7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حمایت رهبر انقلاب از مصوبه مجلس برای ارتقای امنیت زنان
🇮🇷 نماینده تراز
@namayandehtaraz
📸 #اینفوگرافی | تعداد داوطلبان نمایندگی مجلس در هر دوره چه تعداد بوده است؟
🔸روند تعداد داوطلبان در انتخابات مجلس شورای اسلامی اگرچه که در بعضی دورهها کاهش داشته است ولی به صورت کلی شدیدا افزایشی بوده است.
🔸به ویژه از انتخابات دوره دهم شاهد افزایش چشمگیر تعداد داوطلبان هستیم. افزایش تعداد داوطلبان از ابعاد مختلفی قابل بررسی است.
🔸 اما از آنجایی که ثبتنامها به صورت انفرادی انجام شده، هرچه زمان میگذرد ضرورت کار تشکیلاتی و گروهی بیشتر احساس میشود.
🇮🇷 نماینده تراز
@namayandehtaraz
✅ گزیده های انتخاباتی | رهبر معظم انقلاب:
🔸حضور شماست که نظام را تحکیم میکند، پایههای نظام را مستحکم میکند، آبروی ملت ایران را زیاد میکند، استقامت کشور را در مقابل دشمنیها زیاد میکند و دشمن را از طمع ورزیدن به کشور و از فکر ضربه زدن و توسعه و فساد و فتنه منصرف میکند. این یک مسئلهی بسیار مهم است؛ پس مسئلهی اول، شرکت در انتخابات است.
۱۳۸۸/۰۲/۲۲
🇮🇷 نماینده تراز
@namayandehtaraz
✅ لایحه ارتقای امنیت زنان هفته آینده در صحن بررسی می شود
🔸قاسم پور رئیس فراکسیون زنان با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب برای حمایت از زنان، گفت: بعد از 12 سال لایحه پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار فروردین امسال به صحن مجلس آمد
🔸به عنوان نماینده مجلس ضمن قدردانی از بیانات رهبر معظم انقلاب نسبت به لایحهای که در مجلس پیگیری می شود، به امید خدا بررسی جزئیات این لایحه 51 مادهای هفته آینده در دستور کار صحن علنی قرار میگیرد.
🇮🇷 نماینده تراز
@namayandehtaraz
✅عضو کمیسیون حقوقی مجلس: دست قانون را برای برخورد با کسانی که در موضوع حجاب گردنکشی میکنند، باز گذاشتهایم!
🔸مهدی باقری، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس: بدون تردید، قانون در خصوص عفاف و حجاب، ضعف داشته است. مثلاً مدیری تکلیف دارد کاری را انجام دهد، ولی نکرده و توجیه دارد. نهایتاً اگر محرز شد که او تنبلی و تخلف کرده، آخر سر، تخلف است و جرم نیست که مجازات شود. از اینرو، ما در این قانون آوردهایم که نسبت به مدیران، کاستیها و کمکاریها را جرمانگاری کنیم و مثلاً برایشان انفصال از خدمت بزنیم.
🔸روی تند و تیز این قانون اول با مسئولان است. اگر احراز شود که افرادی تعمدا در مقابل قانون حجاب قد علم کرده و گردنکشی میکنند، ما دست مجری قانون را برای برخورد باز کردهایم. نوجوانی که طی ۱۰ سال گذشته، آموزشی به او داده نشده است، در موقعیت نهی از منکر نیست، ولی مثلاً شرکت بزرگی که لباس زننده و خارج از عرف و برهنه برای عموم جامعه تولید میکند، یا فروشندهای که این لباسها را میفروشد، با او برخورد سخت و سنگین میشود.
🇮🇷 نماینده تراز
@namayandehtaraz
✅صحن علنی در روزهای یکشنبه تا سهشنبه جلسه خواهد داشت/ بودجه سال آینده روی میز کمیسیون ها
🔸متفکرآزاد عضو هیأت رئیسه مجلس درباره برنامه کاری هفته آینده مجلس، گفت: طبق برنامه، هفته آینده مجلس در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه (١٠ لغایت ١٢ دیماه)، نشست علنی خواهد داشت.
🔸کمیسیونهای تخصصی نیز عمدتا از روز شنبه (9 دی ماه) با موضوع بررسی پیشنهادات مربوط به لایحه بودجه 1403 جلسه خواهند داشت؛ کمیسیون تلفیق بودجه 1403 بعد از ظهر روز دوشنبه ( 11 دی ماه) جلسات خود را تشکیل میدهد.
🇮🇷 نماینده تراز
@namayandehtaraz
✅نماینده مجلس: در آینده هم شاهد حملات سایبری خواهیم بود
🔸فریدون عباسی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، در رابطه با نتیجه بررسیها در پی «اختلال در سیستم سوخترسانی کشور» گفت: با پیشرفت علم و فناوری روشهای آفندی و پدافندی نوین هم به وجود میآید و کشورهایی که در حال رقابت چه آشکارا و چه در خفا هستند، دست به خرابکاری و آسیبرسانی به کشور مقابل میزنند.
🔸اجرای دستورالعملهای پدافند غیرعامل هزینه دارد، با دوستان پدافند قبلا صحبت کردم شخصاً در این حیطه فعالیت داشتم و حتی برخی دستورالعملهای پدافند را خود من تهیه کردم و میدانم ساعتها و سالها دقت و بررسی انجام شده اما آیا همهی این موارد در زمان کوتاه قابل اجرا است، خیر، چون هزینه دارد و برخی از مواقع هم دستگاههای اجرایی لازم نمیبینند تا برخی از این دستورها را انجام دهند. اما باید به خاطر داشته باشیم که حمله همیشه وجود خواهد داشت و در آینده هم به نظر من شاهد این چنین حملاتی خواهیم بود
🇮🇷 نماینده تراز
@namayandehtaraz
✅داوطلبان انتخابات وعده غیرقابل تحقق ندهند
🔸عبداله مرادی مدیرکل سیاسی وزارت کشور در نشستی تأکید کرد: کسانی که می خواهند به مجلس راه پیدا کنند، نباید وعدههای نشدنی و غیرقابل تحقق دهند، چون جامعه سرخورده میشود و نظام و دولت آسیب میبینند و لذا باید از این فرآیندها جلوگیری کنیم.
🇮🇷 نماینده تراز
@namayandehtaraz
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ انتخابات در انحصار هیچ کس نیست!
🔸انحصارگرایی سیاسی یکی از ویژگی های مهم اصولگرایان و اصلاح طلبان است. اینان عاشق رای پادگانی اند. مردم و جریان انقلابی را عمله سیاسی میخواهند. سربازانی گوش به فرمان که هر موقع به آنان گفتند به چپ چپ و به راست راست اطاعت امر کنند!
🔸انحصارگرایی آقایان مدعی اصولگرایی دقیقا ادامه همان خطی است که امام نسبت به آن هشدار دادند. آن روز به تعبیر امام عده ای متحجر در پی آن بودند که 500 نفر پیرمرد ملا برای مردم و حزب الله تعیین تکلیف کنند، امروز هم چند ده نفر فرد و گروه و باند سیاسی میخواهند امیال و نظرات خود را به حزب الله عزیز حقنه و تحمیل کنند!
🔸انحصارگرایان دیگری را بر نمی تابند. هر شخص و گروهی که برای خود شأنیت تحلیل مستقل داشتن را قائل باشد با انواع و اقسام تخریبها و تهمت های سیاسی از صحنه به در می کنند. با پنهان شدن پشت مفاهیم مقدس و محترمی چون وحدت، ائتلاف های مبتنی بر قدرت و نه حقانیت را تئوریزه می کنند و به اسم اصولگرایی از اصول عبور می کنند و تئوری را فدای تاکتیک می کنند. هر آن کس هم که برنتابد این نظم منحط قدرت پرستانه را شق عصای مسلمین می نامند و با دستگاه رسانه ای شان مثل تریلی از روی آن رد می شوند!
🔸امروز جریان انقلابی باید تصمیم بگیرد. آیا برای این جریانهای سیاسی قشری،ندانمکار و کرسیپرست پشیزی ارزش قائل هست یا نیست؟ آیا می خواهد مثل برخی آقایان خود بزرگ پندار حقیقت را قربانی منفعت کند؟ آیا میخواهد باز هم مثل گذشته قواعد بازی سیاسی خودپرستانه و غیر توحیدی جماعت مدعی را بپذیرد و سر خویش مثل کبک زیر برف کند؟
علی ریاحیپور
🇮🇷 نماینده تراز
درنگی بر گفتگویی محسن هاشمی رفسنجانی
در شبکه خبر
یکم: انتخاب!
پس از رهنمودهای انتخاباتی امام خامنهای (۲ دی ۱۴۰۲) صدا و سیما، همان روز برای بسط مباحث انتخاباتی، در صدد گفتگو با چهرههای سیاسی بود که تا عصر همان روز توفیق چندانی نیافت. شنیدم که «محسن هاشمی رفسنجانی» در پی دعوت به گفتگوی رودرو با یکی از این چهرهها، گفته بود: «مادرم گفته با فلانی گفتگو نکن!»
اما شب سوم دی بالاخره شاهد گفتگوی او با گزینه دیگری بودم که حسین شریعتمداری بود.
یک ابهام همین جا است که چرا باید اول و یک طرف این گفتگو، حتما، محسن هاشمی، باشد؟!
آیا او شخصیت ویژه دارد که باید از گزینههای اصلی برای شروع این گفتگوها باشد؟ آیا حزب کارگزاران در میان این همه حزب ریز و پرشت، تخم دوزرده یا واقعا برنامه راهبردی انتخاباتی تحویل دارد؟! چیزی که حداقل در همین گفتگو دیده نشد.
من جای احزاب دیگر بودم، به صدا و سیما بابت این توجه ویژه به کارگزاران و آقازاده هاشمی، اعتراض می کردم. به هر حال انتخاب او برای شروع، پیوست توجیهی از سوی صدا و سیما نداشت.
دوم: گفتاورد
در تعیین طرف مقابل هم حسن انتخاب ندیدم. حسین شریعتمداری، روزنامه نگار پیشکسوت و بزرگوار مقابل محسن هاشمی یک شخصیت حزبی بود. درکنار ناترازی صنفی و سیاسی، مسیر و توازن محتوایی گفتگو رعایت نشد. موضوع گفتگو «رقابت» بود که بارها محسن هاشمی از آن، دور شد و در برابر تذکر مدام، مجری، محسن هاشمی، راه خود را میرفت. مجری می توانست تهدید کند که اگر موضوع رعایت نشود، گفتگو پایان می یابد و یا دفعات دیگر، به گفتگو دعوت نخواهد شد. اما مجری حتی به او پاداش هم داد که برای او فرصت گفتگو با شورای نگهبان را هم تدارک ببیند! وقتی فرد قواعد تفاهم شده گفتگو را رعایت نمی کند، چرا باید جایزه بگیرد. البته گفتگوی چنین فردی با یک مرجع حقوقی هم بیتوازن است. او باز دون کیشوت وار، و با رویکرد سیاسی به جنگ یک نهاد داوری خواهد رفت!
به علاوه محسن هاشمی، مدام کوشید مجری را جانبدار شریعتمداری نشان دهد و مظلومنمایی کند. شبیه ترفند حسنروحانی در مناظرههای انتخاباتی. به نظر می رسد در هردو جا، مشاروه یک نفر پشت پرده جریان دارد.
البته مجموعا گفتگوی خوبی ارائه شد و شریعتمداری نکات خوبی گفت . به ویژه آنجا که در برابر برچسبزنی مکرر او به مرحوم آیت الله مصباح، گفت: «تا جایی که من یادم هست و سندش هم موجود است آقای هاشمی خواهان کاهش مشارکت مردم و انتخابات کنترل شده بود.» نکته خوبی که در فضای مجازی هم بازتاب وسیعی یافت و مردمگریزی ویژهخواهان را آشکار کرد.
اما چند نکته در این گفتاورد، گم شد که یادکرد حداقل دو مورد آن سودمند است.
سوم: ردصلاحیت
محسن هاشمی، چندبار برای ردصلاحیت پدرش، ذکر مصیبت خواند و البته پاسخ قاطعی نگرفت. شورای نگهبان درباره دلیل ردصلاحیت هاشمی پدر، در انتخابات ۱۳۹۲ تنها بر یک موضوع تاکید کرد و آن هم «کهولت سن» بود. زیرا او با آن شرایط سنی و فیزیکی فاقد شرط مصرح قانون اساسی یعنی «مدیر و مدبر» برای ریاستجمهوری بود. البته کارنامه هاشمی رفسنجانی پدر، حاوی نمرات منفی متعدد دیگر مانند حمایت از فتنه ۸۸ بود. اما آنچه در ادبیات رسمی شورای نگهبان تاکید شد همان «کهولت سن» بود.
البته محسن هاشمی هاشمی و رفقا، همان ایام فیلمی از دویدن پدر روی تردمیل منتشر کردند و او گفت حاضر است با آقای جنتی مسابقه دو برگزار کند. پس برای ریاستجمهوری که یک مسئولیت اجرایی است هم صلاحیت دارد!
واقعیت این است که او هرچقدر هم دوید وقتی در سال ۱۳۹۵ به جایی خاصی از استخر فرح رسید، جناب ملک الموت او را قبض روح فرمود و او اگر رییسجمهور شده بود سال ۱۳۹۶ به پایان ریاستجمهوری نمی رسید.
چه بسا، بار سنگین دولت، زودتر از کهولت، جان هاشمی را می گرفت. بنابرابن خانواده او باید از شورای نگهبان، سپاسگذار هم باشند که اجازه نداد بار سنگینتری بردوش بگیرد!
چهارم: ویژهگزینی
از رفتار ویژهخواهانه هاشمی و اطرافیان، گزارشهای متعددی حتی در خاطرات روزنوشت او ثبت است. مثل اینکه به وزیرنفت فرمودند برای مهدی، کاری پیدا کنند و او در نوجوانی رئیس یک مجموعه بزرگ وزارت نفت شد. یا اینکه در سومین دوره انتخابات خبرگان به شورای نگهبان فرموده بودند در آزمون اجتهاد به حسن روحانی، سخت نگیرد.
آقازاده او، در همین گفتگو، بارها گلایه می کند؛ چرا «فاطمه ما» در انتخابات تایید صلاحیت نشده است. گو اینکه همین «فاطمه ما بودن» یعنی تایید صلاحیت! اگر ژن خوب هاشمیها، تضمین صلاحیت داشت که «فایزه و مهدی» مجرم و زندانی نمی شدند.
داداش! حالا که بنا بر سفارش بود در همانجا می فرمودید: «محکومیت «فائزه ما» و «مهدی ما» هم نادیده گرفته شود.» و دیگر انتخابات و قوه قضائیه کیلویی چند؟
می فرموید: «ایران کلا واس ماس.»
✍ محمدمهدی شیرمحمدی
🇮🇷 نماینده تراز
@namayandehtaraz