکاف، در این مراسم نماز عید فطر، چه افرادی، چه اشخاصی که انسان گمان نمیکند، دلهایشان را متوجه خدا میکنند.
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=7190
🌻@najafpoormh 🔅