۲۱ مرداد
۲۱ مرداد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی یک فقیه، فقیهی را میخواهد معرفی کند.
🔴اعلام خطر به بچه انقلابیها
⬅️ خطر بزرگی که علامه مصباح یزدی(ره) در اواخر عمر خودشان به انقلابیها هشدار دادند
@drsaadatkhah
۲۱ مرداد
🔴 گزارش کیهان از پشت پرده جنگ زرگری اصلاحطلبان علیه کابینه پیشنهادی پزشکیان
⏪ گزارش خبری تحلیلی کیهان:
کابینه معرفی شد دعوای سهمخواهان ادامه دارد
▪️معرفی وزرای پیشنهادی دولت به مجلس، جنگ قدرت و سهمخواهی را در اردوگاه اصلاحات ـ اعتدال شدت داد.
▪️روز گذشته، به دنبال ارسال لیست وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس از سوی رئیسجمهور، مدعیان اصلاحطلبی جنگ روانی گستردهای را برای اصولگرا نمایاندن وزیران پیشنهاد شده کلید زدند. یکی از اهداف آنها فرار از مسئولیتپذیری و پاسخگویی نسبت به عملکرد خود در زنگ حساب است.
▪️چنانکه قبلا خود را تضمین روحانی اعلام کردند و دولت وی را رحم اجارهای خواندند اما بعد از تصاحب قدرت و تحمیل فجایع تاریخی و سوءمدیریت عمدی، گفتند دولت روحانی، دولت ما نبود و ربطی به ما نداشت. این بار هم مدعیان اصلاحات خیال شوم جای خالی دادن از مسئولیت عملکرد خود را دارند.
▪️پیش از این هم غنیمتطلبی از پزشکیان به حدی رسیده بود که مدعیان اصلاحات ـ اعتدال به جان یکدیگر افتاده بودند و به اذعان یکی از آن مدعیان، شعار «برای ایران» قبل از انتخابات به «برای وزارت» تبدیل شده است.
▪️گزارشها حاکی است، حسابهای کاربری که در توئیتر از آذری جهرمی و ظریف حمایت میکردند، به دلیل عدم رضایت از ترکیب پیشنهادی وزرا، خبر از استعفای ظریف دادهاند تا پزشکیان را تحت فشار قرار دهند.
▪️جاهطلبان مدعی اصلاحات دولت را نردبانی برای ادامه اجرای اهداف شوم خود در دولت روحانی میبینند و ازسهمخواهی دست نکشیدهاند. رئیسجمهور و مجلس نباید به آنها اعتماد کنند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
۲۲ مرداد
هدایت شده از تحلیل سیاسی ثامن
بسمه تعالی
🇮🇷باید به صف تبیین🇮🇷
🇮🇷شمشیر به کف باشیم🇮🇷
🔊نشست کانال کشوری تحلیل سیاسی ثامن
🌱با سخنرانی :
استاد گرامی جناب آقای رجبعلی بازیاد
کارشناس و تحلیل گر مسائل سیاسی
موضوع :
عزت ،مصلحت و حکمت در وعده صادق ۲
🍃زمان:
سه شنبه ۲۳ مرداد ساعت ۲۱
🍃مکان:
کانال تحلیل سیاسی ثامن
https://rubika.ir/tahlil_samen
♦️به همت معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الزمان(عج)♦️
#روشنگری | #ثامن
۲۲ مرداد
۲۴ مرداد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا عقب نشینی در مقابل جنگ روانی دشمن در عرصه های مختلف ،خشم و غضب الهی را بدنبال دارد؟
منظور از عقب نشینی تاکتیکی و غیر تاکتیکی چیست؟ رهبر انقلاب به آیه ۱۶ سوره اَنفال استناد می کنند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
۲۵ مرداد
۲۵ مرداد
🔰تُپُق زدن مهم نیست
نگرانی جای دیگری است
🔸رئیس جمهور، زیادی تُپُق می زند؟ حتما اگر روان تر سخن می گفت، بهتر بود؛ اما ایرادی نیست که نتوان از آن گذشت. خیلی از ما ها تُپُق می زنیم.
🔸نگویید که شهید رئیسی را به خاطر یک صدم این تُپُق ها مسخره می کردند. ما مثل آنها نیستیم. دین ما، تمسخر را ممنوع کرده و نشانه جهل انسان دانسته است. "قَالُوا أَتَتَّخِذُنَا هُزُوًا قَالَ أَعُوذُ بِاللَّهِ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْجَاهِلِينَ. گفتند ای موسی ما را به استهزاء گرفته ای؛ گفت به خدا پناه می برم که از جاهلان باشم."
🔸آقای پزشکیان امروز گفت "من بلد نیستم زیاد حرف بزنم، چیزهایی هم که باید از روی کاغذ بخوانم بدتر خراب میکنم"؟ این هم ایراد چندانی ندارد. روان خوانی یک متن، برای خیلی از ما ها نیز ممکن است دشوار باشد.
🔸رئیس جمهور گفت "از وزرا دفاع نمیکنم، چون آنها بلد هستند از خودشان دفاع کنند. وزرا را که همه بلدند، من برم بشینم"؟ بله عُرف و قاعده این بوده که رئیس جمهور، یکایک وزیران را معرفی، و از شایستگی های آنها دفاع کند. اما اگر این قاعده را رعایت نکرده، وزرا فرصت معرفی خود را دارند.
🔸اینها هیچ کدام، ایراد مهمی نیست. آن چه محل دغدغه و نگرانی -و نه عیب جویی و ایراد گیری- است، این که آقای پزشکیان، از یک جایی به بعد باید اداره کابینه را مستقیما بر عهده بگیرد و فراتر از مشاوران، مستقیما با مردم و کارشناسان و نمایندگان سخن بگوید.
🔸منظور فقط نشست مطبوعاتی نیست که تا کنون برگزار نشده. این هم ایراد مهمی نیست. اگر اقتصاد، مسئله اول کشور است، آقای پزشکیان باید استنباط کلان از حوزه اقتصاد و جزئیات و فروع آن پیدا کند، مسئولیت یکایک تیم اقتصادی را بشناسد و از اهمیت هماهنگی آنها آگاه باشد.
🔸فراتر از اینها، باید از فاز کلی گویی و مرور شعار ها و هنجارها بگذرد و بگوید که برنامه دولت او برای عملیاتی کردن رونق تولید، گسترش عدالت اقتصادی، عبور از تبعیض و رانت، افزایش قدرت پول ملی، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ها و... چیست.
🔸دغدغه جدی این است که تا اینجای کار در چیدن کابینه، بیش از آقای پزشکیان، گروه موسوم به شورای راهبری ظریف، نقش ایفا کرده و بالای ۷۰ درصد وزرا، انتخاب و سهم آنها بوده است.
🔸مسئله مهم این است که آقای ظریف در حوزه ظاهرا تخصصی اش (سیاست خارجی) هم نا موفق بود، چه رسد به اقتصاد، که نه او و نه بسیاری از اعضای سیاسی کار شورای راهبری، هیچ سر رشته از آن ندارند.
🔸هنوز در عمل، روشن نشده سکاندار تیم اقتصادی کیست و برنامه ای که بتوان بر اساس آن حرکت کرد، کدام است؟ این خلاء بزرگی است که رای اعتماد به وزیران را تحت الشعاع خود قرار می دهد.
۲۸ مرداد
اربعین، فقط فضای زیارت برای مردمِ ایران و عراق نیست. از پنج قارهی جهان، آدمهایی به عشقِ کسی به نامِ "حسین" پا در این مسیر میگذارند. اربعین میتواند بهترین ظرفیت را برای تهییجِ جهان علیه اسرائیل فراهم نماید. اگر از این ظرفیت استفاده نشود، این رویدادِ جهانی صرفا یک منسکِ دینی و مذهبی و تکراری خواهد شد.
تقلا کردن برای زیارت باید با هدفِ رساندنِ صدایِ مردمِ غزه بهجهان باشد. به این معنا که اگر پرسیدند چرا بیقرارِ اربعینی؟! بگویی میخواهم بروم و ظلم اسرائیل را فریاد بزنم.
پس، از هر طریقی که میتوانید غزه را در اربعین یاد کنید.
با پیکسلهایی با محتوای غزه، که به لباسها و کولهپشتیها میچسبانید!
با همراه داشتنِ پرچمِ فلسطین!
با تبلیغ و سخنرانی و گفتگو پیرامونِ ظلمِ اسرائیل و مظلومیتِ مردمِ فلسطین در مسیر پیادهروی!
با انتخابِ نامی که برای موکبها میگذارید!
با هرآنچه در دست دارید!
اربعین، بهترین ابزار برای بصیرتبخشی بهجهان است؛ بهبهترین شکل از آن بهره ببرید.
۲۸ مرداد
۲۸ مرداد
♨️آیا تصمیم گیر نهایی دکتر قالیباف خواهد بود؟
از کابینه پیشنهادی آقای #پزشکیان میشه گفت در نهایت به غیر از چند نفر مثل وزیر دفاع، کشور، آموزش و پرورش، اطلاعات که ممکنه رای بالایی رو کسب کنن، مابقی افراد احتمالا با کسب رای میانه، صلاحیتشون تایید و وزیر خواهند شد!
اما سرنوشت چند وزیر مثل میدری، ظفرقندی، صالحی امیری، همتی و عراقچی، همچنان در هاله ای از ابهام قرار داره!
در واقع میشه گفت تایید این پنج نفر در نهایت به نظر جریان همسو با آقای #قالیباف بستگی داره!
توضیح بیشتر:
واضحه در این مجلس حدود ۶۰ تا ۷۰ نفر از اصلاح طلبان حضور دارن که قطعا به همه گزینه ها رای مثبت خواهند داد (الا وزیر کشور و اطلاعات که بخشی از اصلاح طلبان به اونها رأی نمیدن)
حدود ۲۰۰ نفر هم عضو فراکسیون انقلاب اسلامی هستن که البته هنوز رسما شکل نگرفته برای همین دچار تشدد درونی هست و از دو طیف تشکیل شدن.
یک طیف حدودا ۹۰ تا ۱۰۰ نفر از نمایندگان که منتقد روند شکل گیری فراکسیون هستن و از همه تصمیمات این فراکسیون تبعیت نمیکنن.
طیفی از نمایندگان انقلابی استوار که تا اینجا به نظرم به این پنج کاندیدا رای نخواهند داد!
اما طیف دوم که حدود ۱۰۰ تا ۱۱۰ نفر هستن، تقریبا نگاهشون همسو با قالیباف هست!
با این توضیح دیگه موضوع روشنه که صحنه چه شکلیه!
در ادامه باید دید آیا اجماعی بین آقای قالیباف و اصلاح طلبان شکل خواهد گرفت یا خیر.
اگر اصلاح طلبان بتونن نظر آقای قالیباف رو جلب کنن قطعا هر کدوم از این پنج نفر یا همه این پنج وزیر پیشنهادی، با همراهی تیم قالیباف به وزارت خواهند رسید.
۲۸ مرداد
.
♨️آیا آمریکا مستقیم وارد جنگ با ایران خواهد شد؟
این روزها در خبرها شاهد انتقال تسلیحات نظامی آمریکا شامل جنگنده ها و ناوهای جنگی به منطقه و هواپیمای بمب افکن b2 به قطر هستیم.
گرچه سطح درگیری ها باعث میشه مواضع بعدی طرف های درگیر مشخص بشه اما در نگاه اول به نظر میرسه این چنگ و دندون نشون دادنها در راستای ایجاد جنگ روانی به منظور ممانعت ایران از اقدام نظامی علیه اسراییل باشه تا اینکه از اینجنگ افزارها قصد استفاده علیه ایران رو داشته باشن!
به چند دلیل
دلیل اول:
تجربه عملیات وعده صادق و مشاهده رفتار آمریکاییها در وضعیت مشابه!
دلیل دوم:
تجربه چندین شکست در جنگهای مختلف در منطقه توسط آمریکاییها
دلیل سوم:
با توجه به روابط تقریبا حسنه ایران و قطر و تهدید ایران به مورد حمله قرار دادن کشوری که به آمریکا اجازه بده از پایگاهش علیه ایران استفاده کنه، نشون میده تصمیم استقرار بمب افکن b2 با توجه به توان پرواز تا ۱۱ هزار کیلومتر تنها با یکبار سوختگیری در قطر بیشتر نمایشی و با هدف ایجاد ترس به زعم خودشون باشه چرا که میتونستن این بمب افکن رو منطقه ای دورتر مستقر کنن تا مزاحمتی برای قطر ایجاد نشه مگر اینکه از قبل به قطر وعده عدم استفاده رو داده باشن.
دلیل چهارم:
واضحه رقابت تنگاتنگی بین هریس و ترامپ در جریان هست.
ترامپ برخلاف هریس بارها حمایت خودش رو از هر اقدام رژیم صهیونیستی اعلام کرده!
با این وصف به نظر نمیرسه دموکراتهای حاکم اجازه بدن جنگی بین آمریکا و ایران شکل بگیره چون به خوبی میدونن در صورت بروز چنین اتفاقی و با توجه به نزدیک بودن به زمان انتخابات ، در صورت دخالت مستقیم آمریکا، اقبال مردم آمریکا به سمت ترامپ که موافق حمایت حداکثری از رژیم صهیونیستی هست بیشتر خواهد شد چرا که معتقد هستن ترامپ بهتر از هریس توان اداره جنگ رو خواهد داشت و از رژیم صهیونیستی حمایت بیشتری خواهد کرد.
دلیل پنجم:
آمریکا به خوبی مطلع هست که به محض شروع درگیری با ایران و مشغول شدن در اینجبهه و کم شدن حمایتش از اوکران، بلافاصله روسیه کار اوکراین رو یکسره خواهد کرد و از طرفی امکان حمله چین به تایوان هم بالا خواهد رفت که هیچ کدوم مطلوب آمریکاییها نیست!
بنابراین منطقی به نظر نمیرسه که آمریکا بخواد مداخله مستقیم با ایران داشته باشه اما هر اتفاق و تصمیمی ممکن هست رخ بده!
۲۸ مرداد
شروع نبرد با اسرائیل قطعی است
🔸️از ابتدا هم مشخص بود که مذاکرات دوحه شکست خواهد خورد و کف خواسته های دوطرف با هم فاصله زیادی دارد.
🔸️پرواضح است این جنگ یک پیروز مطلق خواهد داشت و حد وسطی برای آن قابل تصور نیست .
🔸️نتانیاهو به چند دلیل در شرایط فعلی احساس قدرت دارد ؛ اول این که بعد از ترور اسماعیل هنیه و فواد شکر موقعیت او در افکار عمومی جامعه اشغالگر بهبود پیدا کرد.
🔸️دوم ، به دلیل تعطیلی سه ماهه کنست (پارلمان)، او فعلا خیالش بابت استیضاح ، انتخابات زودرس و ... تا زمان انتخابات آمریکا راحت است.
🔸️سوم، در شرایط کنونی اکثریت جامعه صهیونیستی با وجود اعتراضاتی که به نتانیاهو وجود دارد ، جایگزین مناسبی را برای سمت نخست وزیری در ذهن نداشته و قاطبه اسرائیلی ها معتقدند بهترین فرد برای مدیریت اوضاع نتانیاهوست.
🔸️نکته ی دیگری را نیز به گزارهای بالا باید اضافه کرد و آن اینست که نخست وزیر کنونی ادامه حضور خود در قدرت را منوط به تنش آفرینی های مکرر اما کنترل شده می داند و سعی دارد با پشتیبانی غرب ، اتکا به نیروی هوایی قدرتمند و توان اطلاعاتی موساد ، به دشمنان رژیم متبوعش آسیب زده اما به طرزی که به یک جنگ تمام عیار منتهی نشود.
🔸️در این جا نوبت به بازی خوانی محور مقاومت و فرماندهان آن می رسد .
🔸️نقطه قوت محور مقاومت کنترل بر گستره جغرافیایی میلیون ها کیلومتر مربعی ، نیروی انسانی پرشمار ، برتری ژئوپلیتیکی و تسلط بر برخی نقاط حساس جهان ، قدرت بالای نیروی زمینی چریکی ، موشک ها و پهپادهای پرشمار است.
🔸️اما نقطه ضعف این محور بیش از همه اقتصادی است ؛ به خصوص در کشورهای ایران ، لبنان و سوریه .
🔸️در نتیجه ملاحظه و نگرانی محور مقاومت برای ورود به جنگ بیشتر اقتصادی است تا نظامی و سیاسی.
🔸️در واقع درگیری با اسرائیل از لحاظ نظامی برای محور مقاومت کاملا امکان پذیر است اما تبعات اقتصادی آن ماجرا را پیچیده می کند.
🔸️اما برگ برنده ایران جهت بازدارندگی و جلوگیری از یک جنگ تمام عیار در برابر آمریکا و اسرائیل نه موشک ها و پهپادهایش، بلکه قدرت هسته ای اوست.
🔸️اسرائیل و آمریکا بارها از سوی مقامات رسمی و نظامی جمهوری اسلامی تهدید شده اند که ورود به جنگ تمام عیار مساوی است با تغییر دکترین اتمی این نظام.
🔸️اگر جمهوری اسلامی احساس کند موشک ها و سایر تسلیحات متعارفش برای او بازدارندگی مناسب ایجاد نکرده ، طبیعی است که برداشتن گام به یک پله بالاتر را در نظر گیرد.
🔸️در نتیجه باید گفت با توجه به تمایل نتانیاهو به گسترش تنش (اما محدود) و اقداماتی مانند ترور هنیه در تهران ، جمهوری اسلامی را ناگزیر از انجام یک واکنش محکم و بازدارنده می کند.
🔸️براساس اطلاعاتی که به نگارنده رسیده ، حمله جدید ایران از عملیات "وعده صادق" گسترده تر بوده و در آن بیشتر از موشک (به جای پهپاد) استفاده خواهد شد و اماکن جدیدی هدف تسلیحات ایرانی هستند .
🔸️زیرا فاصله پهپاد تا اسرائیل چند ساعت بوده اما فاصله موشک ها حدود ده دقیقه است و اصل غافلگیری را بهتر اعمال می کند.
🔸️بنابر تفاصیل فوق، کنش هجومی و حمله همزمان ایران، حزب الله ، یمن و مقاومت عراق به اسرائیل حتمی ارزیابی می گردد و نکته مهم سطح و کیفیت واکنش صهیونیست هاست که آینده نبرد را تعیین می کند.
🔸️این مهم را نیز باید یادآوری کرد که آمریکا به دلایل متعدد که راقم این سطور در یک یادداشت مجزا به آن خواهد پرداخت، وارد جنگ مستقیم با محور مقاومت به نفع اسرائیل نمی شود اما به طور محکم نسبت به این رژیم پدافند اعمال می کند.
۲۸ مرداد
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
وفاق طبق قانون
یا برای دور زدن آن؟ -۱
۱) کلمات اگر درست تعریف نشوند، مخاطب را از واقعیت منحرف، و حقیقت را قربانی می کنند. منطقیون می گویند "تعریف باید جامع افراد و مانع اغیار باشد".
این روزها در حالی که نمایندگان مجلس، مطابق مسئولیت قانونی و مطالبه ۱۲ بندی رهبر انقلاب، مشغول بررسی کابینه پیشنهادی هستند، یک جریان سیاسی می کوشد از شعار وفاق و همدلی چماق بسازد یا چنان تحریف کند که به تعطیلی مسئولیت مهم مجلس منتهی شود.
۲) وفاق را در لغت نامه به "ارتباط، سازگاری، موافقت، هماهنگی، همراهی، یکدلی، یکسانی" معنا کرده اند. اما این معنا در میدان سیاست با طرح پرسش هایی شفاف می شود. وفاق بر اساس ملاک های روشن، یا بدون آن و حتی نقض معیار ها و اصول؟ وفاق چه کسانی و بر سر چه چیزی؟
اگر لازمه وفاق، کوتاه آمدن است، از چه چیزی باید کوتاه آمد و تا کجا؟ آیا برخی مدعیان وفاق که سابقه آنها ضد ادعای شان است، کوتاه آمده اند، یا سر موضع باطل خود هستند؟ وفاق، ذیل قانون تعریف می شود، یا دستاویزی برای دور زدن قانون، لوث کردن مسئولیت و خلع مسئولیت از نمایندگان مجلس است؟
۳) وفاق، وسیله و ابزار است، نه هدف. بنابراین باید مقصد آن روشن شود. با کسانی که در گفتار یا رفتار، با ارزش ها و هنجارهای اسلامی، منافع و امنیت ملی، و اصل قانون زاویه دارند، نمی توان همراهی و همدلی و سازگاری داشت. پیامبران و اولیای الهی، در زندگی شخصی، همراه ترین و همدل ترین مردمان بودند و از حقوق شخصی خود می گذاشتند، اما هنگامی که پای مسئولیت های سیاسی و اجتماعی در میان بود، حق نداشتند با معارضان حقوق عمومی و ارزش ها و احکام الهی وفاق و همدلی داشته باشند.
کدام پیامبر، خدمتگزار تر و رنج کشیده تر از نوح نبی (ع) که ۹۵۰ سال از عمر مبارک خود را صرف دعوت به توحید کرده و رنج فراوان دیده بود. اما هم او، هنگامی که طوفان فرو نشست و یادی از فرزند نافرمان و غرق شده خود کرد، با عتاب الهی مواجه شد: "ای نوح، پسر تو، از اهل تو نیست، همانا او عمل ناصالح است، پس، از من، چیزی را که نسبت به آن علم نداری نخواه. من تو را پند می دهم که از جاهلان نباش".
خداوند، پیامبرش را از شفاعت مجرمانِ سر موضع بر حذر می دارد، چه رسد به سپردن مسئولیت.
۴) نظام جمهوری اسلامی، ترازهای شرعی و قانونی روشنی دارد و نمی شود با متعرضان به آن اصول همدلی کرد. رهبر حکیم انقلاب، چند سال قبل فرمودند "فتنه، خط قرمز نظام است". فتنه، خط قرمز است، چون اسلامیت و جمهوریت و امنیت کشور، خط قرمز نظام است.
برخی از کسانی که در شورای موسوم به شورای راهبری دور هم جمع شدند تا فهرست وزیران را پیشنهاد کنند، مجرمان سابقه داری بودند که محکومیت های قضایی داشتند و بعضا هم افرادی را پیشنهاد کردند که در فتنه های تحصن در مجلس ششم و نگارش نامه موسوم به جام زهر و یا فتنه های ۱۳۸۸ و ۱۴۰۱، نقش آفرین بودند؛ کسانی که اطلاعات کشور را به بیگانگان فروختند، و یا به نیابت از آمریکا و اسرائیل و انگلیس، در تدارک شورش علیه جمهوریت و اسلامیت بودند.
۵) بدتر از فتنه ۱۳۸۸، فتنه ۱۴۰۱ بود که طی آن، آشوب افکنی به ویرانی طلبی میل کرد، میدانداری گروهک های وابسته به موساد و سیا و MI6 آشکار تر بود، و جنایت و آتش افروزی و شرارت و حرمت شکنی، شدت بیشتری داشت.
در اینجا نیز، همان افراد متهم، به سمت ویرانی طلبان غلتیدند ودر موضع اتهام ایستادند. کسی آنها را از دایره بیرون نراند، بلکه اصرار داشتند کنار جریان براندازی بایستند. کدام نظام در دنیا با حامیان براندازی تغافل و وفاق و همدلی می کند که جمهوری اسلامی دومین آن باشد؟
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
۳۰ مرداد
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
وفاق طبق قانون
یا برای دور زدن آن؟ -۲
۶) در حالی که گروهک های ورشکسته و تروریست، دستور ترور و جنایت و آتش افروزی می دادند، برخی از مدعیان اصلاح طلبی، هیزم کش آنها شده بودند. این بازیچگان فتنه، چنان جوگیر شده بودند که حتی کسانی مانند بهزاد نبوی را هم که نخواستند با آنها همراه شوند، از مرکزیت جبهه اصلاحات کنار گذاشتند.
بهزاد نبوی درباره اینها به مجله «آگاهی نو» گفته بود: "وقتی کاری بکنیم که عاقبت آن را ندانیم و دیمی حرکت کنیم، اسمش می شود چپ روی. ما دچار مرض بچه گانه چپ روی هستیم. در مجموعه خودمان هم این را می بینیم و لوچ داریم".
۷) پس از آن که نبوی کنار گذاشته شد، روزنامه اصلاح طلب همدلی در تحلیلی با عنوان «عبور از خاکریز چریک پیر» نوشت:
"به نظر می رسد که نوبت به بهزاد نبوی رسیده که مواضعش به شدت مورد انتقاد قرار بگیرد. چریک پیر، در مصاحبه با هم میهن، رسما با اعتراضات مخالفت کرده و گفته «ما اصلاح طلبان قطعا نمی توانیم با معترضان کف خیابان که شعار های براندازانه می دهند، همسو شویم. بحث محافظه کاری نیست؛ ما شعارهای آنان را قبول نداریم. ما می خواهیم در چارچوب نظام، اصلاح کنیم. نمی خواهیم دینامیت زیر ساختمان نظام بگذاریم، بلکه می خواهیم همین بنا را اصلاح و ایراداتش را برطرف کنیم». این اظهارات، خیلی زود با واکنش کسانی مواجه شد که از او عبور کرده اند".
همچنین روزنامه آرمان گزارش داده بود: «نبوی آبان ۱۴۰۱ اعلام کرد قطعا نمی توانیم با معترضان کف خیابان که شعارهای براندازانه می دهند. این اظهارات، انتقاداتی را در پی داشت».
جالب است بدانید فردی که با فشار تندروها، جایگزین نبوی در ریاست جبه اصلاحات شد و از بازیچه های فتنه ۱۴۰۱ بود، دیروز توییت زده است: "رأی اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی دکتر پزشکیان می تواند اولین گام برای حرکت در مسیر وفاق می باشد. هر چند تا رسیدن به معنای حقیقی این وفاق فاصله بسیار است."!
کسانی که همین چند ماه قبل، طرفداران شرکت در انتخابات در جبهه اصلاحات را هو کردند و با انواع توهین ها نواختند، ناگهان یادشان افتاده که وفاق، چیز خوبی است! حکایت شتر خاک و خُل گرفته ای که ادعا می کرد دارد از حمام می آید!
۸) اگر شباهت مواضع سیاسی با مقاصد و مطامع دشمنان ملت ایران، یک بار و دوبار باشد، می توان حمل بر بی خبری و غفلت و خطا یا تصادف کرد. اما اگر همیشه به آن طرف غش کردند، ماجرا فرق می کند.
در همین ۵-۶ سال گذشته، از عهدشکنی مطلق غرب در برجام و پایمال شدن حقوق ایران گرفته، تا ترور شهیدان سلیمانی و فخری زاده و سپس حمله به بخش کنسولی ایران در دمشق و همچنین ترور شهید هنیه در تهران، هر گاه پای اقدام متقابل برای احیای بازدارندگی به میان آمده، همان متهمان همیشگی، آرزوی آمریکا و انگلیس و اسرائیل را تکرار کرده و به بهانه این که نباید وارد تله تنش و تله جنگ شد، عینا مثل آمریکا و اروپا گفته اند که ایران نه اجرای تعهدات یکطرفه برجامی را متوقف کند و نه اسرائیل یا آمریکا را گوشمالی دهد!
آنهایی که ادبیات شان با ادبیات دشمنان مو نمی زند، چگونه می توانند دلسوز ملت ایران و مدعی وفاق باشند؟ برخی اعضای شورا و نشریات و رسانه های آنها، در ماجرای جنایت اخیر رژیم صهیونیستی نیز همان گفتند و نوشتند که آمریکا و انگلیس گفتند و مطلوب اسرائیل بود.
برخی از آنان، همان هایی هستند که میدان (شهید سلیمانی) را در مقابل دیپلماسی نشان دادند و در حالی که نان اقتدار میدان را می خوردند، مدعی هزینه تراشی میدان برای دیپلماسی شدند.
همچنین، دیدیم که سر بزنگاه ها، چگونه با ادعای استعفا و دادن شوک رسانه ای، به مقاصد و مطامع غرب و غربگرایان کمک می رسانند.
۹) سیاست بازان، وفاق را به رای دربستی به همه وزرای پیشنهادی و عدم بررسی صلاحیت یکایک آنها تفسیر می کنند! در این نگرش، وفاق ملی یعنی سوال نکردن از صلاحیت سیاسی و فنی شورای راهبری و دستپخت آنها در قالب اثرگذاری بر ۷۰ درصد ترکیب نهایی کابینه پیشنهادی. این تقدس جعلی از کجا می آید؟!
این در حالی است که مجلس طبق قانون مسئولیت دارد صلاحیت های سیاسی و تخصصی هر یک از وزیران را احراز کند و رهبر انقلاب نیز در دیدار اخیر با نمایندگان مجلس بر ضرورت این کار تاکید فرموده اند.
اگر افرادی در میان گزینه های پیشنهادی، صلاحیت فنی یا سیاسی وزارت را نداشته باشند، طبعا اهلیت تصدی وزارت را ندارند. بحث روشن حقوقی و قانونی را نباید به بیغولههای سیاسی کشاند. اگر بنا باشد هر امر حقوقی تبدیل به بحث های سیاسی با تشخیصهای من درآوردی شود، سنگ روی سنگ بند نمی شود.
💢یادداشت روز کیهان
@IMANI_mohammad
۳۰ مرداد
هدایت شده از احمدی نژادی های انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 رهبر انقلاب: کارزار بین جبهه حسینی و جبهه یزیدی تمام نشدنی است
☝ فیلم کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در جمع دانشجویان عزادار اربعین. ۱۴۰۳/۶/۴
احمدی نژادی های انقلابی 👇
@ahmdinzhadihaianghlabi
۴ شهریور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ رهبر انقلاب به شبهه انتخاب همه وزرا توسط ایشان
رهبر انقلاب در نخستین دیدار دولت چهاردهم: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد بیشتری را هم نمیشناختم و نظری نداشتم
۶ شهریور
🔴 سیزده توصیه امروز رهبرمعظم انقلاب به دولت چهاردهم چه بود؟
✏️ رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در اولین دیدار رئیس جمهور و هیئت دولت چهاردهم توصیههایی را خطاب به دولتمردان بیان داشتند که سرفصلهای این موارد سیزدهگانه به شرح زیر منتشر میشود.
🔹۱. شکر الهی برای نعمت خدمت به مردم
🔸۲. شناسایی ظرفیتهای انسانی و طبیعی کشور؛ شرط کارآمدی کارگزاران
🔹۳. انتخاب همکاران با این خصوصیات: جوان، مؤمن، انقلابی، متعهد و پرانگیزه
🔸۴. خردمندانه شدن حکمرانی در صورت رجوع به کارشناس
🔹۵. حضور در بین مردم و رفتن به سفر استانی
🔸۶. تهیه پیوست عدالت برای هر قانون و تصمیم مهم دولت
🔹۷. رعایت اولویتها در کارهای زیرساختی از جمله انرژی هستهای و کارهای فوری از جمله گرانی و تورم
🔸۸. حکمرانی قانونمند در فضای مجازی؛ دستیابی به فناوری و لایههای زیرساختی هوش مصنوعی
🔹۹. جدی گرفتن تولید ملی به عنوان کلید حل مشکلات اقتصادی
🔸۱۰. علاج پیری زودهنگام جمعیت کشور
🔹۱۱. نهراسیدن از مانع در کارها
🔸۱۲. امید نبستن به دشمن و منتظر موافقت دشمنان نماندن برای برنامهها
🔹۱۳. رسیدگی هر چه بیشتر به معنویت خود در دوران مسئولیت
۶ شهریور
🍁این تصویری است که دوست نداشتند رسانه ای شود*!!
👈بله بعد از ۷۵ سال بالاخره صهیونیست ها آواره شدند...
🔺️آنچه می بینید اردوگاه آواره های صهیونیست است.!
👈در جنگ رسانهای کوتاهی نکنیم. نشر این تصویر، یک نوع جهاد تبیین در جهت حمایت از مظلومین غزه علیه ستمگران صهیونیست است.
🏝_______گروهِ تعمیرگاهِ رزمیِ لشکرِ ۱۴ امام حسین (ع)🏝🏝🏝
۸ شهریور
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری کنید که خدا راضی باشد..
۸ شهریور
سالروز شهادت محمدعلی رجایی🌷
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
۸ شهریور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹هنوز هم مردم نمیدانند چه کسی را از دست داده اند.
🔹روایتی مستند از ۳ سال دولت خدمت در برابر ۸ سال دولت روحانی از زبان استاندار اصفهان
۱۰ شهریور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نتانیاهو با ما در نیوفت
ما دیوانه ایم ؟
۱۰ شهریور
هدایت شده از تحلیل سیاسی ثامن
بسمه تعالی
🇮🇷باید به صف تبیین🇮🇷
🇮🇷شمشیر به کف باشیم🇮🇷
🔊نشست پخش زنده تصویری هادیان سیاسی فعال کشوری
🌱با سخنرانی :
استاد گرامی جناب آقای دکتر مهدی سعیدی
جانشین مرکز مطالعات سیاسی معاونت سیاسی سپاه
موضوع: دولت چهاردهم، تقابل یا تعامل؟
🍃زمان:
شنبه ۱۰ شهریور ماه ساعت ۲۱
🍃مکان:
کانال تحلیل سیاسی ثامن
https://rubika.ir/tahlil_samen
♦️به همت معاونت سیاسی سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان♦️
#روشنگری | #ثامن
۱۰ شهریور