7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلدوزی
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند رفع سیاهی و سوختگی کف اتو
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند وکیوم برنج و حبوبات
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محلول جادویی برای تمیزی کاشی و سرامیک
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
3.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مارشمالو
🍡🍡
🔹نکات مهم:
➖یک بسته ژله رو با یک فنجون سرخالی آب جوش حل کنید و بزارید روی حرارت تا کاملا ذراتش حل بشه.
➖با همزن حدود ۷ دقیقه هم بزنید تا حالت فومی به خودش بگیره،
➖کف یه ظرف نشاسته ذرت بریزید و موادتون رو داخل قیف بریزید و دایرهها رو بزنید.
➖هر قسمت رو که زدید ۵ دقیقه بزارید یخچال و دوباره قسمت بعدیو بزنید.
همون لحظه بزنید شکل ها با هم قاطی میشن.
➖در آخر روشون نشاسته ذرت بزنید و الکشون کنید.
➖حتما داخل ظرف درب دار نگهدارید تا خشک و مونده نشن.
➖اگه موادتون حین کار یکم سفت شد، دوباره بزارید رو حرارت تا شل بشه و دوباره حدود ۲ تا ۳ دقیقه با همزن بزنید تا فومی بشه تا بتونید ازش استفاده کنید.
#دسر
✨ @nasim_crafts ✨
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک رژیمی
🔸مواد لازم:
شیره انگور: ۱ پیمانه
تخممرغ: ۴ عدد
آب: یک سوم پیمانه
روغن: یک دوم پیمانه
آرد سفید: ۲ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ ق چ
وانیل: ۱ ق چ
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند تیز کردن چاقو
#ترفند
✨ @nasim_crafts ✨
15.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت سارافون دخترانه
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تارت سیب و گردو
🥧🥧🥧
🔸مواد لازم:
آرد قنادی: ۱ پ + ۱/۲ پ
بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ
کره نرم: ۱۰۰ گرم
نمک: ۱ گرم ۱/۴ ق چ
پودر قند یا پودر شکر: ۱/۴ پ + ۱ ق غ
تخممرغ: ۱ عدد بزرگ
وانیل: ۱/۴ ق چ
🔹نکات مهم:
➖این خمیر خیلی لطیفه اصلا آرد اضافی به خورد خمیر ندید.
➖حتما خمیر رو داخل یخچال یک ساعت استراحت بدید.
➖۲/۳ خمیر برای کف قالب و ۱/۳ خمیر (داخل یخچال بزارید)روی مواد میانی
🔸مواد میانی:
سیب: ۲ تا ۳ عدد
گردوی خرد شده: ۲ تا ۳ ق غ
کره: نصف ق غ
شکر: ۲۵ ۲ ق غ
نشاسته ذرت: نصف ق غ (قابل حذف)
پودر دارچین: ۲ ق چ
آب: ۱/۴ پ
🔹نکات مهم:
➖مواد میانی حتما سرد باشه بعد روی خمیر بزارید.
➖قبل از اینکه قالب رو داخل فر بزارید حتما ده دقیقه داخل فریزر بزارید و بعد داخل فر دااااغ قرار بدید.
مدت زمان پخت: ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
دمای فر برقی: ۱۷۵ درجه
دمای فر گازی: ۱۸۵ درجه پ
دمای توستر: ۱۶۵ درجه
#تارت
✨ @nasim_crafts ✨
13.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلدوزی گل آفتابگردان
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
3.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند عالی برای شستشوی بطری
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
2.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند مایه کردن ماست
🥛🥛🥛
🔸مواد لازم:
۱ لیتر شیر: ۱ لیتر
ماست خانگی و سنتی: ۱ ق غ
نمک: ۱ ق چ
شکر: ۱ ق چ
🔹نکات مهم:
➖شیر رو میجوشونیم، بعد از اینکه شیر جوشید، شعله رو کم میکنیم تا شیر به مدت ۲۰ دقیقه دیگه هم بجوشه تا آب اضافهاش تبخیر بشه، بعد اجازه میدیم که ولرم بشه.
دمای شیر برای تهیه ماست خیلی خیلی مهمه
➖برای تست، انگشتمون رو ۱۰ ثانیه داخل شیر نگه میداریم، اگه قابل تحمل بود، یعنی دمای مناسبی داره، اگه دماسنج هم دارید، دما باید بین ۴۲ تا ۴۵ درجه باشه
➖بعد از تست دمای شیر، یه پیاله از شیر رو بر میداریم و با یه قاشق ماستی که به دمای محیط رسیده، یه قاشق چایخوری نمک و یه قاشق چایخوری شکر مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و به ظرف شیر ظرف شیر هم باید هم دمای محیط باشه اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم.
➖درب ظرف رو میبندیم و با یه پارچه ضخیم ظرف رو به مدت ۵ تا ۶ ساعت میپوشونیم، تا ماست در دمای محیط خودش رو بگیره، تو این مدت اصلا ظرف رو تکان ندید
.
➖بعد از اینکه ماست بسته شد، ظرف ماست رو بدون درب به مدت ۲۴ ساعت، در یخچال بگذارید تا سفتتر بشه و بعد نوش جان کنید.
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨