9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ بریون متفاوت🍗
نکات مهم
حتما فویل بزارید که مرغ آب میندازه و سبزیجات داخل سینی با آب مرغ میپزه.
در آخر ده دقیقه فول رو بر دارید تا با گریل بالای فر روی مرغ کامل برشته میشه
مرغ حتما با پوست باشه.
زمان تقریبی پخت مرغ ۱ الی ۲ ساعت با دمای ۱۸۰ درجه
مواد لازم:
مرغ: ۱ تا ۱ونیم کیلویی
سیب زمینی: ۵ عدد
پیاز: ۳ عدد کوچک
هویج: ۱ عدد
فلفل دلمهای: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
ادویه: نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر به میزان لازم
زعفران دم کرده ۵ قاشق غذا خوری
#مرغ_مجلسی
✨ @nasim_crafts ✨
22.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان چایی شیرینی پر طرفدار و خشمزه
🥯🥯
مواد لازم:
آرد: ۱/۳۰۰
آردبرنج: ۲۰۰گرم
بکینگ پودر: ۱ ق چ
هل: ۱ ق غ
کره حیوانی: ۲۵۰گرم
روغن: ۵۰۰گرم
ماست ۵۰گرم
پودر قند: ۴۰۰گرم
وانیل: یک ق چ
تخم مرغ: ۸عدد
#نان
#کیک_و_شیرینی
✨ @nasim_crafts ✨
5.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند کاربردی برای دوخت قزن
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
14.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا خشک معروف به حلوا خشک آملی:
مواد لازم:
آرد نخودچی: ۳۰۰ گرم
پودر قند: ۱۵۰ گرم
آرد گندم: ۱۰۰ گرم
مارگارین یا کره ای که دوغشو گرفتین: ۳۰۰ گرم
روغن مایع: ۲ ق غ
پودر هل: ۱/۵ ق چ پر
زعفران دم کرده: غلیظ ۲ ق غ
گلاب: ۲ ق غ
پودر گردو: به میزان لازم
با حرارت خیلی ملایم ۲۰ دقیقه آرد سفید رو تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده.
ارد نخود رو داخلش الک کن و یک ربع دیگه تفت بدین خیلی مواظب باش چون آرد نخود زودی میسوزه
وقتی عطر خوش آرد نخودچی بلند شد کره رو اضافه کن و با پشت قاشق چوبی مثل ویدیو مواد و به خورد هم بده در نهایت هم برای لطافت حلوا روغن مایع بریز
#حلوا
✨ @nasim_crafts ✨
2.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه میخوای سیبزمینی موقع آبپز شدن ترک نخوره این نکات رو رعایت کن
🥔🥔
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
4.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماسک برای از بین بردن تیرگی پوست
✨ @nasim_crafts ✨
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند ترفند کاربردی
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
23.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت کوسن
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
28.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بربری فانتزی کره ای
موادلازم:
آردفانتزی: ۵۰۰گرم (۳ و نیم پ)
نمک: ۱۰گرم (۳ ق چ)
شکر: ۵گرم (یک و نیم ق چ)
خمیرمایه: ۱۰گرم (۳ ق چ)
آب ۳۵۰گرم (۱ پ + ۳/۴ پ)
رومال: تخم مرغ کامل یا شیر یا آب
استراحت اول چونه ها: ۶۰ تا ۹۰ دقیقه( تا زمانی که دو برابر بشن)
بعد شکل دادن ۲۰ دقیقه استراحت کنن بعد مجدد رومال
مدت زمان پخت: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
#نان
✨ @nasim_crafts ✨
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی ارده عسلی خوشمزه و سالم فقط با ۴ قلم مواد
مواد اولیه برای ۲۰ عدد کوکی:
بادام: ۱ پیمانه
گردو: ۱ پیمانه
عسل: یک دوم پیمانه
ارده: یک سوم پیمانه
کنجد: به میزان دلخواه
نکات
- حتما فر رو از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید، دما ۱۷۰ باشه و فقط ۱۰ دقیقه، دمای پایین و فن روشن
#کیک_و_شیرینی
✨ @nasim_crafts ✨