✅ 22 روز تا عید سعید غدیر خم
#گزیده_کتاب
#جانشین_پیامبر
📝 برخی از نامآوران صحابه از این فضیلت (بسته شدن همۀ درهایی که رو به مسجد باز میشد جز در خانۀ امیرالمؤمنین علیهالسلام) سخن گفته و آرزوی داشتن آن را کردهاند. از جمله، خلیفۀ دوم میگفت: به علی سه خصلت عطا شد که دوست داشتم یکی از آنها برای من بود. به او گفتند: «این سه خصلت چیست؟» گفت: اول آنکه پیامبر، فاطمه را به ازدواج او درآورد؛ دوم اینکه او را در مسجد سکونت داد و حلال کرد برای او آنچه برای خودش حلال بود (یعنی پیامبر و امیرالمؤمنین میتوانستند در حال جنابت از مسجد عبور کنند در حالی که این کار برای دیگران ممنوع بود؛ زیرا تنها در خانۀ امیرالمؤمنین به مسجد باز میشد، ایشان باید از آن در به بیرون از منزل برود.) سوم پرچم جنگ را در روز خیبر به دست او داد )و او در آن جنگ پیروز شد).
📌 برگرفته از ص 285 و 286 کتاب «جانشین پیامبر»، تألیف آیتالله محمدعلی جاودان، نشر واژهپرداز اندیشه
دو کتاب #تصوف_فرقه_ای و #کوفه_و_نقش_آن_در_قرون_نخستین_اسلامی در ویترین قفسه کتاب روزنامه جام جم
📢 چه کتابهایی قرار است به زودی توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شود؟
1⃣ احکام کاربردی، تألیف حجتالاسلاموالمسلمین علیرضا کریمی (چاپ نخست)
2⃣ سلام بر سحر، تألیف رضا رسولی (چاپ نخست)
3⃣ جلد دوم آموزش فلسفه، تألیف مرحوم آیتالله مصباح یزدی رحمهُالله (تجدید چاپ)
4⃣ ماورا مرز، تآلیف اجسان صفرزاده (تجدید چاپ)
5⃣ ماه خاتون، تآلیف مجید ولیپور کلشتری (تجدید چاپ)
✅ 21 روز تا عید سعید غدیر خم
#گزیده_کتاب
#سیره_نامه_امیرالمومنین
📝 علی از سختترین لحظههای زندگی خود در اُحد یاد نموده است: هنگامی که مردم در روز احد از پیرامون رسول خدا صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم پراکنده گشتند، برای او چنان بیمناک شدم که نمیتوانستم خویشتنداری کنم. من پیشاپیش او و در برابرش شمشیر میزدم. یک بار بازگشتم تا او را ببینم؛ اما وی را نیافتم. با خود گفتم: پیامبر کسی نیست که بگریزد! او را در میان کشتگان نیافتم. گمان کردم از میان ما به سوی آسمان پر کشیده است. غلاف شمشیرم را شکستم و با خود گفتم: با این سلاح آن قدر برای پیامبر میجنگم تا کشته شوم. آن گاه، به آنان هجوم آوردم و آنها پراکنده شدند. در این حال، رسول خدا را یافتم که بیهوش بر زمین افتاده بود. بر سرش ایستادم. به من نگریست و فرمود: «ای علی! مردم چه کردند؟» گفتم: «ای رسول خدا! کافر گشتند و گریختند و تو را به دست اینان سـپردند.» پیامبر به گروهی نگریست که در حال حرکت به سوی وی بودند. فرمود: «ای علی! این دسته را از من دور کن!» من به آنان هجوم آوردم و با شمشیرم از چپ و راست به ایشان ضربت زدم تا پا به فرار نهادند. پیامبر به من فرمود: «ای علی! آیا بانگ ستایش خود را در آسمان نمیشنوی؟ فرشتهای به نام رضوان ندا میدهد: «لا سیف الا ذوالفقار و لا فتی الا علی»؛ از شادی گریستم و خداوند را برای نعمتش سپاس گفتم.
📌 برگرفته از ص 234 و 235 از جلد اول کتاب «سیرهنامۀ امیرالمؤمنین علیهالسلام»، تألیف علی کورانی و ترجمۀ سید ابوالقاسم حسینی (ژرفا)، شرکت چاپ و نشر بینالملل
✅ 20 روز تا عید سعید غدیر خم
#گزیده_کتاب
#جانشین_پیامبر
📝 مورخان گفتهاند که هیچکس (یا حداقل اکثریت قریب به اتفاق مردم)، شک نداشتند که صاحب حکومت بعد از پیامبر، علی است. زبیربنبکار از ابناسحاق نقل میکند: عموم مهاجران و بیشتر انصار تردیدی نداشتند که علی، صاحب امر بعد از پیامبر خدا خواهد بود. یعقوبی نیز این نظر را تایید میکند. همو مینویسد: مهاجران و انصار هیچ شکی در مورد علی (و خلافت او) نداشتند. پس امام علی مورد قبول همگان بود و هیچ کس در اینکه صاحب امر بعد از پیامبر، حضرت علی است، شک نداشت. این اعتقاد و باور عمومی نسبت به امیرالمؤمنین آنقدر جدی و فراگیر بود که مورخان از یک پشیمانی بزرگ بعد از بیعت عمومی با ابیبکر در روز دوشنبه و سهشنبه خبر دادهاند که برای اکثریت مسلمانان پیش آمد. در تاریخ نوشتهاند: هنگامی که امر بیعت با ابوبکر سامان یافت و حکومتش تثبیت شد، گروه بسیاری از مهاجران از بیعت با او (و اقرار و پذیرش خلافت او) پشیمان شدند و شروع کردند یکدیگر را برای این کار ملامت کردند. آنها مدام از علی نام میبردند و از را برای این امر یاد میکردند. این در حالی بود که علی در خانهاش بود و برای بیعت گرفتن به سراغ کسی نمیرفت و مهاجران نیز از این بابت نگران و در تبوتاب بودند.
📌 برگرفته از ص 469 و 470 کتاب «جانشین پیامبر»، تألیف آیتالله محمدعلی جاودان، نشر واژهپرداز اندیشه
چاپ و نشر بینالملل
✅ فرازهایی از زندگانی امام جواد علیهالسلام فروست: سرچشمههای نور تهیه و تدوین: مؤسسۀ البلاغ مت
#گزیده_کتاب
امامجواد علیهالسلام:
1⃣ به خاطر کثرت نادانان، دانشمندان غریب و تنهایند.
2⃣ مرگ و میر افراد، به واسطۀ گناهان بیشتر است تا به وسیلۀ اجل و سررسید مرگ و درازای عمر افراد به واسطۀ کارهای نیک، به مراتب افزونتر است از عمر طبیعی.
📌 بر گرفته از ص 112 و 114 کتاب «فرازهایی از زندگانی امام جواد علیهالسلام»، تألیف مؤسسۀ البلاغ، شرکت چاپ و نشر بینالملل
چاپ و نشر بینالملل
«أللُّهوف عَلى قَتْلَى الطُّفوف» یا «اَلمَلْهوف عَلی قَتْلَی الطُّفوف» مشهور به لُهوف، از مقتلنگاریهای مشهور شیعیان در بیان مصائب واقعه کربلا و شهادت امام حسین علیهالسلام، نوشتۀ سید ابنطاووس (متوفای ۶۶۴ق) است. نویسنده، کتاب را برای مسافران عتبات و زائران امام حسین و بهصورت مختصر نوشته است.
شهرت و جایگاه لهوف باعث شده است که بارها به فارسی ترجمه و منتشر شود و نیز ناشران گوناگون در نقاط مختلف آن را منتشر کردهاند.
یکی از ترجمههای معروف این کتاب، ترجمه سید احمد فهری با نام «آهی سوزان بر مزار شهیدان» است که شرکت چاپ و نشر بینالملل بهتازگی این ترجمه را با چاپی نو منتشر کرده است.
ویژگی جاپ جدید این کتاب، قطع مناسب و صفحهبندی آن است. به گونهای که متن فارسی و عربی روبهروی هم قرار دارند و این ویژگی سبب میشود خواندن کتاب، خصوصاً برای وعاظ و ذاکران اهل بیت علیهمالسلام تسهیل گردد.