eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
411هزار دنبال‌کننده
229 عکس
6.1هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خرمایی 🥠🥠🥠 🔸مواد لازم: شیر ولرم: ۱ پیمانه شکر: ۲ ق غ نمک: نصف ق چ خمیر مایه: ۱ ق غ تخم مرغ: ۱ عدد روغن مایع: یک سوم پیمانه آرد سفید: ۳ تا ۳.۵ پیمانه کره شکر: ۱ سوم پیمانه دارچین: ۱ ق چ زرده تخم مرغ: ۱ عدد دو قاشق غذاخوری شیر: ۲ ق غ کنجد خرما: ۱ پیمانه گردو خرد شده: یک سوم پیمانه @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خرمایی 🥠🥠🥠 🔹نکات مهم: ➖خمیر مایه ارو از قبل چک کنید. ➖۱ ق چ خمیر مایه ۱ ق چ شکر + نصف لیوان آب ولرم درش رو ببنید تو جای گرم باشه ببینید روش حباب میزنه و کف آلود میشه یا نه(از ظرف شیشه ای استفاده کنید که ببینید) ➖برای باز کردن خمیر بهتره از وردنه استفاده کنید ولی با دست گردش کنید بعد وردنه کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه تزیین ساده شومیز ساده رو به شومیز مجلسی تبدیل کن 🪡🪡 @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر بادام زمینی شکلاتی 🥜🥜🥜 مواد لازم: ۱/۲ لیوان دسته دار شکر ۱ لیوان دسته دار آب سر خالی ۲۰۰ گرم بادوم زمینی بو داده ۵۰ گرم کره ۱/۲ لیوان شیر ۱۰۰ گرم شکلات ذوب شده @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان روغنی خوشمزه 🥠🥠 🔸مواد لازم: شیر ولرم: سه چهارم پیمانخ شکر: ۱ ق غ خمیر مایه: ۱ ق غ تخم مرغ: ۱ عدد وانیل: ۱ ق چ نمک: نصف ق چ آرد سفید: دو و دو سوم پیمانه کره یا روغن: ۲ و نیم ق غ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سنتی با طعم و عطری عالی و نوستالژی 🥠🥠🥠 🔸مواد لازم: آرد: ۴۳۰ گرم مخمر: ۶ گرم نمک: ۵ گرم شکر: ۵۰ گرم شیر: ۱۵۰ گرم آب: تا جایی که خمیر جمع بشه کره: ۳۰ گرم تخم مرغ: ۱ عدد زعفران غلیظ: ۱ ق غ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سنتی با طعم و عطری عالی و نوستالژی 🥠🥠🥠 🔹نکات مهم: ➖حتما آرد رو الک کنید. ➖تو ریختن مایعات دقت کنید تا خمیرتون شل نشه. ➖کره رو طی ۲ یا ۳ مرحله اضافه کنید. ➖دمای فر گازی ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰‌ تا ۳۰ دقیقه ➖دمای فر برقی ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه. @nasim_crafts