eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
409.4هزار دنبال‌کننده
228 عکس
6هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان مغزدار مواد لازم: آرد: ۳۵۰ گرم (حدودا دو پیمانه + ۲ ق.غ ) آب: ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان ) شکر: ۲ ق.غ نمک: ۱ ق.چ مخمر: ۱ ق.غ کره: ۳۰ گرم . مواد مغزی گردو: ۸۰ گرم ( تقریبا یک مُشت ) شکر: ۵۰ گرم ( یک چهارم پیمانه ) آرد نخودچی: ۵۰ گرم ( سه چهارم پیمانه ) کره: ۵۰ گرم آب یا شیر یا گلاب برای خمیر کردن . دمای فر و ماکروفر ۲۰۰ به مدت ۱۵ اگر نیاز بود مقداری هم گریل کنید . دمای تستر ۱۸۰ به مدت ۱۵ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشتوک نخودچی مواد لازم: ارد نخودچی: سه لیوان پودر قند: ۸ق غ پودر هل: یک ق چ کره۸۰: الی ۱۰۰گرم روغن جامد: یک قاشق غ خ شکلات تخته‌ای: دو ق خ طرزتهیه: ارد نخود چی الک کنید و ده دقیقه با شعله ملایم تفت بدین. کره اضافه کنید تا جایی که همه مواد به کره اغشته بشه مخلوط کنید. پودر قند و هل رو اضافه کنید و مخلوط کنید. روغن جامد اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید شعله گاز خاموش کنید(تموم مدت شعله باید ملایم متوسط رو‌به پایین باشه) مواد رو دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت شکلات بزنید تا داغه بریزید تو قالب، (کف قالب پلاستیک بزارید) پنج دقیقه بزارید تو فریزر لایه دوم رو اضافه کنید بزارید فریزرز خودش رو که گرفت از قالب در بیارین و برش بدین. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ 🌯🌯🌯🌯 مواد لازم برای ۴نفر: سینه مرغ: یک عدد بزرگ کاهو: ۱/۴ کاهو متوسط خیارشور: ۵عدد متوسط قارچ: ۷عدد جعفری و پیازچه: از هرکدام چند شاخه مواد سس: پنیر خامه‌ای: ۲ق غ سرپر سس مایونز: ۴ق غ سس خردل: دو ق غ سرخالی فلفل سیاه، پودرآویشن و پودرسیر: به میزان لازم آب مرغ: سه ق غ اب لیمو: یک ق غ @nasim_crafts
هدایت شده از ✨ هنرکده نسیم ✨
🛎 یزد 🛍 در کانال تار و پود 😇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2315649306Cb39075f650 انواع و کلی محصول کاربردی دیگه😍😍 با کیفیت عالی و قیمت مناسب @Tar_Va_Pood 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2315649306Cb39075f650 ❌❌ برای خرید بالای ۱.۵ میلیون تومان هزینه ارسال می باشد.🚚🚚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خرمایی مواد لازم: آرد فانتزی: ۳۰۰گرم(دو پیمانه) شیرهمدمای محیط: ۱۰۰گرم(نصف پیمانه) آب همدمای محیط: تقریبا ۴تا ۵ ق.غ تخم مرغ: ۱عدد خمیرمایه فوری: ۵گرم(۱ق.چ) شکر: ۱۵گرم(۱ق.غ) نمک: ۳گرم(نصف ق.چ) کره: ۳۰گرم(یک و نیم ق.غ) پودرهل: نصف ق.چ . @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خرمایی مواد میانی: خرما بدون هسته: ۱۵۰گرم پودر دارچین :۱ق.چ مغز گردوی ریز خوردشده: ۳ق.غ آب گرم: به مقدار لازم مواد رومال تخم مرغ: ۱عدد وانیل: نوک ق.چ کنجد فر از قبل گرم شده با دمای۱۹۰درجه به مدت ده تا پانزده دقیقه میذاریم(فربرقی) دمای ۲۱۰درجه به مدت هشت تا ده دقیقه(فرگازی) @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل آبادان 🍘🍘🍘 مواد لازم: نخود: ۱ کیلو پیاز: ۳ عدد سیب زمینی: ۲ عدد جعفری: یک دسته سیر: یک بوته نمک: ۱.۵ ق غ فلفل سیاه، زردچوبه، پودر انبه، فلفل قرمز، پودر زیره، پودر تخم گشنیز از هرکدوم ۱ ق چ آرد نخودچی: ۲ ق غ سر پر(میتونید حذف کنید) بکینگ پودر: ۱ ق غ پودر انبه: ۲ ق غ آب: ۱ پ سرکه سفید: نصف پ نشاسته ذرت ۱ ق غ (اگر خواستین سس انبه غلظت بیشتری داشته باشه ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسکمو ملس مواد لازم برای۱۰ لیوان: آلو خشک: ۳ لیوان آلبالو خشک: ۳ لیوان نمک: یک ق غ گلپر: دو ق غ نبات یا شکر: مقدارش بسته به زائقه آب: ۳لیوان نکته: اگه میخاید اسکمو ترش تر شه حتما زرشک هم بریزید.. اگه شیرین دوست دارید شکر یا نباتشو بیشتر کنید. ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کادایف آجیلی خوشمزه مواد لازم: 250 گرم رشته کادایف 50 گرم کره یا مارگارین 150 گرم شیر عسلی یک قاشق غذاخوری گلاب وانیل لایه آجیلی: 25 گرم کره یا مارگارین دو پیمانه آجیل دلخواه 80 گرم شیر عسلی نصف قاشق غذاخوری گلاب وانیل ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب و گردو 🥮🥮🥮 مواد لازم: تخم‌مرغ: چهار عدد روغن مایع: یک لیوان آرد: دو لیوان بکینگ پودر: دو ق چ شکر: یک لیوان وانیل: نوک ق چ سیب: دو عدد گردو: خرد دو ق غ کشمش: دو ق غ @nasim_crafts