eitaa logo
🇮🇷 هنرکده نسیم
404.9هزار دنبال‌کننده
242 عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e site: www.khezliagency.com/fa Instagram: https://www.instagram.com/khezliagency
مشاهده در ایتا
دانلود
17.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کمر شلوار جین رو اینجوری تنگ کن 🧵🪡 @nasim_crafts
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت انجیر این ویدئو با لهجه زیبای ترکی ضبط شده، اما زیرنویس فارسی داره. از خواص بی نظیر انجیر هم در این ویدئو زیاد صحبت شده Part1 ✨ @nasim_crafts
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت انجیر این ویدئو با لهجه زیبای ترکی ضبط شده، اما زیرنویس فارسی داره. از خواص بی نظیر انجیر هم در این ویدئو زیاد صحبت شده Part2 ✨ @nasim_crafts
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی قلبی بدون یخ‌زدگی 🍦🍦 @nasim_crafts
18.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان شکم پر 🥟🥟🥟 🔸مواد لازم برای خمیر آرد: ۵ پیمانه خمیر مایه: ۱ ق غ شکر: ۱ ق غ نمک: نصف ق غ سفیده تخم مرغ: ۱ عدد روغن؛ نصف پیمانه شیر ولرم: ۲ پیمانه 🔹نکات مهم ➖همه مواد رو با هم مخلوط کنید خمیر نرمی بدست میاد بذارید توی محیط خوب استراحت کنه تا عمل بیاد. 🔸مواد میانی سینه مرغ: ۱ عدد نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، ادویه‌های دلخواه سس مایونز، سس خردل، سس ساندویچ هرکدام یک ق غ زرده تخم مرغ: ۱ عدد 🔹نکات مهم ➖دمای فر: ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه. ➖میتونید برای تعداد کمتر مواد رو نصف کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
23.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان شربتی مجارستانی 🥧🥧 🔸مواد خمیر: آرد سفید: ۶۰۰ گرم شیر گرم: ۲۰۰ میلی گرم شکر: ۳ ق غ خمیر مایه: ۱۰ گرم روغن: ۱۰۰ میلی لیتر نمک: ۱/۲ ق غ تخم مرغ: ۲ عدد 🔸مواد میانی: مارگارین هم دمای محیط: ۵ ق غ شکر: ۸ ق غ پودر نارگیل چرب: ۵۰ گرم همه مواد را با هم مخلوط کنید. 🔸مواد شربت: شیر: ۱ لیوان شیر عسلی: ۱/۲ قوطی ➖شیر و شیر عسلی را با هم مخلوط و بزارید روی حرارت، چند جوش که زد و کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید. 🔹طرز تهیه خمیر ➖مواد خشک را در یک کاسه بزرگ بریزید و وسطش گودی ایجاد کنید و مابقی مواد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود، سپس به میز کار انتقال دهید و خوب ورز بدید تا خمیر نرمی بدست بیاد. ➖روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. ➖خمیر را انتقال دهید روی میز کار و به شکل مستطیل باز کنید و سطح آنرا با مواد میانی کامل بپوشانید و خمیر را رول کنید. ➖طبق ویدئو با یک نخ به اندازه های مساوی برش بزنید و با فاصله‌ در سینی فر بچینید و کمی پودر نارگیل بریزید و ۵۰ دقیقه دیگر استراحت دهید. ➖در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه بپزید. ➖در آخر بعد از پخت بزارید کمی خنک شود و شربت ولرم را اضافه کنید. @nasim_crafts