📢 خداوند میفرماید نگاهتان را به اتفاقات زندگی اصلاح کنید!
💠 آیتالله میرباقری:
📜 "ما گاهی خیال میکنیم این دنیا برای ماندن ماست!
آمدیم اینجا خوش باشیم! آمدیم اینجا لذّت ببریم! اگر به ما عطا کنند خوشحال میشویم و میگوییم خدا ما را عزیز داشته است. اما اگر از ما بگیرند غُصّه میخوریم و میگوییم خدا ما را ذلیل کرده است؛ میگوییم چرا در فقر، چرا در بلاء، چرا در سختی هستیم؟ چرا من بیمار میشوم؟
خداوند میفرماید نگاهتان را اصلاح کنید!
هم زمانی که به شما عطا میکنیم، موقع امتحان الهی است و هم وقتی میگیریم موقع ابتلاء رَبّ است؛
نه وقتی به شما عطا میکنیم نشانه این است که شما را عزیز داشتهایم و نه وقتی نعمتی را میگیریم، بهخاطر این است که برای شما سخت گرفته باشیم.
نمرۀ شما بعد از امتحان است.
اگر نعمتی دادند و رفوزه شدید، نمرۀ شما منفی است. اگر از شما چیزی را گرفتیم و بیماری، فقر، رنج و غُصّه بهسراغ شما آمد و سرفراز بیرون آمدید نمرۀ شما مثبت است. نگاهتان را به عالَم اصلاح کنید تا وقتی نعمت میدهیم مغرور نشوید و دست و پایتان را گم نکنید و از امتحان موفق بیرون بیایید. وقتی هم سخت میگیریم و نعمتی را میگیریم و فشاری وارد میکنیم، دوباره دلتنگ و مأیوس نشوید."
📜 "خداوند به انسان عطا میکند که بنده شود و از او میگیرد که بنده شود. پس، خداوند میفرماید نگاهتان را اصلاح کنید؛ چون از قبل نوشته شده که به چه کسی باید چه چیزی بدهم. من میدانم که چه کسی با ثروت میتواند به خدا برسد و چه کسی با فقر. چه کسی با بیماری و چه کسی با صحت. چه کسی با آبرو و چه کسی با ریخته شدن آبرو. من برای شما حساب و کتاب میکنم. دقیق هم هست. بنابراین، وقتی به شما عطا میکنند مغرور نشوید. چه موضوعیتی دارد ثروت و آبرو، اگر نتوانی با آن خدا را به دست بیاوری؟ اگر آبروی شما ریخته شد و در بیآبرویی خدا را پیدا کردید، چه اشکالی دارد؟ چه اشکالی دارد آدم بیست سال یا سی سال فقیر باشد ولی خدا که نعمت اصلی است را پیدا کند؟"
📜 "آن موقع که خدا انسان را در فشار قرار میدهد، نشانه اهانت به انسان نیست؛ میخواهد انسان رشد کند. منتها فقط خداست که میداند چه کسی با ثروت رشد میکند و چه کسی با فقر. آنچه که خداوند میدهد زمینۀ رشد است، نه آن چیزی که ما دنبال آن هستیم!
اگر ما فکر میکنیم چیز دیگری زمینۀ رشد ماست اشتباه میکنیم. اگر خداوند کسی را به فقر مبتلا کرد، اصرار کند که ثروت به دست بیاورد، زمین میخورد.
برای همین، خداوند میگوید: نگاهتان را به عالَم اصلاح کنید. اگر نگاهتان را به عالَم اصلاح نکنید نمیتوانید در مسیر بندگی استقامت کنید. مردم دنبالتان بیایند خوشحال میشوید و اگر پراکنده شوند و تنها بشوید غُصّه میخورید و زمینگیر میشوید. اما اگر نگاهتان را عوض کردید، همهچیز عوض میشود. نگاهتان را وسیع کنید و آینده عالَم را هم ببینید. امام زمان(عج) را ببینید. رجعت را ببینید. خدا را ببینید.
چرا فقط دنیا را میبینید؟
روزی بساطِ زمین جمع خواهد شد. کوهها مثل پنبه خواهند شد و ارادۀ پروردگارت ظهور پیدا خواهد کرد. آن روز، انسانی که خدا را در پشت این نعمتها فراموش کرده بود خواهد فهمید که همهچیز را باخته است. اگر نگاه انسان به عالَم و نعمتهایش اصلاح شود، آیا از دینش دست برمیدارد؟ آیا در برابر فراعنه میترسد؟ انسان وقتی فهمید دنیا دار امتحان است، نه خوشیاش موضوعیت دارد و نه سختیاش، و در هر دو صورت باید رشد کرد، میفهمد که اگر مثل حضرت سلیمان حکومت دادند باید رشد کنی؛ مثل امام حسین(ع) هم باید در گودی قتلگاه به خدا برسی."
منبع: کتاب #تربیت_ولایی
#تغییر_نگاه_به_زندگی
☑️ @najafpoormh
▫️▫️▫️
محمدحسین نجف پور🇵🇸
📢 خداوند میفرماید نگاهتان را به اتفاقات زندگی اصلاح کنید! 💠 آیتالله میرباقری: 📜 "ما گاهی خیال می
ـ👆
کامل و با دقت بخونید😊
ـ...
عالیه👌
صوت استاد خسرو پناه در رونمایی از کتاب حکایت حجاب.mp3
19.15M
🎙سخنرانی آیت الله خسروپناه در مراسم رونمایی از کتاب «#حکایت_حجاب» اثر جدید استاد وکیلی
آیت الله خسروپناه:
توصیه میکنم عزیزان این کتاب رو بخوانند... واقیعتش این است که این کار (کتاب حکایت حجاب) یک کار نو و ابتکاری است.
از جهت اینکه: قلم روان است و پیچیده نیست با اینکه محتوای کتاب علمیت دارد از حکمت و فقاهت و علمیت برخوردار است اما روان و خوش خوان است و این هنری است که نویسنده محترم الحمدلله از این هنر برخوردار است. کمتر محققی پیدا میشود که هم عالم باشد و هم خوش قلم باشد و روان بنویسد. که الحمدلله آقای وکیلی از این ویژگی برخوردار است.
ویژگی دیگر کتاب این است که منظومه مسائل حجاب را به آن پرداخته است. مثلا بحث های تاریخی حجاب، بحث های فقهی، فلسفه حجاب، پیامدهای فردی و اجتماعی حجاب، پیامدهای منفی بی حجابی و همچنین بخشی از کتاب پرسش و پاسخ هایی است که جوان و نوجوان امروز با آن مواجهه است و به آنها هم پاسخ داده اند.
إنشاءالله این کتاب را نوجوان و جوانان، معلمهای آموزش و پرورش، اساتید دانشگاه حتما بخوانند...
حتی من به مبلغین حوزه های علمیه، اساتید حوزه علمیه و حتی اساتیدی که مدرس سطوح عالی هستند هم توصیه میکنم این کتاب را بخوانند که إن شاءالله بتوانند با نسل نوجوان و جوان گفتگو کنند.
#کتاب
☑️
@najafpoormhg
✅پاسخ به شبهه جاعلین
⚠️متن شبهه :
♨️بنابر سخن مارسلینوس مورخ رومی: سربازان ساسانی پس از تسخیر شهرهای رومیان نه تنها به زنان و دختران تجاوز نکردند بلکه حتی اسیران رو همنمی کشتند و برده فروشی به راه نمی انداختن ... منبع: مارسلینوس/ مورخ رومی/ دفتر ۲۳/ صفحات ۷۵-۸۴⚠️
🔻پاسخ شبهه
🔹در کتاب مارسلینوس ،دفتر ۲۳ چنین مطلبی نیست (کلیک لینک کتاب دفتر ۲۳ )
⛔️اتفاقا در همین دفتر ۲۳ بخش ۶ ، شماره ۷۵ الی ۸۱ چنین به توصیف ایرانیان پرداخته است:
۷۵- در توصیف ویژگیهای جسمانی آنها، در کل همه آنها باریک اندام هستند، تیره یا رنگ پریده، چشمانی خشن و عبوس مانند بز، ابروها بهم متصل و کمانی بصورت نیم دایره، ریشهای بلند و موهای پرپشت و ژولیده. همه بدون استثنا در ضیافتها و جشنها با شمشیر ظاهر میشوند.
۷۶- بیشتر آنها بطور افراطی آمیزش جنسی دارند و بندرت با معشوقه های متعدد خرسند میشوند. از ارتباط غیراخلاقی با پسران دوری میکنند. هر فردی با توجه به ثروت و مکنتش تعداد زیاد یا کم همسر برمی گزیند تا آنجایی که محبت تقسیم شده شان بین همسران سرد شود.
۷۷- به غیر از میزهایی که برای پادشاهان است، آنها ساعات مخصوصی برای وعده های غذایی ندارند ولی شکم هر مردی مثل یک ساعت آفتابی برایش کار میکند. بنابراین هروقتی که احساس گرسنگی کردند هرچه که در دست دارند میخورند و زیادتر از نیازشان نمیخورند.
۷۸- بی نهایت متعادل و مراقب هستند بطوریکه بعضی اوقات وقتی از باغات دشمن رد میشوند از ترس سم و جادو به چیزی دست نمیزنند.
۷۹- بعلاوه بندرت یک پارسی را می بینید که در حین این پیاده روی و رژه بایستد و رفع حاجت (اجابت مزاج) کند و آنها از این نوع کارهای ناشایست اجتناب میکنند.
۸۰- از طرف دیگر آنها خیلی آزاد و راحت هستند و بی ثبات و ناهماهنگ قدم برمیدارند و انسان فکر میکند که ضعیف و ناتوان هستند درحالیکه جنگجویان با ابهتی هستند اگرچه بیشتر حیله گرند تا دلیر. فقط در امور مدت دار ترس بر آنها غلبه میکند.آنها بی معنی، گزافه و نابخردانه سخن میگویند. لاف زن، خشن، تهاجمی هستند. هم با سختی دادن و هم با رفاه بطور یکسان تهدید میکنند، حیله گر، مغرور، ظالم.مدعی قدرت بر روی مرگ و زندگی بردگان و مردم عادی هستند. آنها پوست مردان را زنده زنده میکنند یا یکدفعه یا بتدریج. هیچ خدمتکاری که بالا سرش یا پشت میز ایستاده حق ندارد دهانش را باز کند یا تف کند ( یا داد بزند).
۸۱- آنها ترس خاصی از قوانین دارند. مخصوصا با افراد ناسپاس و کسانی که ترک وظیفه در سپاه کرده باشند این قوانین بسیار شدید است و برخی از این قوانین نفرت انگیز است بدین معنی که اگر یک فردی گناهکار باشد تمامی خویشاوندانش محکوم به مرگ میشوند.
(مثلا وقتی شاه ترور می شود)
گروه پژوهشی آرتا
@najafpoormh
💠▫️▫️▫️
امام باقر عليه السلام :
سه چيز ، از كرامت هاى دنيا و آخرت است :
آن كس را كه به تو ستم كرده ببخشايى ،
به آن كه از تو گسسته بپيوندى ،
و چون بر تو جهالتى رود ، بردبارى كنى.
ثَلاثَةٌ مِن مَكارِمِ الدُّنيا وَالآخِرَةِ : أن تَعفُوَ عَمَّن ظَلَمَكَ ، وتَصِلَ مَن قَطَعَكَ ، وتَحَّلَمَ إذا جُهِلَ عَلَيك
تحف العقول
💠▫️▫️▫️
#حدیث
@najafpoormh