8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکنیک سرخ کردن شامی و کتلت
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
12.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک نسکافهای
🥧🥧
🔸مواد لازم:
جو دوسر: ۱ پیمانه
خمیر خرما: ۱ ق غ
موز: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ
نسکافه: ۲ ق غ
🔹طرز تهیه:
➖پودر قهوه رو توی شیر خوب حل کنید.
➖همه مواد رو توی میکسر خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه.
➖ظرف مورد نظرتون رو با ارده چرب کنید از مواد روش بریزید.
➖اگه دوست داشتید بین کیک و روش شکلات تلخ بذارید.
➖به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه توی فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارید.
➖حتما با خلال دندون یا چاقو چک کنید که کامل پخته باشه
🔹خمیر خرما:
خرماهای تازه، را شسته، پوست و هسته آنها را جدا کنید و در انتها گوشت خرما را له کنید.
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجوری پاپیون ببند
#ترفند
✨ @nasim_crafts ✨
22.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت نقاب حجاب دار
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک سیبزمینی
یه خوراکی خوشمزه و عالی
✨ @nasim_crafts ✨
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات سیب زمینی
🥔🥔🥔
🔸مواد لازم:
سیبزمینی: ۲ عدد متوسط
آرد: ۲ لیوان
شکر: ۱ ق غ
خمیر مایه: ۱ ق غ
نمک: ۱ ق م
ادویهها: زرد چوبه، پاپریکا، پولبیبر، پودر سیر، پودر پیاز از هرکدوم یه ق
چ
فلفل: نصف ق چ
✨ @nasim_crafts ✨
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات سیب زمینی
🥔🥔🥔
🔹نکات مهم:
روغن بزارین کامل داغ بشه بعد دونات توش سرخ کنین
موقع سرخ شدن دونات مرتب با قاشق روی دونات روغن داغ بریزید تاخوب پف کنه
اضافه کردن نوع ادویه ها بستگی به ذائقه خودتون داره
آرد کم کم اضافه کنین تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد
خیالتون راحت جذب روغن نداره
✨ @nasim_crafts ✨
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاشیه دوزی
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر پولبیبر
🌶🌶
✨ @nasim_crafts ✨
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت یقه
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨