10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان سیر
🥠🥠
🔸موادلازم:
آرد: ۵۰۰ گرم
نمک: ۱۰ گرم یا ۱ قغ
شکر: ۳۰ گرم یا۲ قغ
شیر: ۱۶۰ گرم یا نصف لیوان یه خورده بیشتر
آب: ۲۰۰ گرم یا ۱ لیوان
مخمر ۱۰ گرم یا ۱ قغ
کره: ۵۰ گرم
🔹نکات مهم:
➖دمای فر و ماکروفر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه.
➖دمای تستر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه.
➖میتونید دقایق آخر برای رنگ بهتر گریل رو هم روشن کنید.
#نان
✨ @nasim_crafts ✨
17.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون الگو دامن کلوش بدوز
🧵🪡
🔹نکته مهم:
➖برای برش کمر از سه گوش بالا برای بچه ها بین ۱۰ تا ۱۵ سانت بیاید پایین و برای بزرگ ها ۲۰ تا ۲۵ سانت که اندازهٔ دورکمر دربیاد.
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کفشدوزک دوزی
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یلدا خونتو اینطوری دیزاین کن
🍉🍉
#یلدا
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد گل کلم
🥦🥦
🔸مواد لازم:
گل کلم
ذرت
انار
گردو
هویج
🔸موادلازم برای سسش:
سس مایونز
ماست سون
نمک
فلفل سیاه
لیمو ترش
جعفری
🔹طرزتهیه:
➖همه مواد و باهم مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال بزارید تا سس کامل به خورد سالاد بره و خوشمزه تر بشه.
#سالاد
✨ @nasim_crafts ✨
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرجایی از لباستو دوست داشتی با این ترفند مخفی، کش دوزی کن
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ کدو حلوایی،یک سوپ پاییزی
🎃🎃
🔸مواد لازم:
کدو
گوجه
هویج
پیاز
سیر
نمک و روغن
عصاره مرغ
شیر
خامه
🔹طرزتهیه:
➖همه مواد و بزارید داخل فر تا بپزه. ➖بعد داخل یه قابلمه بریزید و با گوشتکوب برقی میکسش کنید.
➖میتونید از مخلوط کن استفاده کنید ➖عصاره مرغ و مخلوط شیر و خامه اضافه کنید.
➖نیم ساعت روی حرارت بزارید تا قل بخوره.
#سوپ
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میخوای موقع سرخ کردن پیازروغن هیچجا نپاشه اینکارو بکن
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طلاهاتو بذار لای نون ساندویچ!!
🥖🥖
✨ @nasim_crafts ✨
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودت با جای پنیر بستنی درست کن
🍦🍦
🔸موادلازم:
شیر: یکونیم لیوان
شکر: ۱/۳لیوان
نشاستهذرت: ۱/۵ قغ
خامه صبحانه: نصف بسته صورتی برای هر کدام ۱قغ
پودر کاکائو: ۱قمخ
زعفرون دم شده: ۱قمخ
🔹نکات مهم:
➖اگه خواستین به مواد بستنی کاکائو وزعفرون بزنید مواد گرم باشه.
➖ولی بزارید مواد خنک بشه بعد خامه اضافه کنید.
➖هر ردیف بستنی رو ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل فریزر بزارید تا کامل خودشو بگیره.
➖این بستنی ثعلب نداره پس خامه رو حذف نکنید.
➖به رنگ سفید وانیل میتونید بزنید.
#بستنی
✨ @nasim_crafts ✨
19.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لامپ خونتو تعمیر کن!
🪛🔧
#تعمیرات
✨ @nasim_crafts ✨
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین آش
🍜🍜
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨