37.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت نشیمن
🧵🪡
✨ @nasim_crafts ✨
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک مغزدار
🥧🥧🥧
🔸مواد لازم:
آرد قنادی: ١ ليوان پر
تخم مرغ: ٢ عدد
شكر: نصف ليوان
شير: نصف ليوان
روغن مايع: نصف ليوان
پودر كاکائو: ٢ ق غ
بكينگ پودر: ١ ق غ سرخالی
وانيل: ١/٢ ق چ
مواد ميانی:
٣ ق غ پودر نارگيل: ۳ ق غ
پودر قند: ۱ ق غ
سفيده تخم مرغ: ۱ عدد
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
15.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت پیراهن دخترانه بدون الگو
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
17.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساخت گیرههای پاپیونی
✨ @nasim_crafts ✨
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند ترفند کاربردی
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند ترفند کاربردی خیاطی
🧵🪡
#ترفند
✨ @nasim_crafts ✨
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلدوزی ترکیبی
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان برسن
🥯🥯🥯
🔸مواد لازم:
شیر ولرم: ۱۶۰ میلی لیتر
کره: ۵۰ گرم
شکر: ۳۰ گرم
مایه خمیر: ۷ گرم
آرد: ۳۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
نمک: ۱/۲ ق چ
وانیل: کمی
🔸مواد رومال
تخم مرغ شیر و زعفرون
ترکیب شکر و پودر دارچین
کره قطعه قطعه شده برای تزیین
#نان
✨ @nasim_crafts ✨
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت بلیطی در مچی شومیز زنانه
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معجون کم خونی
🍨🍨
✨ @nasim_crafts ✨
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان پاکتی
نان مناسب برای لقمه و ساندویچ
🔸مواد لازم:
آرد: ۳۰۰ گرم
پودر مخمر: ۳ گرم
آب ولرم: ۱۸۰ گرم
🔹طرز تهیه:
همه موادرو مخلوط کنید، خمیر رو ورز بدید تا زمانی که خمیر یک دست بشه و به دست نچسبه؛ سپس خمیر به قطعات کوچک به طور مساوی تقسیم کنید.
مثل فیلم خمیر رو پهن کنید.
روی خمیر پهن شده روغن بمالید.
حالا مثل فیلم خمیر رو جمع کنید.
داخل آب گرم و کنجد بزنید.
دوباره خمیر جمع شده رو آروم پهن کنید.
داخل تابه با روغن کم سرخ کنید، تا طلایی بشه.
#نان
#تغذیه_مدرسه
✨ @nasim_crafts ✨
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پرتقالی
🍊🍊🍊
🔸مواد لازم:
آرد: ۳۰۰ گرم
شکر: ۲۰۰ گذم
تخم مرغ: ۳ عدد
آب پرتقال: ۱۵۰ میلی لیتر
روغن مایع: نصف لیوان
وانیل: نصف ق چ
زست پرتقال: ۱ ق غ
بکینگ پودر: ۲ ق چ
نمک کمی
🔹طرز تهیه:
➖اول همه مواد رو تو دمای محیط قرار بدید.
➖تخم مرغ و شکر رو با دور تند همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ، کشدار و حجیم بشه.
➖آب پرتقال، وانیل و روغن رو به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
➖زست پرتقال رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
➖آرد، بکینگ پودر و نمک رو باهم مخلوط کنید و دو بار الک کنید.
➖آرد رو تو چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی در حد ترکیب شدن مواد مخلوط کنید.
➖قالب رو چرب و آردپاشی کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
➖مایه کیک رو داخل قالب بریزید.
➖قالب رو داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده در طبقه وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه بزارید تا بپزه.
➖در آخر پخت با خلال دندان کیک رو تست کنید؛ اگه پخته بود از فر خارج کنید و بزارید تا خنک بشه و از قالب جدا کنید.
➖در آخر از پودر قند الک شده برای تزیین استفاده کنید.
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨