یاداشتحسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان «این رد پاها را دنبال کنید»
- انفجار مهیب عصر سهشنبه بیروت در انبار شماره ۱۲ این شهر بندری اتفاق افتاده و تاکنون بیش از ۱۰۰ کشته و ۵۰۰۰ مجروح برجای گذاشته و این درحالی است که هنوز تعداد قابل توجهی از قربانیان زیر آوار هستند و جستوجو برای یافتن کشته شدهها و مجروحان ادامه دارد.
- در سال ۲۰۱۴ میلادی -۶ سال قبل- کشتی روسوس که با پرچم مولداوی از باتومی گرجستان به سوی موزامبیک میرفت در آبهای مدیترانه و در نزدیکی سواحل بیروت دچار نقص فنی میشود و در بندر بیروت پهلو میگیرد. این کشتی حامل ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم بود.
- مقامات لبنانی بعد از بازرسی کشتی و پیبردن به محموله آن، کشتی را متوقف میکنند و سپس کاپیتان و ۴ خدمه آن را بازداشت و به بقیه اجازه بازگشت به کشورهایشان را میدهند.
- مقامات لبنانی برای پیشگیری از خطر احتمالی تصمیم میگیرند محموله را به یکی از انبارهای بندر بیروت منتقل کنند تا برای فروش و یا انتقال آن به کشور مبدأ اقدام شود و در پی این تصمیم ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم به انبار بزرگ شماره ۱۲ بندر بیروت منتقل شده و دپو میشود.
- در فاصله زمانی میان توقف کشتی روسوس در بندر بیروت و انتقال محموله نیترات آمونیوم به انبار شماره ۱۲ تا زمان انفجار هولناک عصر سهشنبه، بارها مقامات بندر بیروت با اشاره به مخاطرهآمیز بودن محموله دپو شده، خواستار انتقال و یا اتخاذ تدبیر دیگری برای پیشگیری از خطر احتمالی آن شده بودند که ظاهراً به این درخواستها توجه چندانی نشده است!.
- بندر بیروت که اکنون به ویرانه تبدیل شده است اصلیترین بندر تجاری لبنان بود و سالانه بیش از ۳ هزار کشتی در آن پهلو میگرفته و عمدهترین مرکز واردات و صادرات لبنان بوده است. بیشترین و تقریباً نزدیک به تمامی ذخایر گندم، دارو، مواد غذایی و مایحتاج روزانه مردم لبنان در انبارهای این بندر نگاهداری میشد که در اثر انفجار از بین رفته است. بیش از ۳۰۰ هزار نفر از مردم بیروت خانه و کاشانه خود را از دست داده و آواره شدهاند. بیمارستانها تخریب شده و چند بیمارستان باقی مانده نیز به بیماران کرونایی اختصاص دارد که به ناچار تعداد فراوانی از آنها را برای مداوای مجروحان تخلیه کردهاند. بیش از ۵ میلیارد دلار برآورد اولیه خسارات است که با توجه به شرایط کنونی لبنان، تحریمها و کاهش ارزش پول این کشور، بر ابعاد فاجعه میافزاید.
- دولت لبنان مدتی بعد از پهلو گرفتن کشتی روسوس با توجه به مخاطرهآمیز بودن محموله کشتی که قابلیت اشتعال و انفجار زیادی داشت به صاحبان و وکلای این کشتی اعلام میکند که میتوانند کشتی و محموله آن را به مقصد و یا مبدأ بارگیری بازگردانند، ولی نه صاحبان کشتی روسوس و نه وکلای آنها به این دستور توجهی نمیکنند و کشتی در بندر بیروت رها شده باقی میماند! این درخواست بیش از ۳بار به صاحبان کشتی و وکلای آنها ابلاغ میشود و نتیجهای به دست نمیآید و آنها همواره از تحویل کشتی و محموله آن خودداری میورزند! و این سؤال در میان است که چرا اصرار داشتهاند این محموله خطرناک و قابل انفجار در بیروت باقی بماند؟! و اگر موضوع در چارچوب تجارت بوده است چرا صاحبان کشتی از تحویل گرفتن کشتی و حمل محموله ۲۷۵۰ تنی آن که به مقصد موزامبیک بارگیری شده و در اسناد این محموله نیز آمده است، خودداری ورزیدهاند؟!
- در گزارشهای بندر بیروت از پهلو گرفتن کشتی روسوس که اعلام شده به علت نقص فنی در آبهای ساحلی لبنان بوده است، اشارهای به نوع نقص فنی نشده است. این نکته از آن جهت حائز اهمیت است که بندر بیروت در مسیر تجاری گرجستان به موزامبیک نبوده است و این احتمال را قوت میبخشد که نقص فنی روسوس بهانهای برای پهلو گرفتن در بندر بیروت بوده است! مخصوصاً آنکه کشتی یاد شده حتی بعد از برطرف شدن نقص فنی نیز حاضر به ترک بیروت نشده و این تاخیر سؤالبرانگیز را تا تخلیه کامل محموله مخاطرهآمیز ۲۷۵۰ تنی نیترات آمونیوم و دپوی آن در انبار شماره ۱۲ بندر بیروت ادامه داده است!
- سندی که از وزارت دفاع (بخوانید وزارت جنگ) رژیم صهیونیستی منتشر شده و به صورت عکس هوایی است نشان میدهد که محل انبار شماره ۱۲ بندر بیروت یعنی انباری که ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیوم در آن دپو شده بود، در سال ۲۰۱۸ به عنوان یکی از اهداف حمله جنگندههای رژیم صهیونیستی علامتگذاری شده است!
- در فرهنگ سیاسی و نظامی از عملیاتی یاد میشود که دشمن علیه حریف به کار میگیرد ولی بنا به دلایلی، از جمله ترس از انتقام و عملیات مقابله به مثل، ترجیح میدهد اولاً سند مشخصی باقی نگذارد که از انتساب عملیات به او حکایت کند و ثانیاً؛ به طور ضمنی و از زبان دیگران احتمال انجام آن عملیات به خود و هدف از آن را تبلیغ کند. به عنوان مثال بعد از خرابکاری اخیر در سایت نطنز که توسط عوامل نفوذی وابسته به رژیم صهیونیستی صورت گرفته بود، درحالی که مقامات رسمی رژیم صهیونیستی از وحشت انتقام ایران اسلامی درباره ارتباط آن با اسرائیل ساکت بودند، آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ سابق این رژیم که مسئولیت رسمی نداشت اعلام کرد از یک مقام اطلاعاتی شنیده است که انفجار سایت نطنز کار اسرائیل بوده است! (بگذریم که چه پاسخی در انتظار این جرثومههای فساد و تباهی خواهد بود).
- ساعاتی بعد از انفجار مهیب سهشنبه بیروت، دو رسانه رسمی رژیم میهمان و کودککش آلسعود، العربیه و ایندیپندنت، اعلام کردند که انفجار کار اسرائیل بوده است و این هزینهای است که مردم لبنان بهخاطر حضور حزبالله در این کشور متحمل شدهاند! حکومت وحشی عربستان نه فقط نزدیکترین کشور عربی بلکه یکی از نزدیکترین کشورهای دنیا به رژیم صهیونیستی است و نمیتوان پذیرفت که این رژیم را به جنایت هولناک انفجار بیروت متهم کند! ولی چرا چنین میکند؟! مخصوصاً آنکه بعد از انتساب انفجار به اسرائیل علت این جنایت را همراه با آدرس پیشگیری از آن را نیز گوشزد میکند! باید حزبالله لبنان از دایره سیاسی و امنیتی این کشور حذف شود تاجنایت مشابه دیگری در پی نباشد!
- همین حرکت را از جانب آمریکا نیز شاهد هستیم. دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا با سعدحریری، نخستوزیر برکنار شده و مهرهاسرائیلی- آمریکایی شناخته شده تماس میگیرد و با وی درباره انفجار بیروت گفتوگو میکند. دقت کنید، بر اساس عرف شناختهشده سیاسی، رئیسجمهور آمریکا باید با آقای«حسن دیاب» که همتای اوست تماس بگیرد ولی چرا با سعد حریری؟! پاسخ هرگز نمیتواند غیر از این باشد که ترامپ در پی آن بوده است که نارضایتی در حد و اندازه عصبانیت آمریکا از برکناری سعد حریری -مهره وابسته آمریکایی اسرائیلی- را به مردم لبنان نشان بدهد. نکته درخور توجه اینکه سعد حریری نیز بلافاصله بعد از تماس ترامپ، در مصاحبهای، دولت لبنان را مقصر معرفی میکند! یعنی همان دولتی که آمریکا و اسرائیل به شدت از روی کار آمدن آن و تن ندادنش به باجخواهی آنها نگران و عصبانی هستند.
- همانگونه که ملاحظه میکنید بسیاری از اسناد و شواهد موجود از دستهای پشت پرده آمریکا و رژیم صهیونیستی در انفجار جنایتکارانه عصر سهشنبه بیروت حکایت میکنند. مخصوصاً آنکه این دو رژیم صدها جنایت مشابه دیگر را نیز در کارنامه سیاه خود دارند و بارها نشان دادهاند که برای رسیدن به اهداف پلید خود از انجام هیچ جنایتی رویگردان نیستند.
✅ رمزگشایی از اظهارات نخست وزیر لبنان درباره انفجار بیروت
🔹انفجار مهیب عصر سه شنبه بیروت چنانچه در خبرهای اولیه عنوان شد، مربوط به آتش سوزی در یک انبار نگهداری مواد اولیه تولید اقلام محترقه بوده که با سرایت آتش به محل دپوی حدود ۲۷۰۰ تن نیترات آمونیوم، رخ داده است.
🔹شب گذشته «حسان دیاب» نخست وزیر لبنان در اولین واکنش رسمی نسبت به وقوع انفجار بصورت کاملا هوشمندانه بر ضرورت بررسی علت وقوع انفجار تأکید کرد و گفت: نمیخواهیم که زود گمانهزنی کنیم، اما اجازه نخواهیم داد عاملان وقوع این فاجعه بدون مجازات باقی بمانند.
🔹اظهارات دیاب نشان میدهد که او این رخداد را دستکم از نقطه نظر زمینههای بروز آن، یک تصادف تلقی نمیکند و بر مجازات مسببین آن تاکید دارد.
🔹به گفته برخی منابع لبنانی، در سال ۲۰۱۴ و در جریان جنگ داخلی سوریه برخی افراد از جمله «اشرف ریفی» رییس پیشین سازمان اطلاعات داخلی لبنان که از جریان معارضه مسلح ضد حکومت قانونی «بشار اسد» حمایت میکردند، اقدام به ورود مواد اولیه لازم برای مواد منفجره کردند که این محمولههای بزرگ کشف، توقیف و در بندرگاه انبار شد.
🔹گروههایی که این افراد به آنها وابستهاند به صورت تاریخی بر بندرگاه بیروت تسلط دارند و شاید به همین دلیل است که مواد منفجره خطرناک بدون رعایت استانداردهای ایمنی در بندر، انبار شده است.
🔹صرف نظر از اینکه صهیونیستها و آمریکاییها نقشی در این حادثه داشتهاند یا نه، بیشترین نفع از این واقعه دلخراش نصیب آنها خواهد شد و به طور قطع اگر عمدی در کار پیدا شود حتما انگشت اتهام به سمت تل آویو میرود چون آنها ماههاست بدنبال صدمات شدیدتر بر پیکر نحیف اقتصاد لبنان و معیشت مردم هستند.
🔹اگر سخنان حسان دیاب را در اشاره به وجود برخی پشت پردهها مدنظر قرار دهیم باید به دنبال پاسخ به این سوالات باشیم که این بندر در اختیار کدام جریان سیاسی در لبنان است؟ وارد کننده ترقه و مواد محترقه چه کسانی هستند؟ چرا این مواد در کنار انبار نیترات آمونیم نگهداری شده است؟ مسئولیت این بیمبالاتی بر عهده کیست؟ و چرا رسانههای سعودی در همان ابتدا و بدون هیچ مستندی انگشت اتهام خود را به سوی حزبالله نشانه رفتهاند؟
احیای جهاد تبیین
👈 یکی از فعالیت های بسیج برگزاری جلسات تبیینی و روشنگری است که با محوریت مساجد و پایگاه ها نسبت به رفع شبهات و ارتقای شناخت و بصیرت افراد اقدام میشود، اما چند ماه است که به خاطر کرونا این جلسات تعطیل شده، ولی جنگ تبلیغی امپراطوری رسانهای دشمن و ایادی داخلی آنها در قالب جریان تحریف، دائماً مشغول عملیات یاس آفرینی، اعتماد زدایی و اختلاف افکنی هستند، لذا ضرورت احیای جهاد تبیین غیر قابل انکار است.
فضای مجازی امکان احیای جلسات تبیینی بسیج را می دهد، فقط همت فرماندهان پایگاه ها را می طلبد که اعضای خود و اهالی مسجد محل را در قالب یک کانال مجازی ( در یکی از شبکه های داخلی و ترجیحا روبیکا)، عضو نمایند و یکی از هادیان سیاسی یا روشنگران و یا مربیان به صورت هفتگی یا دو هفته یکبار در حد ۲۰ دقیقه بر اساس محورهایی که در کانال معیار ارائه میشود، به صورت فایل صوتی مطلب ارائه نمایند و ۲۰ دقیقه هم به سوالات اعضای کانال که به صورت نوشتاری برای آنها در همان کانال ارسال میشود، جواب دهد.
قطعاً جهاد تبیین در قالب مجازی بسیار ساده تر از جهاد اکبر و جهاد اصغر است و مباد که در این جهاد، شرمنده امام امت شویم که به صراحت فرمودند: جوانان انقلابی، ایران را از محاصره تبلیغاتی دشمنان نجات دهند که شکست جریان تحریف، قطعاً به شکست تحریم منجر خواهد شد. انشاالله
حضرت آیتالله خامنهای: «متخصّصین مسائل اقتصادی معتقدند مهار قیمتها ممکن است؛ ... در مواردی هیچ کمبود کالایی وجود ندارد، امّا در انبار آن را نگه میدارند، که خب با اینها بایستی برخورد کرد؛ این حالت که هر روز اجناس یک قیمتی پیدا کند، برای کشور مضر است.» ۹۹/۰۵/۱۰
🔻پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، لوح «مهار ممکن» را منتشر میکند.
⁉️چرا وزیر صمت از مجلس رای نگرفت؟
⭕️مجلس به مدرس خیابانی اعتماد نکرد/ نظر نمایندگان پیرامون خیابانی وزیر پیشنهادی صمت
◾️نمایندگان مجلس با ۱۴۰ رای مخالف، ۱۰۴ رای موافق و ۱۰رای ممتنع از مجموع ۲۵۴ آرا ماخوذه با حضور حسین مدرس خیابانی در وزارت صنعت معدن و تجارت مخالفت کردند.
❌نمایندههای مخالف:
🔹حاجی دلیگانی: براساس قانون مبارزه با قاچاق کالا، آقای مدرس خیابانی ۷ سال فرصت داشتند برای کالاها شناسه رهگیری ایجاد کنند اما نکردند.
اگر در هر جای دیگری مدیری مانند آقای خیابانی عمل میکرد به عنوان اخلال در نظام اقتصادی ایشان را مجازات میکردند نه این که پیشنهاد وزارت به ایشان دهند.
🔹عنابستانی: این آقایان میگویند تولید خودرو بیشتر شده است، اتفاقا در واقعیت میبینیم کمتر هم شده است/معلوم است مافیای خودرو کار خودش را میکند این بین پس وزارت کجای کار بوده است؟
🔹گودرزی: ما دلمان برای آقای مدرس خیابانی میسوزد و میگوییم خودت را خراب نکن. نمیتوانی این وزارتخانه را جمع کنی زیرا ۱۵ ماه بالاترین اختیارات را داشتی.
✅نمایندههای موافق:
🔹بابایی: ما یک روز هم این وزارت را خالی بگذاریم اشتباه کردهایم/ خیابانی را ما انتخاب کردیم چرا که هر زمان با او کاری بود سریعا میآمد
🔹ذاکر: خیابانی سابقه کار روشنی دارد و اشراف به کار دارد و در این احوال خیابانی گزینه مناسبی برای این وزارت است
🔹رسولی نژاد: سلامت در کار همیشه در کار خیابانی با دقت رعایت شده است
🔹 خدابخشی: در دوران اوج کرونا که دشمنان منتظر کمبود کالا بودند خیابانی با مدیریت جهادی ماسک و اقلام بهداشتی و کالاهای اساسی را به وفور در فروشگاهها در دسترس مردم قرار داد
آموزش روبیکا.pdf
588.8K
فايل تصويري آموزش ساخت کانال در روبيکا با توضيحات کامل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا این فیلم را ده بار با دقت تماشک کنيد
🔸فضیلت و اعمال روز مباهله
🔹جمعه 24 مرداد و 24 ذیالحجه مصادف با روز مباهله است.
🔻فضیلت؛
🔹مفسران و محدثان شیعه و سنی تصریح کردهاند که آیه مباهله (آیه 61 آلعمران) در حق اهلبیت پیامبر(ص) نازل شده است و پیامبر کسانی را که همراه خود به میعادگاه برد، فرزندانش (حسن و حسین) و دخترش (فاطمه) و علی علیهمالسلام بودند.
🔹در این روز حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام در حال رکوع انگشتر خود را به سائل داد و آیه «إِنَّمٰا وَلِیُّکُمُ اللّٰهُ وَ رَسُولُهُ..» در شأن آن حضرت نازل شد.
🔻اعمال؛
🔹اوّل: غسل
🔹دوّم: روزه گرفتن
🔹سوّم: خواندن دو رکعت نماز که در وقت و کیفیت و ثواب مانند «نماز روز عید غدیر» است و اینکه «آیتالکرسی» در نماز مباهله باید تا «هُمْ فِیهٰا خٰالِدُونَ» خوانده شود.
🔹چهارم: خواندن دعای مباهله
🔹پنجم:دعایی که شیخ طوسی و سید ابن طاووس پس از دو رکعت نماز و «هفتاد مرتبه» استغفار