انتشارات جمال
کتاب ادواردو خیلی کتاب قشنگیه🌸
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
انتشارات به نشر
کتابهایی در زمینه آموزش وقف
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
انتشارات به نشر
کتابهای خانم کلر ژوبرت
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
انتشارات به نشر
کتابهایی در زمینه دوران ستم شاهی و استبداد قبل از انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
غرفه کودک انتشارات محیی
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
امروز رفتیم غرفه ناشران کودک و نوجوان و برای بچه ها کتاب خریدیم. انتشاراتی که کتابهای مناسب کودکان و
حق انتخاب☺️
وقتی وارد بخش کودکان و نوجوانان شدیم ،بچه ها هر کتابی رو میدیدند میخواستند😅ولی من بهشون گفتم باید هدفمند کتاب بخریم ،بنابراین از قبل آدرس چند انتشارات خوبی رو که میشناختم رو از سایت نمایشگاه کتاب در آوردم و همون هارو رفتیم و از کتابهای خوب به بچه ها حق انتخاب دادم .
یعنی هم انتخاب شون رو هدفمند کردم و هم از بین کتابهای خوبی که میشناختم حق انتخاب دادم ☺️
در مورد سایر انتخاب ها هم بهتره والدین همینگونه عمل کنند ،یعنی بین چند گزینه خوب ،به فرزندشون حق انتخاب دهند🌸
#انتخاب
#هدفمند
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
راه حل برخورد با بازیگوشی کودکان از زبان آیت الله بهجت
به مناسبت ۲۷ اردیبهشت سالگرد رحلت ایشان
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپی زیبا در مورد فرزند آوری 😊✌️
#فرزند_آوری
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
آموزش غذا خوردن به کودک
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
راه حل جذب کودکان به صبحانه😋😋
1) اگر کودک را برای مهدکودک یا مدرسه میخواهید آماده کنید حتماً او را زودتر بیدار کنید تا فرصت کافی برای آماده شدن و صبحانه خوردن داشته باشد.
2) صبحانه را جالب و جذاب کنید: (حداقل اوایل کار به جهت عادت کردن به خوردن صبحانه) صبحانه نباید صرفاً موقعیتی باشد که مواد غذایی را بهزور فرو دهید. بهعنوان مثال کودکان خردسال از اینکه لیوان و فنجان مخصوص به خودشان را داشته باشند لذت میبرند. آنها از اینکه با تزیین قسمتی از نان با مقداری پنیر و درست کردن یک شکل خندهدار در آراستن سفره شرکت کنند سرگرم میشوند و از خوردن آنها لذت بیشتری میبرند.
3) به کودک اجازه دهید که در برنامهریزی صبحانه کمک کند: اگر به کودک خود اجازه دهید که در تنظیم برنامه هفتگی صبحانه کمک کند و یا اینکه هنگام خریدن لوازم صبحانه شما را همراهی کند با علاقه بیشتری سر میز یا سفره صبحانه حاضر خواهد شد.
4)صبحانه را مختصر کنید: اگر کودک شما ناهار را به صبحانه ترجیح میدهد، به او یک صبحانه مختصر و یک ناهار مفصل بدهید این برنامه در حالتی که صبحانه انرژی کافی را برای تمام مدت صبح فراهم کرده است.
5)به صبحانهتان تنوع ببخشید. غذاهای مختلفی تهیه کنید. غذاهای جدیدی را هرچند وقت یکبار به برنامه صبحانه اضافه کنید تا از یکنواختی جلوگیری کند.
6) اگر کودک ناگهان از خوردن غذایی که قبلاً دوست داشت امتناع میکند بهزور آنها را به او ندهید برای مدتی آن را کنار بگذارید و سپس بهتدریج و باظرافت مجدد آن را به برنامه غذایی او اضافه کنید برای صبحانه روی غذاهای مشخصی (مثل پنیر و شیر) تعصب نداشته باشید. مثلاً ممکن است یک روز کودکتان به عدسی، یک روز فرنی، یک روز تخممرغ عسلی، یک روز شیر، مربا، پنیر و گردو، خامه، کره، پنکیک، حلواارده، حلیم، شیر برنج، شیره انگور و ... میل پیدا کند.
7)موقع صبحانه با کودک همراه باشید.کودکان خردسال نباید هنگام صبحانه تنها و رها شوند حتی بزرگترها نیز دوست دارند همراهی داشته باشند. اگر نمیتوانید هنگامیکه کودک صبحانه میخورد با او سر سفره بنشینید، حداقل در اتاق بمانید. استفاده از یک عروسک یا حیوان پارچهای برای همراهی با کودک کنار سفره مناسب است؛ حتی وسایل جالبی نظیر رادیو، نیز ممکن است همین تأثیر را داشته باشد.
8) اگر گهگاه کودک زیر نظر شما هنگام صبحانه تلویزیون تماشا کند اشکالی ندارد بااینحال باید مراقب باشید که این کار بهصورت یک عادت در نیاید.
9)دانههای خوراکی را بستهبندی کنید: یک دانه خوراکی مثل ذرت بو داده را با کمک کودک خود انتخاب کنید و سپس آن را به اندازههای مناسب در داخل کیسههای پلاستیکی تمیز بریزید، و بعداً بهصورت جایزه به او بدهید.
10) با کودک ساختمان بسازید: درازای هر لقمه از صبحانه که کودک شما میخورد به او یکتکه ساختمان اسباببازی بدهید هنگامیکه کودک صبحانهاش را خورد میتواند از این تیکهها برای ساختمان یک قطعه استفاده کند یا اینکه اگر کودک دوست دارد اجازه دهید که موقع صرف صبحانه تکهتکه قلعه را بسازد.
11)خورشید بکشید: به کودک اجازه دهید هر بار که یک لقمه غذا میخورد با ماژیک روی یکتکه کاغذ بکشد او را تشویق کنید که در حالی که غذایش را میخورد یک منظره را تمام کند. روی یکتکه کاغذ منظره خورشید را بکشید و با هر لقمه یک شعاع نورانی به خورشید اضافه کنید.. اگر این عمل را بهصورت پیوسته انجام دهید میتوانید هر روز شعاعهای بیشتری را به خورشید اضافه کنید و هنگامیکه خورشید بسیار تابان شد کودک شما یک جایزه مانند رفتن به پارک را خواهد برد. یا میان وعده بعدیاش را درست کند تا هنگام تماشای کارتون بخورد.
12)زمان بگیرید: برای اینکه کودکان که کند غذا میخورند انگیزه بدهد ساعت را روی زمانی که کودک باید صبحانه را تمام کند تنظیم کنید و او را برانگیزید که قبل از به صدا در آمدن زنگ، صبحانهاش را تمام کند. سپس بهتدریج زمان را کوتاهتر کنید و برای این منظور هر روز یک تا دو دقیقه زمان را کوتاهتر کنید تا اینکه به یک زمان پذیرفتنی برای تمام کردن صبحانه دست پیدا کنید.
#صبحانه
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
سوالات متداول در مورد غذا خور کردن بچه ها😊
۱) فرزندم دوست دارد فقط برنج سفید و بدون خورشت بخورد، چه کنم؟
برخی از کودکان دوست دارند موقع غذا خوردن اول برنج را بخورند و بعد خورشت را، اگر برنج و خورشت را مخلوط کنید میگویند کثیف شد دیگه نمیخوریم، یا از طعم خورشت خوششان نمیآید، چرا اصرار دارید که حتماً برنج و خورشت را با هم مخلوط کنند و بخورند، بگذارید راحت غذا بخورند، اصلاً بگذارید برنج را اول بخورند و بعد خورشت را، اگر هم نخواست با ماست یا کره حیوانی برنجش را غنی کنید. بعدها خودش یاد میگیرد مهم اینست که معدهاش به خوردن غذا عادت کند. کودکان بهصورت دائمی ذائقهشان تغییر میکند، نگران نباشید، عادت نخواهد کرد.
2) آداب غذا خوردن را در چه سنی آموزش دهیم؟
تا ٣ سالگی فرزندتان نگران آموزش آداب غذا خوردن نباشيد، 3 سال اول، زمان كشف و پرورش حواس و اعتمادبهنفس كودك است، اجازه دهيد کودک خودش غذايش را بخورد و تواناییهای خود و محيط اطرافش را كشف كند، سپس بهراحتی از شما تقلید خواهد کرد و یاد میگیرد.
3) آیا اجازه بدهیم که کودکمان بجای قاشق با دست غذا بخورد؟
زیر 3 سال اشکالی ندارد اما بالای 3 سال برای گاهی اوقات اشکالی ندارد که وقتی خودمان تنها هستیم و غذایی است که مشکلی ایجاد نمیکند با دست غذا بخورد. ضمن اینکه در ابتدای غذا خور کردن کودکان استفاده از انگشتان نه تنها هیچ اشکالی ندارد بلکه برای بهبود مهارتهای کودک نیز مفید است و به کودک حس استقلال میدهد.
4) درباره نظم برنامه غذایی کودک میپرسند که آیا با برنامه باشد بهتر است با خیر؟
لازم است بدانیم که آشفتگی در زندگی و عدم وجود ریتم، به ذهن آسیب میرساند. هر وقت بحث ریتم مطرح میشود فوري مادرها میپرسند که با مهمانیها چه کار کنیم؟ مطمئن باشید یک شب که هزار شب نمیشود، ماهم در مورد صد درصد ایدئالها صحبت نمیکنیم بلکه منظور ما کل مراحل زندگی است. حال ممکن است به هر دلیل وقفه در نظم و ریتم بیفتد که با رعایت نظم کلی، این وقفهها آسیب نمیرسانند.
یا میپرسند که آخه پدرها خیلی دیر به خانه میآیند و بچه باید پدرش را ببیند؟ و خانواده دور هم جمع شویم و غذا بخوریم؟ بههیچوجه وعدههاي غذایی کودك نباید به خاطر دیر آمدن پدر به تعویق بیفتد، پدر اگر هفتهای یکبار و یک ساعت با حال خوب با بچه زمان بگذارد براي او مناسب است. خواب و تغذیهی منظم و سر وقت کودک واجبتر از دیدن پدر در دیروقت است.
5) ذائقه کودک در چه سنی شکل میگیرد؟
ذائقهی کودك در سنین زیر سهسالگی، شکل میگیرد پس خیلی مهم است که کودك ما به چه ذائقهای عادت کرده است؟ چیپس و پفک و تنقلات صنعتی؟ یا غذاهاي سالم خانگی؟ به توصیهی متخصصین تغذیه بچهها را شور خوار و شیرین خوار و چربی خوار بار نیاورید. از لحاظ طب سنتی و اسلامی نیز غذاهایي با مزاج گرم و تر توصیه میشود مثل: خرمالو، انگور، مویز، خرما، هویج، گوشت گوسفند و غیره. در کل سعی شود غذاها به طبیعت و فصل نزدیک باشند. بهتر است که غذاها تازه و کمتر فریزري باشد، در صورت فریز کردن هم بیش از دو ماه نباشد. مواد کارخانهای و خیلی شیرین در بچهها ایجاد هیجان بیشازحد میکند. نه انرژي مورد نیاز کودك.
کودك از دهماهگی كه میتواند غذا به دهان بگذارد بايد خودش غذا بخورد.
6) از کی بچهها میتوانند خودشان غذا بخورند؟
در ابتدای مباحث ارائه شد، از 6 ماهگی الی 8ماهگی میتوانند خودشان غذا بخوردند، نه اينكه تا سالها شما غذا به دهان فرزندتان بگذاريد، يا او را به تخت خود بياوريد يا كارهايش را انجام بدهيد. اين كار ظلم به كودك است.
اگر غذا دهان بچه بگذارید بچه بدغذا خواهد شد اگر موقع غذا خوردن هواپیما بازی کنیم و با این روش بخواهیم بچهها غذا بخورند، بدغذا خواهند شد، فردا میگن لوبیاشو نمیخوریم جدا کن، زرشکشو جدا کن، هواپیما بازی کنید ولی قاشق رو ببرید تو دهان خودتان تا اونم یاد بگیره قاشقو ببره تو دهانش، اگر کودک هنگام غذا خوردن گفت این غذا را دوست ندارم، بگویید عزیزم غذا همین است، اگر گفت نمیخورم با مهربانی بگویید اشکال ندارد، نه اینکه با دعوا و دادوبیداد بگویید، نخور!
(بالای 3 سال) بههیچوجه غذای دیگری برایش درست نکنید، سعی کنید طرز تفکر خود را متعادل کنید و به این حرف ساده برسید که: «شام همین است، اگر گرسنهای بخور»البته مقداری غذا برای فرزندتان نگهدارید تا اگر یک ساعت بعد گرسنه شد، شام او را بدهید نه چیزی دیگر را، اگر در مورد این قانون جدی باشید، فرزندتان کمکم غذاهایی را که تهیه کردهاید میخورد؛ درست مثل کودکی شما. کودک بهتر از ما پیام بدنش را میشناسد، وقتی بدن آمادگی دریافت غذا را ندارد، اشتها هم ندارد، زور کردن بچهها به خوردن غذا به آنها آسیب میزند و باعث میشود در بزرگسالی پیامهای بدنشان را نشناسند.
#غذا_خور_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
با توجه به آنچه بیان شد، بهترین سن شروع غذا برای کودکان 6 ماهگی است.
بهترین سن آموزش آداب غذا خوردن 3 سالگی است.
به غذا خوردن کودکان حساس باشیم اما حساسشان نکنیم.
هرگونه زور و اجبار، اصرار تنبیه، تشویق، توبیخ و سرزنش، توهین و تمسخر، گیر دادن، ایجاد رقابت، و ... ممنوع است.
برای لذا بردن کودک از غذا خوردن اولین تجربیات کودک میتواند سازنده باشد. که باید فرایندی خوشایند و لذتبخش باشد.
برای عادت کردن کودک به غذا خوردن هر آنچه را که دوست دارد شناسایی کنید، سپس از همان امور استفاده نمایید، نگران عادت کردنش نباشید، حتی اگر دو هفته فقط از یک نوع غذا خورد مشکلی ندارد. بگذارید تا چند هفته به اصل غذا خوردن عادت کند سپس اینکه چه چیزهایی را، کیها و چگونه بخورد را آموزش دهید.
#غذا_خوردن
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
هدایت شده از حسینیه علی (ع) وزهرا(س)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
جشن میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر در بوستان پایداری تهران به همراه میز مشاوره☺️
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
✅چند پیشنهاد برای ماندگار کردن روز دختر
والدین برای دختران نوجوان و جوانشان که محجبه هستند در #روز_دختر هدیه تهیه کنند. مادرانی که نگران کم حجابی دخترشان هستند در این روز با نام حضرت معصومه(س) برای دخترانشان هدیه تهیه و تقدیم کنند🎁
پدرها در روز دختر مرخصی بگیرند و یا زودتر به خانه بروند تا دختر بداند که بخاطر اوست. پدرها خودشان هدیه اختصاصی تهیه کنند. به بهانه این روز به بیرون بروند. دختر به دلیل حجاب و حیا تکریم شود تا کارش بزرگ دیده شود👑
💕محبت بزرگترین رمز اثرگذاری است.
برای #حجاب کار ایجابی نیاز است.
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
#روز_دختر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نماهنگ «دختر ایران» محصول جدید زامیر منتشر شد
🌸 به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر، نماهنگ «دختر ایران» منتشر کرد.
🎙️با نوای عبدالرضا هلالی و سجاد محمدی با همراهی گروه سرود شمیم یاس و گروه همآوایی بانوان هوران
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
به مناسبت روز جمعیت ،
إن شاءالله فردا حدود ساعت ۹/۱۵ صبح در برنامه زنده شبکه پنج سیما «سلام تهران»همراه با خانواده مهمان برنامه خواهم بود.
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز