بسم الله الرحمن الرحیم
#اطلاعیه
موسسه خیریه ناصرین در راستای کمک به مردم مناطق محروم و سیل زده سیستان و بلوچستان و کرمان برای دریافت کمک های نقدی شما خیرین و حامیان عزیز آماده میباشد.
شما عزیزان میتوانید کمک های نقدی خود را به کارت بانک ملی بشماره
6037991199529987
واریز نمایید.
لطفا پس از واریز حتما “ نام”، “مبلغ” و کلمه “سیل” را به سامانه ی پیامکی 5000285900 ارسال فرمایید.
جهت اطلاعات بیشتر با شماره 031-32319091
در ساعات 16 الی 20 تماس حاصل فرمایید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهید حاج قاسم سلیمانی: کمک به مردم سیلزده مثل دفاع از حرم است
@naserin_esf
عکس های ارسالی نماینده خیریه ناصرین از سیل در مناطق اطراف زهکلوت کرمان ...👇👇👇👇
😨داستان سلمان و ابوذر و سنگ داغ
🌸یک روز رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم، سلمان فارسی و ابوذر غفاری راکه از یاران بلند مقام و ممتاز آن حضرت بودند، نزد خویش فرا خواند و به هر یک مبلغ پولی هدیه داد.
سلمان وقتی حضور پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم را ترک گفت، پولی را که دریافت داشته بود، درمسیر خود میان بی نوایان و تهی دستان تقسیم کرد، اما ابوذر آن پول را، صرف مخارج معاش و زندگی خویش نمود.
روز بعد که آن حضرت آن دو را دعوت نموده بود، دستور داد سنگی را با آتش داغ کنند و سلمان و ابوذر بالای آن رفته، توضیح دهند با پولی که دریافت داشته اند، چه کرده اند؟
سلمان، روی سنگ داغ رفت و قبل از آن که گرفتار ناراحتی و آسیبی شود، به طور سریع گفت: انفقت فی سبیل الله.
پولی را که به من دادی، در راه خدا به نیازمندان پرداخت کردم.
اما وقتی نوبت به ابوذر رسید، بالای سنگ قرار گرفت و خواست موارد مصرف دریافتی خود را بیان کند، داغی سنگ به او مهلت نداد و قبل از آن که بتواند حساب خود را پس بدهد، از سنگ پایین آمد!
رسول خدا (ص) فرمود: ای ابوذر! تو را مورد عفو قرار دادم، اما این را بدان، کسی که طاقت تحمل این سنگ داغ را ندارد، هرگز نمی تواند حرارت آتش دوزخ راتحمل کند(1).
البته توجه داریم، که مقام سلمان و ابوذر خیلی از این مراحل بالاتر بوده، رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم آنان را خوب می شناخت و آنان هم در مراحل مختلف سخت و طاقت فرسا، امتحان خود را داده، و ایمان و زهد و صداقت و عدالت خویش را، بارها به اثبات رسانده بودند، و اگر پیامبرصلی الله علیه و آله و سلم چنین آزمایشی را از آنان به عمل آورده باشد، عمدتا به منظور عبرت و آموزش دیگران بوده است.
1. خزینة الجواهر، ص 150، سلمان فارسی، ص 104.
@naserin_esf
این مردم عزیز تمام زندگیشون داخل یک چادر مشکی جا شده ...
ما چی ...؟؟؟!!!!