25.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یزدی
🥧🥧🥧
🔸مواد لازم:
تخم مرغ: ۱ عدد
گرم شکر: یه استکان
آب یا گلاب: ۱ استکان
شربت بار یا عسل: ۱ ق غ
آرد: ۲ استکان پر
روغن: 2 سوم استکان
بیکینگ پودر: ۱ ق چ
وانیل: ۱ ق چ
هل
🔹نکات مهم:
➖تخممرغ و شکر رو پنج دقیقه با دور تند هممیزنیم
➖آب و روغن و آرد رومیریزیم روش و ۳۰ ثانیه هم میزنیم
➖سپس داخل قالبها خالی میکنیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دما ۱۸۰ درجه
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت دمپا شلوار
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
4.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز خوش رنگ شدن قیمه
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند ترفند کاربردی
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
22.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوسیس خانگی
🌭🌭🌭
🔹مواد لازم:
مرغ بدون استخوان: ۱ عدد
تخممرغ: ۲ عدد
سير: ۶ حبه
نمك: ٢ ق غ
🔸ادويهها:
فلفل سياه: ١ ق چ
پودر زنجفيل: ١ ق چ
هل آسياب شده: نصف ق چ
پودر پياز: ١ ق م
جوز هندی: نصف ق چ
آويشن: ١ ق چ
پودر خردل: ١ ق چ
دارچين؛ نصف ق چ
پاپريكا دودی: ١ ق غ
اسانس دود: ٢٠ قطره
🔸پودرهای خشک:
آرد گندم: ۵۰ گرم
شير خشك شور: ۵۰ گرم
نشاسته ذرت: ٣ ق غ پر
گلوتن: ١ ق غ پر
🔹نکات مهم:
➖ادويه ها روحتما ابتدا به مرغ بزنيد تا مرغ حسابی مزه دار و از تخم مرغ زهم گيری بشه.
➖در همه مراحل بايد دمای مواد پايين باشه.
➖زمان اضافه كردن آرد و نشاسته به دستگاه استراحت بدهيد تا دماي مواد حفظ بشه.
➖حتما زمان كاور زدن ۱۵ سانت از لبه كاوز برگردونيد تا برای هواگيری فضا داشته باشيد.
➖ابتدا با نصف مواد امتحان كنيد و ناگهانی بدون تجربه با مقدار زياد درست نكنيد.
➖بعد از شوک يخ كاور چروك ميشه نگران نباشيد بخاطر كم شدن و جمع شدن سوسيسهاست از سر و ته مجدد كاور بپيچونيد و با بند محكم كنيد.
➖تنها مواردی كه ميتونين حذف كنين اسانس دود و گلوتن است.
➖همه اين مواد از لوازم قنادی به راحتی
ميتونين تهيه كنين.
✨ @nasim_crafts ✨
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پنبهای
🥧🥧🥧
🔸مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۲۰۰ گرم
ماست: ۵۰ گرم
وانیل: ۱/۴ ق چ
روغن مایع: ۵۰ گرم
آرد: ۲۰۰ گرم
بکینگپودر: ۱/۵ ق چ
🔸مواد لازم کرم مخصوص
شیر: ۱۲۵ گرم
شکر: ۳۵ گرم
نشاسته ذرت: ۱۲ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
اسانس موز: چند قطره
پودر ژلاتین: ۳ گرم
آب: ۲۰ گرم برای ژلاتین
خامه فرم گرفته: ۱۰۰ گرم
🔹نکات مهم:
➖دمای فر: ۱۸۰ درجه
➖سایز قالب: ۲۴ ارتفاع ۷ سانت
➖حتما کرم رو چند ساعت استراحت بدین تا به غلظت برسه
➖روی حرارت کم هم بزنین تا نشاسته کامل بپزه وخوشمزه بشه
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلدوزی شاپرک
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
16.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با یه قاشق روغن یک کیلو بادمجون سرخ کن
🍆🍆🍆
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با چرخ خیاطی سردوز بزن
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی مغزدار
#شیرینی
✨ @nasim_crafts ✨