eitaa logo
هنرکده نسیم ✨
407.6هزار دنبال‌کننده
232 عکس
6.9هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
17.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان بربری 🥐🥐 🔸مواد لازم: آرد فانتزی: ۳۸۰ گرم (۲ پیمانه+ ۲/۳ پیمانه) آرد کامل گندم: ۶۰ گرم( نصف پیمانه سرخالی) خمیرمایه خشک: ۷ گرم (۲ ق چ) شکر: ۸ گرم( نصف ق غ ) نمک: ۹ گرم(۲ ق چ) روغن مایع: ۲۵ گرم( ۲ و نیم ق غ) آب هم دمای محیط: ۳۳۰ گرم( ۱ و نیم پیمانه +۲ ق غ) 🔸مواد رومال آرد: ۵ گرم( نصف ق غ) آب سرد: ۱۰۰ گرم( یک پیمانه سرخالی) جوش شیرین: ۱ تا نهایت ۲ گرم 🔹نکات مهم: ➖استراحت اول: ۲۰ دقیقه بعد کویل فولد انجام میدیم مجدد نیم ساعت استراحت. ➖استراحت آخر چونه‌ها ۲۰ دقیقه. ➖داغ بودن فر خیلی خیلی مهمه ، باعث میشه نونتون تو تایم کمتری بپزه و رنگ بگیره و خشک نشه. ➖فر من ۳۵ دقیقه قبل از پخت با دمای ۲۳۰ روشن شد ➖همون لحظه که فر روشن می‌کنید میتونید سینی فر رو وارونه طبقه وسط بزارید که بعد خمیر رو روی سینی داغ بزارید و سریعتر بپزه. ➖مدت زمان پخت ۱۲ تا نهایت ۱۵ دقیقه( بیشتر نشه وگرنه خشک میشه) ➖دمای فر برقی: ۲۳۰ درجه هوای داغ چرخشی ➖دمای فر گازی: ۲۴۰ درجه (۸ دقیقه حرارت پایین ، ادامه پخت حرارت بالا) ➖دمای توستر ۲۱۰ درجه المنت بالا و پایین با فن 🔹نکات رومال: ➖آرد و آب سرد رو با هم کامل مخلوط میکنیم بعد روی شعله متوسط مدام هم میزنیم کمی که لعاب دار شد حرارت رو خاموش می‌کنیم. ➖جوش شیرین رو اضافه می‌کنیم و هم میزنیم کاملا که سرد شد روی چونه ها میریزیم. ➖اگه جوش شیرین دوست نداشتید میتونید بعد از اینکه لعاب دار شد در حد یک ق چ عسل و کمی نمک اضافه کنید. ‎ @nasim_crafts
22.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک توری و خرسی 🥞🥞🥞 🔸مواد لازم: تخم‌مرغ: ۱ عدد شکر: نصف لیوان یا ۱۱۰ گرم وانیل: نصف ق چ شیر: ۱ لیوان یا ۱۰۰ گرم روغن مایع: یک چهارم لیوان یا ۵۰ گرم آرد قنادی: ۱/۵ لیوان یا ۱۸۵ گرم بکینگ پودر: یک ق چ یا ۴گرم 🔸مواد میانی: میوه و آجیل به دلخواد 🔹نکته مهم: ➖حتما حتما ماهی‌تابه نچسب باشه @nasim_crafts
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت هودی با ۳۰۰ تومان 🧵🪡 @nasim_crafts
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت شاهپوری 🍳🍳 🔸مواد لازم: تخم مرغ رب گوجه‌فرنگی کنسرو لوبیا ادویه: نمک، فلفل، زرد‌چوبه 🔹 نکات مهم: ➖بعد از این که تخم مرغ‌ها خودشون رو جمع کردند، اول سفیده تخم‌مرغ و بعد زرده رو مخلوط می‌کنیم. ➖به ازای هر تخم مرغ تقریبا یک قاشق غذا خوری رب اضافه می‌کنیم‌. @nasim_crafts