eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
412.2هزار دنبال‌کننده
228 عکس
6.1هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی کیک مغز دار 🍪🍪🍪 🔸مواد لازم: کره‌ نرم: ۲۴۰ گرم شکر قهوه‌ای: ۱۴۰ گرم شکر: ۷۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد وانیل آرد: ۳۵۰ گرم جوش شیرین: ۱ ق چ شکلات چیپسی: به اندازه‌ی دلخواه نوتلا: به اندازه‌ی دلخواه 🔹طرز تهیه: ➖داخل کاسه‌ای کره و شکر را مخلوط می‌کنیم. ➖تخم مرغ و وانیل را هم اضافه و مخلوط می‌کنیم. ➖آرد و جوش شیرین را الک کرده و مخلوط می‌کنیم. ➖در آخر شکلات چیپسی را مخلوط می‌کنیم. ➖کف قالب 20 سانتی کاغذ روغنی انداخته. ➖نصف خمیر را کف قالب پهن می‌کنیم و روش نوتلا پخش می‌کنیم و با بقیه خمیر سطح نوتلا را می‌پوشانیم ➖داخل فری که روی 170 درجه گرم شده 35_40 دقیقه با کنترل می‌پزیم. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلدوزی برگ 🧵🪡 🔹نکات مهم: ➖برای دوختن این برگ از سیخ چوبی استفاده کنید، اما اگر بخوایید ظریف تر در بیارین می تونید از چوب کبریت تا خلال هم استفاده کنید. ➖اگر از رنگ‌های سایه روشن استفاده کنید خیلی تاش رنگی زیبایی خواهید داشت. ➖برای دوختن انگور و توت فرنگی هم میشه از این روش استفاده کرد. ➖اگر برای لباس می‌خوایید از این تکنیک استفاده کنید، پیشنهاد می‌کنم هر ردیف که تموم شد قبل از در آوردن سیخ چوبی از پشت کوک ها رو گره بزنید، و بعد هر ردیف رو به همین ترتیب بدوزین. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه تک شاخه رو خواستی تو گلدون بزاری از این ترفند استفاده کن @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
48.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک باقلوا 🥧🥧🥧 🔸مواد لازم: تخم‌مرغ: ۴ عدد درشت یا ۵ عدد متوسط وانیل: یک ق م شکر: ۱۴۰ گرم شیر: ۸۰ گرم ماست سون: ۱۲۰ گرم آرد: ۳۰۰ گرم روغن مایع: ۷۰ گرم گردو پودر شده: به مقدار لازم هل: یک ق چ بکینگ پودر: ۲ ق چ نمک: دو پینچ 🔸مواد رومال: تخم‌مرغ: یک عدد ماست: یک ق غ شیره انگور: یک ق چ وانیل: ۱/۲ ق چ زعفران دم کرده غلیظ: ۱ ق غ 🔸مواد شربت: آب: نصف پیمانه گلاب: نصف پیمانه شکر: ۱ پیمانه زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم 🔹طرز تهیه شربت: ➖همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم روی حرارت ملایم قرار میدیم به جوش که اومد ۵ دقیقه بجوشه خاموش میکنید میزارین کنار تا خنک بشه. 🔹نکات مهم: ➖من شربت رو دو برابر درست کردم چون میخواستم کیکم خیس‌تر بشه. ➖کیک رو حتما برش بزنید بعد شربت بریزید هم کیک هم شربت خنک باشن. ➖نصف مقدار شکر برای سفیده و نصفش برای زرده استفاده میشه سفیده رو بعد فرم دادن بزارین یخچال ➖دمای فر ۱۸۰ درجه مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، سایز قالب ۲۰ در ۲۰ ➖این کیک وقتی ‌پخته بشه زیاد روش طلایی نمیشه پس نزارین با موندن توی فر روش رنگ بگیره چون میسوزه و خشک میشه. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش دوخت پنهان پشت پیلی که هم دیده نمیشه و هم باعث خوب ایستادن دو طرف پیلی میشه 🧵🪡 @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل درجه یک آبادانی 🍘🍘🍘 🔸مواد لازم: نخود: ۱ کیلو پیاز: ۳ عدد سیب‌زمینی: ۲ عدد جعفری: یک دسته سیر: ۱ بوته نمک: ۱.۵ ق غ 🔸ادویه‌ها: فلفل‌سیاه، زردچوبه، پودر انبه، فلفل قرمز، پودر زیره، پودر تخم گشنیز از هرکدوم ۱ ق چ آرد نخود چی: ۲ ق غ سر پر(میتونید حذف کنید) بکینگ پودر: ۱ ق غ 🔸مواد سس انبه پودر انبه: ۲ ق غ آب: ۱ پ سرکه سفید: نصف پ نشاسته ذرت: ۱ ق غ (اگر خواستین سس انبه غلظت بیشتری داشته باشه) نمک و فلفل قرمز نصف ق چ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کشمش و گردو 🥧🥧🥧 مواد لازم: تخم‌مرغ: ۳ عدد آردقنادی: ۳ لیوان شکر: ۱ لیوان شیر: ۱/۲ لیوان روغن مایع: ۱/۲ لیوان وانیل: ۱ ق چ بیکینگ پودر: 2 ق چ سر خالی گردو و کشمش: به میزان لازم 🔹نکات مهم: ➖حتما مواد به دمای محیط برسند ارد را حتما الک کنید. ➖فر را از یک ربع قبل با دمای 180 درجه روشن کنید. ➖مدت زمان چهل تا چهل و پنح دقیقه در فر بمونه کافیه. ➖قالب را با کره یا روغن جامد چرب کنید بذارید تو یخچال بعد مواد کیک را درون قالب بریزید. @nasim_crafts