eitaa logo
هنرکده نسیم ✨
407.1هزار دنبال‌کننده
232 عکس
7هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان سیر 🥠🥠 🔸موادلازم: ‌آرد: ۵۰۰ گرم نمک: ۱۰ گرم یا ۱ ق‌غ شکر: ۳۰ گرم یا۲ ق‌غ شیر: ۱۶۰ گرم یا نصف لیوان یه خورده بیشتر آب: ۲۰۰ گرم یا ۱ لیوان مخمر ۱۰ گرم یا ۱ ق‌غ کره‌: ۵۰ گرم 🔹نکات مهم: ➖‌دمای فر و ماکروفر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه. ➖دمای تستر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه. ➖میتونید دقایق آخر برای رنگ بهتر گریل رو هم روشن کنید. @nasim_crafts
17.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون الگو دامن کلوش بدوز 🧵🪡 🔹نکته مهم: ➖برای برش کمر از سه گوش بالا برای بچه ها بین ۱۰ تا ۱۵ سانت بیاید پایین و برای بزرگ ها ۲۰ تا ۲۵ سانت که اندازهٔ دورکمر دربیاد. @nasim_crafts
17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یلدا خونتو اینطوری دیزاین کن 🍉🍉 @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد گل کلم 🥦🥦 🔸مواد لازم: گل کلم ذرت انار گردو هویج 🔸موادلازم برای سسش: سس مایونز ماست سون نمک فلفل سیاه لیمو ترش جعفری 🔹طرزتهیه: ➖همه مواد و باهم مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال بزارید تا سس کامل به خورد سالاد بره و خوشمزه تر بشه. @nasim_crafts
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرجایی از لباستو دوست داشتی با این ترفند مخفی، کش دوزی کن 🧵🪡 @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ کدو حلوایی،یک سوپ پاییزی 🎃🎃 🔸مواد لازم: کدو گوجه هویج پیاز سیر نمک و روغن عصاره مرغ شیر خامه 🔹طرزتهیه: ➖همه مواد و بزارید داخل فر تا بپزه. ➖بعد داخل یه قابلمه بریزید و با گوشتکوب برقی میکسش کنید. ➖می‌تونید از مخلوط کن استفاده کنید ➖عصاره مرغ و مخلوط شیر و خامه اضافه کنید. ➖نیم ساعت روی حرارت بزارید تا قل بخوره. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میخوای موقع سرخ کردن پیازروغن هیچ‌جا نپاشه اینکارو بکن @nasim_crafts
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودت با جای پنیر بستنی درست کن 🍦🍦 🔸موادلازم: شیر: یک‌ونیم لیوان شکر: ۱/۳لیوان نشاسته‌ذرت: ۱/۵ ق‌غ خامه صبحانه: نصف بسته صورتی برای هر کدام ۱ق‌غ پودر کاکائو‌: ۱‌ق‌م‌خ زعفرون دم شده: ۱ق‌‌م‌خ 🔹نکات مهم: ➖اگه خواستین به مواد بستنی کاکائو وزعفرون بزنید مواد گرم باشه. ➖ولی بزارید مواد خنک بشه بعد خامه اضافه کنید. ➖هر ردیف بستنی رو ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل فریزر بزارید تا کامل خودشو بگیره. ➖این بستنی ثعلب نداره پس خامه رو حذف نکنید. ➖به رنگ سفید وانیل میتونید بزنید. @nasim_crafts